6 πάρτι για το Halloween

6 πάρτι για το Halloween Facebook Twitter
6
6 πάρτι για το Halloween Facebook Twitter

 

Berlin Brides Halloween Ball

Μια ζοφερή συναυλία υπόσχονται οι Berlin Brides για να τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο την αγαπημένη τους γιορτή. Η μεταμφίεση προαιρετική, αλλά ο χορός απαραίτητος. Μετά το live έχει και πάρτι με μουσικές που επιλέγει ο Σπυρέας Σιντ (Cyanna, Shewreck).

K44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

6 πάρτι για το Halloween Facebook Twitter
Illustration: Στάθης Μητρόπουλος

A Spooktacular Halloween Night! #2

Ανήμερα του Halloween, το six d.o.g.s παρουσιάζει μια βραδιά γεμάτη τρόμο, μυστήριο και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Πέρσι, πάνω από 2.000 μεταμφιεσμένα άτομα επισκέφτηκαν τον πεζόδρομο της Αβραμιώτου με τρομακτικές στολές και ανάλογο βάψιμο, όπως ορίζει η γιορτή. Φέτος, θα γεμίσει ακόμα μια φορά με ουρλιαχτά φρίκης, σκελετούς, νυχτερίδες, αράχνες, φέρετρα, φαντάσματα και τέρατα. Το πάρτι έχει dress-code και προσφέρει έξτρα ανατριχίλες με ένα αχνιστό Sailor Jerry κοκτέιλ, ειδικά φτιαγμένο για τη βραδιά. Στο Project Space θα προβάλλονται αποσπάσματα από διάσημες ταινίες τρόμου και στα decks θα βρίσκονται οι Bocada και Laternative με αυστηρά φρικιαστικές μουσικές. Must o διαγωνισμός για την καλύτερη φορεσιά.

Six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

All Things Dark: A Halloween Festival

Ένα μίνι φεστιβάλ φρίκης που επιμελείται η D' Arcy Foxx εδώ και 5 χρόνια καταλαμβάνει τους χώρους του Ρομάντσου, δίνoντάς του τρομακτικό χαρακτήρα. Η νύχτα κρύβει μυστικιστικά περφόρμανς, ανατριχιαστικά visuals, εφιαλτικά installations, υποχθόνια DJ sets, ατμοσφαιρική διακόσμηση και μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις κοστουμιών με ανάλογο θέμα. Πιο συγκεκριμένα, θα προβληθεί το Wasteland, το σκοτεινό βίντεο της Digitaria και του εικαστικού Hope, θα υπάρχουν απόκοσμα installations και γλυπτά της Κατερίνας Κανά, ενώ τους τοίχους θα «ντύνουν» ειδικά διαμορφωμένα visuals από τον Γιώργο Ξέστερνο και τον Σπύρο «S.Bell» Κουδουνά. Στα decks οι Dynamos, Oh Yeah, Kormoranos, Chris Kontos και Clubkid και ατμοσφαρικές μουσικές, όπως ταιριάζει στη γιορτή των νεκρών.

Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου

6 πάρτι για το Halloween Facebook Twitter
Illustration: Στάθης Μητρόπουλος

Halloween Party

Οι Ιρλανδοί ξέρουν να γιορτάζουν το Halloween με τον καλύτερο τρόπο. Ζωντανή τζαζ μουσική από τους Tommy & The Jazzholes και πάρτι μεταμφιεσμένων με διαγωνισμό για το πιο τρομακτικό και αστείο ντύσιμο.

Mike's Irish Bar, Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών, Πέμπτη 31 Οκτωβρίου με είσοδο 10 ευρώ με ποτό

Spooktacular Halloween Costume Party

Ένα πάρτι για μάγισσες, νυχτερίδες, αράχνες, μαύρες γάτες και τολμηρούς. Κολοκύθες και σκουπόξυλα είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ για ένα πάρτι μεταμφιεσμένων και μη, που θα κρατήσει μέχρι το πρωί.

I.P.P.O, Θησέως 11, Σύνταγμα

Bass to the Stars (Halloween Edition)

Το Bass to the Stars μεταμφιέζεται ειδικά για το Halloween και οι Postriper, Desmond Kind και Τhanos Jan υπόσχονται μια βραδιά κόλαση με trap, dubstep, Dnb, liquid και industrial ήχους.

Χοροστάσιον, Σκουλενίου 2, πλατεία Κλαυθμώνος, 1ος όροφος

Buzz
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμερικανικές εκλογές: Ποιον από τους δύο υποψήφιους προτιμούν τα δημόσια πρόσωπα;

Διεθνή / Αμερικανικές εκλογές: Ποιον από τους δύο υποψήφιους προτιμούν τα δημόσια πρόσωπα;

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Τι δηλώνουν οι υποψήφιοι; Και ποια θέση παίρνουν κάποιες διασημότητες μεταξύ των δύο μονομάχων των επόμενων εκλογών;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Τα βραβεία Νόμπελ Λογοτεχνίας της τελευταίας δεκαετίας

Βιβλίο / Τα βραβεία Νόμπελ Λογοτεχνίας της τελευταίας δεκαετίας

Όλοι οι συγγραφείς και ποιητές (ακόμα και μουσικοί, για τον ποιητικό τους λόγο) που βραβεύτηκαν από τα μέλη της Σουηδικής Ακαδημίας για το έργο τους από το 2011 μέχρι και φέτος και οι λόγοι για τους οποίους τους επέλεξαν.
THE LIFO TEAM
Ruth Bader Ginsburg: Η ζωή της μέσα από τα δικά της λόγια

Διεθνή / Ruth Bader Ginsburg: Η ζωή της μέσα από τα δικά της λόγια

Μερικές χαρακτηριστικές φράσεις της από συνεντεύξεις, ομιλίες και δηλώσεις που συνθέτουν το προφίλ μιας εμβληματικής προσωπικότητας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και του αγώνα της υπεράσπισης των δικαιωμάτων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Δέκα μαραθωνοδρόμοι μοιράζονται την εμπειρία τους από τον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας

Ελλάδα / Δέκα μαραθωνοδρόμοι μοιράζονται την εμπειρία τους από τον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας

Στον αυριανό 36ο Μαραθώνιο έχει σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών και η διαδρομή θα έχει φέτος συμβολική σημασία. Μιλήσαμε με 10 δρομείς που θα είναι εκεί.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

3 σχόλια
Ίκαρε θα σου πω τι καταλαβαίνω, είτε το Χάλοουιν λέγεται Χάλοουιν είτε Οκτόμπερφεστ, είτε Ραμαζάνι, όποια γιορτή κι αν είναι, από οποιαδήποτε χώρα, ο Έλληνας θα στραβώσει με το ξενόφερτο ούτως ή άλλως. Δε στραβώνει μόνο για τις "αμερικανιές", στραβώνει για τα τούρκικα, τα βραζιλιάνικα, τα αλβανάκια στο σχολείο, το παιδάκι από τη Νιγηρία που έγινε σημαιοφόρος στην παρέλαση. Είναι θέμα νοοτροπίας λοιπόν και ας αφήσουμε τις συμπτώσεις και τα πολιτιστικά προϊόντα στην άκρη, το θέμα δεν είναι μόνο τι σε ταϊζουν αλλά και τι δέχεσαι εσύ να φας. Όπως και να'χει εγώ Χάλοουιν θα κάνω γιατί θέλω μια νότα χαράς ακόμα ανάμεσα στο καλοκαίρι και τα Χριστούγεννα, ούτε γιατί είναι μόδα ούτε γιατί μου το ταϊζουν τα ΜΜΕ. Είναι μια ευκαιρία να περάσω όμορφα με ανθρώπους που αγαπώ, καλοδεχούμενο λοιπόν και το Χάλοουιν και ο Άγιος Βαλεντίνος και η γιορτή της μητέρας. Happy Halloween!
Ελα τωρα που κανεις πως δεν καταλαβαινεις ποιο ειναι το προβλημα. Οταν τα 9 στα 10 εισαγομενα ηθη και εθιμα και στυλ ζωης σουρχονται απο την ιδια χωρα προελευσης, κατα "συμπτωση" την ιδια χωρα που σε βομβαρδιζει με τα πολιτιστικα προιοντα και υποπροιοντα της εδω και 60 χρονια, ε, ναι, εχεις προβλημα....