"Για ποιόν λόγο πληρώνετε για σεξ;"

"Για ποιόν λόγο πληρώνετε για σεξ;" Facebook Twitter
100

 

"Για ποιόν λόγο πληρώνετε για σεξ;" Facebook Twitter

[ Από την Άλκηστη Γεωργίου ]

Η Γερμανίδα φωτογράφος και σκηνοθέτης Bettina Flitner δεν δίστασε να αφιερώσει το τελευταίο της project σε ένα θέμα ταμπού.

Η 52χρονη βραβευμένη δημιουργός ντοκιμαντέρ αποφάσισε να επισκεφτεί επί δέκα συναπτές μέρες τον οίκο ανοχής Paradise, στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, αποκαλύπτoντας το προφίλ των αντρών που επισκέπτονται ένα πορνείο, και ρωτώντας ευθέως όσους πελάτες δέχτηκαν να φωτογραφηθούν, αυτό που όλοι σκεφτόμαστε:

Για ποιόν λόγο πληρώνουν για να κάνουν σεξ με μία άγνωστή τους γυναίκα;

Η Bettina πήρε συνέντευξη από άνδρες ηλικίας από 21 έως 73 ετών, ενώ τους φωτογράφισε ημίγυμνους στο ίδιο κρεβάτι.

Φυσικά, το όλο project έχει δεχτεί σφοδρή κριτική μιας που οι αναμφίβολα ωμές και σεξιστικές απαντήσεις των αντρών - πελατών προκαλούν στον θεατή τουλάχιστον αμηχανία..

Εγώ πάντως σφίχτηκα κάπως.

Εσείς;

 

Christian, 23, έμπορος, ελεύθερος

"Για ποιόν λόγο πληρώνετε για σεξ;" Facebook Twitter

«Γιατί πληρώνω για σεξ; Οι γυναίκες είναι συχνά μπελάς. Με αγχώνουν όταν δεν έχω αρκετό χρόνο γι' αυτές. Αν θέλω να γα**σω έρχομαι εδώ και φεύγω. Αυτό είναι όλο. Μία κοπέλα με κάνει συχνά να βαριέμαι μετά από λίγο καιρό. Επιπλέον, το να πληρώνεις για σεξ έχει άλλη αίσθηση. Κατά κάποιο τρόπο, είναι δύναμη. Η γυναίκα σου ανήκει. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις μαζί της.»

 

Dung, 28, βοηθός σεφ, ελεύθερος

"Για ποιόν λόγο πληρώνετε για σεξ;" Facebook Twitter

«Η πρώτη μου φορά σε οίκο ανοχής ήταν πριν από τέσσερα χρόνια. Ένα ραντεβού σημαίνει πολύ άγχος και απαιτεί πολύ χρόνο. Σε ένα πορνείο τα πάντα είναι πιο χαλαρά. Δεν υπάρχουν ψέματα και αυταπάτες. Ο τύπος κοριτσιών που προτιμώ; Με τίποτα Ασιάτισσες. Δεν μου αρέσουν καθόλου. Πρέπει να υπάρχει ένα είδος συμπάθειας ανάμεσα σε μένα και τη γυναίκα. Έτσι το απολαμβάνει κι αυτή. Μερικές φορές κοιτάζουν το ρολόι τους όταν μπαίνεις στο δωμάτιο. Σε αυτή τη περίπτωση έχεις ήδη βαρεθεί πριν αρχίσεις...»

Guenther, 55, διαζευγμένος, ιδιοκτήτης pub, έχει ένα γιο

"Για ποιόν λόγο πληρώνετε για σεξ;" Facebook Twitter

«Γιατί πληρώνω για σεξ; Με διεγείρει το να μπορώ να έχω πάντα καινούριες γυναίκες. Πηγαίνω επίσης σε swingers κλαμπ, αλλά εκεί υπάρχουν συχνά μεγάλες και άσχημες γυναίκες. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι πολύ επαγγελματίες, προτιμώ αυτές που το κάνουν αυτό μια στο τόσο. Αποδίδουν καλύτερα. Η τελευταία που πήγα μου είπε μετά: ' Ήταν το καλύτερο σεξ που έχω κάνει ποτέ.' 50 ευρώ, business as usual. Η σχέση τιμής-απόδοσης είναι καλή εδώ.»

Ingo, 43, βοηθός λογιστή, ελεύθερος

"Για ποιόν λόγο πληρώνετε για σεξ;" Facebook Twitter

« Στον έξω κόσμο είμαι πολύ ντροπαλός για να κάνω κάποια κίνηση προς μια γυναίκα. Εδώ βέβαια είναι ένας εικονικός κόσμος: Οι άντρες αγωνίζονται για μία ψευδαίσθηση, το ίδιο κάνω κι εγώ. Δύο φορές ερωτεύτηκα για τα καλά μία ιερόδουλη. Ήθελα να είμαι ο καλός Σαμαρείτης που θα την βοηθούσε να ξεφύγει από εδώ. Τέλος όμως με όλο αυτό. Δεν ερωτεύομαι ξανά. Τώρα είμαι συνέχεια εδώ για μία συγκεκριμένη γυναίκα. Ταιριάζουμε τέλεια, τουλάχιστον στο κρεβάτι.. Δεν ξέρω τίποτα άλλο γι' αυτήν.»

Iwan, 65, μηχανικός αυτοκινήτων, ελεύθερος

"Για ποιόν λόγο πληρώνετε για σεξ;" Facebook Twitter

«Το κάνεις μία φορά. Δύο φορές. Μετά σου γίνεται συνήθεια. Κανονικά το να καλέσεις μία όμορφη γυναίκα για δείπνο κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ, και πολλές φορές δεν προχωράει. Εδώ πάντα προχωράει.. Εδώ είχα κάνει σεξ με μία Κολομβιανή πολλές φορές. Όμορφη γυναίκα, καλοφτιαγμένη και πολύ παθιασμένη. Ή μπορεί, απλά, να ήταν καλή ηθοποιός.. Μετά εξαφανίστηκε ξαφνικά. Τι κρίμα.»

 

Joachim, 58, μηχανικός, χωρισμένος, έχει μία κόρη

"Για ποιόν λόγο πληρώνετε για σεξ;" Facebook Twitter

«Όταν έρχεσαι σε ένα ''κλαμπ'' σαν αυτό εδώ, σταματούν πλέον να σου αρέσουν οι κανονικές γυναίκες. Αυτά τα κορμιά! Εδώ φοράνε νούμερο 34 ή 36 το πολύ. Η κόρη μου; Είναι 26 χρονών. Φροντίζω να βεβαιώνομαι πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνω εδώ είναι πάντα πάνω από 27... Είμαι ακόμα φίλος με μία γυναίκα που έχει πια παραιτηθεί.. Μου είπε τι συμβαίνει κάθε μέρα ... Πολλές εδώ έχουν νταβατζήδες. Είδα με τα μάτια μου πώς εξαργυρώνουν την προστασία τους..»

Kai, 49, Τραπεζικός Υπάλληλος, διαζευγμένος, έχει δύο παιδιά

"Για ποιόν λόγο πληρώνετε για σεξ;" Facebook Twitter

«Γιατί πάω στο πορνείο; Ποτέ μου δεν θα μπορούσα να έχω γυναίκες όπως αυτές εδώ. Επίσης, εδώ μπορούμε να υπερβούμε τα όρια. Για παράδειγμα, δεν θα μου πήγαινε καρδιά να ζητήσω από μία κανονική γυναίκα να συνευρεθούμε πρωκτικά. Αυτό κοστίζει 100 ευρώ επιπλέον. Εδώ και τρία χρόνια κάνω σεξ με την ίδια γυναίκα, δύο φορές τον μήνα. Αν της αρέσει; Δεν μπορώ παρά να πιστεύω ότι προσποιείται.»

Ralf, 28, επιστήμονας υπολογιστών, ελεύθερος

"Για ποιόν λόγο πληρώνετε για σεξ;" Facebook Twitter

«Ήμουν 17 ετών όταν πήγα σε οίκο ανοχής για πρώτη φορά. Με τα πρώτα χρήματα που έβγαλα μόνος μου. Υπάρχει ψιλοκουβεντούλα εδώ, τα κορίτσια είναι πανέξυπνα και προετοιμασμένα για τις προτιμήσεις σου. Είχα μια κοπέλα επί τέσσερα χρόνια, αλλά πάντα το καταλαβαίνουν και χωρίζουμε. Τώρα είμαι εδώ με ένα φίλο. Έχουμε αναπτύξει μια διαδικτυακή πλατφόρμα μέσω της οποίας πελάτες μπορούν να αγοράσουν άλλοθι σε περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων - όλα είναι εφικτά ».

Αρχείο
100

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Χαράλαμπος Παπασωτηρίου μιλά για το διακύβευμα των αμερικανικών εκλογών

Διεθνή / Ο Χαράλαμπος Παπασωτηρίου μιλά για το διακύβευμα των αμερικανικών εκλογών

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Χαράλαμπος Παπασωτηρίου, εξηγεί πώς μια νίκη του Μπάιντεν θα σηματοδοτήσει την αναβίωση της Δύσης ως κεντρικού παράγοντα στη διεθνή πολιτική.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

20 σχόλια
"Επίσης, εδώ μπορούμε να υπερβούμε τα όρια. Για παράδειγμα, δεν θα μου πήγαινε καρδιά να ζητήσω από μία κανονική γυναίκα να συνευρεθούμε πρωκτικά."Σωστά!Ως γνωστόν υπάρχουν οι κανονικές και οι... μη κανονικές γυναίκες. Όποιος δεν μπορεί να διακρίνει τον σεξισμό και μόνο σε αυτή τη φράση καλό θα ήταν να το ψάξει. Είναι άλλο το αν είναι ειλικρινείς και αναμενόμενες οι απαντήσεις τους (οπότε όχι ιδιαίτερα σοκαριστικές) και άλλο το αν είναι σεξιστικές!
Σήμερα οι άνδρες γίνονται όλο και πιο ντροπαλοί ενώ οι γυναίκες όλο πιο απαιτητικές και δύσκολες. Σε πολιτισμένες κοινωνίες, το σεξ θεωρείται ανάγκη. Και είναι ανάγκη (και όχι ο αυνανισμός δεν σε καλύπτει). Άρα όσοι δεν μπορούν να βρουν κοπέλα κάτι πρέπει να κανουν. Εδώ στο Ελλάντα έχουμε μείνει στο "πατρίς, θρησκεία, οικογενεια" και ότι τα μπουρδέλα είναι για σκοτεινούς τύπους που βρωμάνε.
"Έρευνα της Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας, δείχνει ότιοι Ελληνίδες δεν είναι και τόσο ικανοποιημένες από τη σεξουαλική τους ζωή.Tο 23% των γυναικών που ερωτήθηκαν  έχει να κάνει σεξ από 6 μήνες μέχρι και ένα χρόνο. Ενώ το 18%, μπορεί να έχει φτάσει και τα 2 έτη δίχως να έχει δει το κρεβάτι τους κάποιον σύντροφο.Το 60% από το δείγμα της έρευνας, δήλωσε ότι προκειμένου να ικανοποιηθεί σεξουαλικά, επειδή είναι μόνες τους, καταφεύγει σε άλλους τρόπους (αυτοικανοποίηση).Η έρευνα έδειξε και ότι 7 στις 10 Ελληνίδες από τα 24 μέχρι τα 35 τους, έχουν περιστασιακή και όχι μόνιμη σεξουαλική ζωή."...μην λέμε περισσότερα...οι Έλληνες έχουν 1? λόγο παραπάνω να πληρώνουν...άμεσα..γιατί έμμεσα το κάνουν πάντα..
Αρκετά ενδιαφέρον πρότζεκτ.ο μόνος σεξιστής είναι ο Christian, που πηγαίνει για να νιώθει ότι έχει την εξουσία να την κάνει ό,τι θέλει. Η ψευδαίσθηση ότι σου ανήκει ένα άλλο ον. Εκτός από σεξιστής είναι και τρομερά κομπλεξικός. Δε μου κάνει εντύπωση που είναι ελεύθερος.
Με εξαίρεση τον 1ο και τον 3ο οι οποίοι είναι τουλάχιστον τραγικοί και πράγματι σεξιστές τους υπόλοιπους δεν θα τους χαρακτήριζα ούτε σεξιστές ούτε ωμούς απλά ειλικρινείς. Μου φαίνεται ότι έχουν αυτογνωσία και συνείδηση αυτής τους της συνήθειας. Εξ'άλλου και οι γυναίκες που συνευρίσκονται με αυτούς δεν νομίζω ότι επιζητούν κάτι παραπάνω από πλευράς σεβασμού και συναισθημάτων. Αυτό το λέω λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι οι γυναίκες αυτές είναι εκούσια ιερόδουλες μιας και μιλάμε για γερμανία όπου το πρόβλημα της ανεργίας είναι μικρό και η μέριμνα για τον πολίτη μεγάλη. Επομένως, δεν φαντάζομαι ότι οι γυναίκες αυτές δεν είχαν άλλες επιλογές και αναγκάστηκαν να πέσουν στα κυκλώματα πορνείας. Αν έχω λάθος σ' αυτό διορθώστε με!
Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να σοκαριστεί από αυτά τα λόγια. Είναι απλά η πραγματικότητα - η οποία εκφράζεται παρόλο που δείχνουν τα πρόσωπα τους-. Για τον μόνο που λυπάμαι είναι γι'αυτόν που ερωτεύτηκε γιατί ήταν ανίκανος να ξεχωρίσει το σαρκικό από το συναισθηματικό.
Σε έρευνα μεταξύ γνωστών μου, αυτή είναι η πιο εμπεριστατωμένη απάντηση που συνάντησα:"Γιατί γαμάω μουνάρες και δεν έχω καμία κοινωνική/ηθική/γκομενική υποχρέωση μετέπειτα.....Είναι επαγγελματίες και 1η τους προτεραιότητα είναι να περάσεις καλά εσύ και όχι αυτές... Θες και άλλα;" Ε, δε θες...;
...Αχ τι να πεις Ποιητή της Σιωπής, όντως, άλλες έχουν αμηχανία με τα πορνεία, άλλοι με το ότι στην γυναίκα το μέσο χρονικό όριο για έναν οργασμό (προκαλούμενο από αυτοϊκανοποίηση, όμως) είναι γύρω στα 4 λεπτά, άλλοι υπήρξαν τόσο αμήχανοι μπροστά στην κλειτορίδα που έπεισαν ακόμη και τις γυναίκες ότι είναι "για το δικό τους καλό" να τις κόβουν. Άλλοι είναι τόσο αμήχανοι μπροστά στις κοπέλες που έχουν ζωντανή και διανθισμένη ερωτική ζωή και γι΄αυτό τις αποκαλούν (και αν δεν τις αποκαλούν) τις θεωρούν τσούλες. Άλλοι είναι αμήχανοι μπροστά σ΄ ένα στραπόν (ή ακόμη κι ένα δακτυλάκι) και το πάνε τοίχο-τοίχο, ουρλιάζοντας.Άτιμος ο κένωνας που ζούμε, Ποιητή, άτιμος και άνευ κατανόησης.
Σου φαίνεται τόσο αδιανόητο που δε θέλουν όλοι οι άντρες να 'τον φάνε' με κάποιον τρόπο έστω και από την κοπέλα τους ε; Παρατηρώ μια εμμονή στα τελευταία σου σχόλια αγαπητή Πενταγιώτισσα. Άκτιβ μέλος της LGBT κοινότητας;
(Κάλε τρόμαξα! Για 1 δευτερόλεπτο νόμιζα πως έγινε alien κατάληψη στη σκέψη του «Nick Vertigo»). Λοιπόν Πίπη, για τα στραπόν ομιλούμε σ΄άλλο σημείο αυτής της πλέζουραμπλ -και άνευ αναστολών- κονερσέισιον. Σε ξορκίζω, νεογραμμένε: Μη χαλάς την οδή προς την αμηχανία, με *no shit sherlock* ερωτήσεις ok?
Κάποιες μεταφραστικές ανακρίβειες:> Christian, 23, έμπορος, ελεύθεροςυπάλληλος μεταφορών> Dung, 28, βοηθός σεφ, ελεύθεροςγιος ιδιοκτήτη εστιατορίου> Μερικές φορές κοιτάζουν το ρολόι τους όταν μπαίνεις στο δωμάτιο.με το που μπαίνεις στο δωμάτιο> Ingo, 43, βοηθός λογιστή, ελεύθεροςβοηθός φορολογικού συμβούλου
Έλα μωρέ, ο κάτωθι δεν είναι σούπερ ευαισθητούλης, κιετς: "Η κόρη μου; Είναι 26 χρονών. Φροντίζω να βεβαιώνομαι πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνω εδώ είναι πάντα πάνω από 27..."Φαντάσου, του χρόνου που η κόρη του θα είναι 27 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 28. Του παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 28 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 29. Του παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 29 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 30. Του παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 30 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 31. Του παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 31 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 32. Του παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 32 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 33. Του παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 33 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 34. Του παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 34 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 35. Του παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 35 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 36. Του παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 36 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 37 και ουτω καθεξής.
Κάτω η ουσιοκρατία των φύλων, ω! αγαπητό μου μυρωδικό για σημαιοστολισμό τζατζικιου!Εγώ μιλώ *εξαιρετικά*σοβαρά, όπως και για τα στραπόν άλλωστε, και για να μάθεις άρπα κι αυτή.Ομιλούσα και αναιδής χλωροφύλλη!Του παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 36 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 37. Του παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 37 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 38. Του παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 38 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 39. Του παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 39 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 40. Του παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 40 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 41. Του παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 41 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 42. Του παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 42 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 43. Του παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 43 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 44. Του παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 44 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 45. Του παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 45 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 46. Του παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παρα-παραχρόνου που η κόρη του θα είναι 46 χρονών θα φροντίζει να βεβαιώνεται πως οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνει είναι πάντα πάνω από 47.(Να τ’ αφήσω ή καλά είναι;)Έτσι θα έχομε καλύψει μία περίοδο 20 ετών και ο εν λόγω κύριος, θα έχει φτάσει αισίως το εβδομηκοστό όγδοο έτος της ηλικίας του! Γιούπι!
Πολύ ωραίο θέμα, αλήθεια. Από συζητήσεις που έχω κάνει με φίλους, συνήθως, εκεί κυμαίνονται οι απαντήσεις τους. Βέβαια, δεν παίζει καμιά πιθανότητα να ακούσεις "το πέος μου είναι μικρό, ή είμαι κοκκοράκι και νορμάλ κοπέλα δεν προλαβαίνει να καταλάβει από πού της ήρθε" :) Όλοι είναι οι σούπερ ντούπερ εραστές που απλά δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με τις γυναίκες, οι οποίες, ως γνωστόν κάθονται και πλέκουν όλη μέρα την κάλτσα του στρατιώτη. Κατά τα άλλα οι γυναίκες είναι φιλάρεσκα πλάσματα από τη φύση τους.
Να σοκαριστώ που οι άντρες είναι σεξιστές όχι, αλλά προς απάντηση αυτών που κάνουν σχόλια τύπου "τι άλλο περίμενες δηλαδή", περιμένω μια υγιή αντιμετώπιση προς το σεξ στον 21ο αιώνα.. Περιμένω απαντήσεις (όπως μερικοί έδωσαν) ότι ψάχνουν το διαφορετικό, που δεν έχουν τα κότσια να ζητήσουν από μια άλλη γυναίκα, ότι θέλουν να κάνουν σεξ επειδή τους αρέσει το σεξ, και δεν έχουν το χρόνο ή τη θέληση για σχέση ή dating.Δεν καταλαβαίνω γιατί ο σεξισμός /πρέπει/ να είναι αυτό που περιμένουμε όλοι να ακούσουμε. Προφανώς κάποιος θα πετάξει και το ρατσισμό του. Σιγά που θα έχανε ευκαιρία να καμαρώσει πώς του "ανήκει" μια γυναίκα, απλά και μόνο επειδή με τα λεφτά που της δίνει για μια υπηρεσία (επειδή γι'αυτό πρόκειται), πληρώνει το νοίκι, και ενδεχομένως την πόρσε της.
Είδη αντρικού αυνανισμού. Δεν εντυπωσιαστήκαμε. Είναι γνωστό οτι τα μπουρδέλα καλύπτουν τις πανάρχαιες ψευδαισθήσεις των αντρών ότι ειναι "οι καλύτεροι", ότι πλερώνουν και αγοράζουν ο,τι(;) γουστάρουν, ότι "κάνουν έρωτα" και άλλα ευτράπελα. Το θέμα είναι ότι πρεπει να πληρώσουν μια γυναίκα για να τους ανεχτεί. Αυτό λέει πολλά για τους πελάτες.
Ανώριμη, τυποποιημένη ψευτοφεμινιστική απάντηση. Κατηγορία εναντίων των αντρών, προφανώς για τα πάντα. Αναρωτιέμαι αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις και το άρθρο. Η αντίστοιχη τυποποιημένη απάντηση θα ήταν "ας προσέχατε τους άντρες σας" αλλά ας μην ρίξουμε το επίπεδο τις συζήτησης και άλλο :-)
αν πρέπει να μαντέψω ποιο από όλα σε πείραξε ..θα έλεγα αυτό ... "Το θέμα είναι ότι πρεπει να πληρώσουν μια γυναίκα για να τους ανεχτεί." ...και φαίνεται.