Έφηβος κάνει come out στο Facebook, η μητέρα του το ανακαλύπτει, και του γράφει αυτό το απίθανο γράμμα!

Έφηβος κάνει come out στο Facebook, η μητέρα του το ανακαλύπτει, και του γράφει αυτό το απίθανο γράμμα! Facebook Twitter
28

[ Από την Άλκηστη Γεωργίου ]

Μια μητέρα ανακαλύπτει ότι ο ομοφυλόφιλος γιος της έχει κάνει μόλις come out στη σελίδα του στο Facebook.

Ως απάντηση, αποφασίζει να το γράψει το παρακάτω απίθανο γράμμα!

 

Έφηβος κάνει come out στο Facebook, η μητέρα του το ανακαλύπτει, και του γράφει αυτό το απίθανο γράμμα! Facebook Twitter

 

 

[ via ]

28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

14 σχόλια
ωραίο δε λέω... και μακάρι όλοι οι γονείς να αντιδρόυσαν έτσι. Αλλά σαν πολλά παρόμοια γράμματα του τύπου " είσαι γκέι και πέτα τα σκουπίδια, φέρ ψωμί κλπ" δεν μαζεύτηκαν τελευταία; τηλεπάθεια είχαν όλοι αυτοί; http://www.lifo.gr/team/omorfia/40261Όπως και να' χει παραμένει συγκηνητικό.
Τι συγκινητική ιστορία! Και τι συγκινητικοί και οι σχολιασμοί κάτωθεν του άρθρου! Με τέτοιον εκ του ασφαλούς κοινωνικό φιλελευθερισμό (τύπου "αρκεί να μην είναι το παιδί μου!") ας μου επιτραπεί μια πρόβλεψη. Του χρόνου η μεγαλύτερη διαδήλωση πανελλαδικώς θα είναι το Gay parade (& friends). Ε;
είχε τόσο ανοιχτόμυαλη μητέρα και δεν το γνώριζε,απίστευτο!Μα κι αυτή να μην το έχει καταλάβει να του δώσει συμβουλές για το τι να προσέχει με ποιά αγόρια να βγαίνει,τι να τους κάνει για να τους ανάβει,σίγουρα θα έχουν να πούνε πολλά οι δυο τους..συγκινήθηκα,άλλη μια "αληθινή" ιστορία καθημερινότητας.Πόσες τέτοιες "αληθινές" ιστοριίες πρέπει να γράψετε για να πάρουν θάρρος οι κρυφες!
Ενα μεσαιωνικο σχολιο εμφανιζεται σε αρθρο της lifo το 2013. Δεν θελω να στο χαλασω αλλα η μανα μου παρομοια αντιδραση ειχε λιγα χρονια πριν, οταν συζητησαμε για το θεμα. Ο κοσμος εχει προχωρησει. Μην προσπαθεις να τον τραβας πισω μαζι σου.
αν ισχύει, είναι πολύ γλυκό. αλλά πώς ισχύει άπαξ και είναι γράμμα; σε τόσο σοβαρά θέματα η συζήτηση δε γίνεται συνήθως face to face? ή παραείναι ελληνική η νοοτροπία μου;
Πρώτη προτεραιότητα των γονιών είναι να ανατρέφουν σωστά τα παιδιά τους. Και μετά η αγάπη άνευ όρων. Γιατί το να έχεις παιδιά είναι πρωτίστως ευθύνη. Και μετά όλα τα άλλα...
"να ανατρέφουν σωστά τα παιδιά τους" Ετσι! Γιατι πρωτα ειναι η "σωστη" ανατροφη (φανταζομε εννοεις συμφωνα με τα Ελληνοχριστιανικα ιδεωδη) και μετα ερχεται η αγαπη! Ευγε και παλι ευγε!
Εμενα η δικια μου,μανα οταν της το ειπα..Εκανε να μου μιλησει 2 μηνες!Αλλα τωρα που περασαν τ χρονια,με αγαπαει...ακομα ποιο πολυ.Και θελει ν με δει ευτυχισμενο!
Δυστυχώς δεν έχουν πρόβλημα μόνο οι Ελληνίδες μητέρες. Η μάνα του σύντροφου (Γάλλος) του κολλητού μου (Γερμανός) παθαίνει παραλήρημα όταν είναι να τους συναντήσει στο Βερολίνο. Επίσης η μητέρα μου νομίζει ότι η αδελφή μου περνάει κρίση που είναι ομοφυλόφιλη και πιστεύει ότι κάποια μέρα θα βρει ένα παλικάρι να την παντρευτεί. Τουλάχιστον δεν περιμένει πια εγγονάκι μιας που είναι στην κλιμακτήριο.
Πολυ ομορφη απαντηση αν και θα μπορουσε ολο αυτο να γινει εκτος facebook. Μπραβο στην μητερα αυτη παντως. Μακαρι ολοι οι γονεις να σκεφτοντουσαν ετσι!
Τι σημασία έχει? Κάπου κάποτε μια μάνα είπε ακρίβως(ή έστω περίπου) αυτά τα λόγια στον γιο της που εκδηλώθηκε. Ακόμα και στημένο να είναι, μπράβο του που κάνει μια προσπάθεια να παρακινήσει τον κόσμο να ξεκολλήσει από το ταμπού της ομοφυλοφιλίας και από την νοοτροπία του "Δεν έχω θέμα με τους ομοφυλόφιλους αρκεί να μην μπουν μες στο σπίτι μου"!