ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Έφηβος κάνει come out στο Facebook, η μητέρα του το ανακαλύπτει, και του γράφει αυτό το απίθανο γράμμα!

Έφηβος κάνει come out στο Facebook, η μητέρα του το ανακαλύπτει, και του γράφει αυτό το απίθανο γράμμα! Facebook Twitter
28

[ Από την Άλκηστη Γεωργίου ]

Μια μητέρα ανακαλύπτει ότι ο ομοφυλόφιλος γιος της έχει κάνει μόλις come out στη σελίδα του στο Facebook.

Ως απάντηση, αποφασίζει να το γράψει το παρακάτω απίθανο γράμμα!

 

Έφηβος κάνει come out στο Facebook, η μητέρα του το ανακαλύπτει, και του γράφει αυτό το απίθανο γράμμα! Facebook Twitter

 

 

[ via ]

28

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Kevin Williams, εμβληματική μορφή του γκέι πορνό των ’80s που έκανε τον bottom πρωταγωνιστή

Διεθνή / Πέθανε ο Kevin Williams, μία από τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές του γκέι πορνό των ’80s

Ο Kevin Williams έγινε σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής του γκέι πορνό, αποσύρθηκε νέος και επέστρεψε χρόνια αργότερα εντελώς αλλαγμένος. Η εικόνα του έφτασε τελικά μέχρι τις πανεπιστημιακές μελέτες για την επιθυμία και την αρρενωπότητα.
THE LIFO TEAM
Τουρκία: Το T24 προσέφυγε κατά του αποκλεισμού – Η PACE ζητά να σταματήσει η καταστολή σε βάρος ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπων

Διεθνή / Όταν το ρεπορτάζ για ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπους γίνεται λόγος για να κλείσει ένα ολόκληρο μέσο

Το T24 προσέφυγε κατά του αποκλεισμού του, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση είναι δυσανάλογη και στηρίζεται σε λανθασμένα στοιχεία. Την ίδια στιγμή, η PACE μιλά ανοιχτά για «καταστολή» και «δημοκρατική οπισθοδρόμηση» στην Τουρκία.
THE LIFO TEAM
Ανέκδοτες φωτογραφίες από το Flesh της Haçienda φέρνουν στο φως την πιο άγρια queer νύχτα των ’90s

Πολιτισμός / Ανέκδοτες φωτογραφίες από το Flesh ξαναφέρνουν στη ζωή τη θρυλική queer νύχτα της Χασιέντα

Το Flesh γεννήθηκε στη Χασιέντα του Μάντσεστερ μέσα στην κρίση του AIDS και έγινε μία από τις θρυλικότερες queer βραδιές της Βρετανίας. Το νέο βιβλίο του Peter J Walsh φέρνει τώρα στο φως εκατοντάδες φωτογραφίες της, πολλές αδημοσίευτες μέχρι σήμερα.
THE LIFO TEAM
Δημοσιοποίησαν το Grindr προφίλ Βρετανού δημοτικού συμβούλου — «Δεν ντρέπομαι καθόλου», απάντησε

Διεθνή / Δημοσιοποίησαν το Grindr προφίλ Βρετανού δημοτικού συμβούλου — «Δεν ντρέπομαι καθόλου», απάντησε

Στιγμιότυπα από το προφίλ του Πολ Ο’Νιλ κυκλοφόρησαν στα social media μαζί με εκκλήσεις να παραιτηθεί. Ο ίδιος απάντησε ότι η προσωπική του ζωή δεν αφορά τη δουλειά του και αστειεύτηκε πως μπορεί να βγει και κανένα ραντεβού.
THE LIFO TEAM
Ερντογάν στον ΟΗΕ: Οι «πολιτικές ουδετεροποίησης του φύλου» στοχοποιούν οικογένειες και παιδιά

Διεθνή / Ερντογάν στον ΟΗΕ: Οι «πολιτικές ουδετεροποίησης του φύλου» στοχοποιούν οικογένειες και παιδιά

Ο Τούρκος πρόεδρος κατήγγειλε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ τις «παγκόσμιες πολιτικές ουδετεροποίησης του φύλου», μία εβδομάδα μετά τις εκτεταμένες εφόδους και συλλήψεις με στόχο ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις στην Τουρκία.
THE LIFO TEAM
Η Κολομβία αποχωρεί από διεθνή συμμαχία για τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα, ενώ είχε τη συμπροεδρία της

Διεθνή / Η Κολομβία αποχωρεί από διεθνή συμμαχία για τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα, ενώ είχε τη συμπροεδρία της

Η Κολομβία εγκαταλείπει τον μηχανισμό για τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα που η ίδια συντόνιζε. Η συμμετοχή στον οργανισμό «δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα» της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.
THE LIFO TEAM
Από τις ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις στους δημοσιογράφους: Πώς η «προστασία της οικογένειας» αποκτά νέα ισχύ στην Τουρκία

Διεθνή / Η Τουρκία βαφτίζει την καταστολή «προστασία της οικογένειας»

Η επιχείρηση «Η οικογένειά μου είναι ασφαλής» δεν δείχνει μόνο μια νέα επίθεση στις ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις της Τουρκίας. Δείχνει πώς η επίκληση της οικογένειας μπορεί να γίνει εργαλείο για εφόδους, προφυλακίσεις, ψηφιακή φίμωση και πίεση σε όσους υπερασπίζονται ή καταγράφουν τα δικαιώματα μιας κοινότητας.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ένας τρανς ιερέας γράφει ιστορία σε καθεδρικό ναό των ΗΠΑ

Διεθνή / Ένας τρανς ιερέας γράφει ιστορία σε καθεδρικό ναό των ΗΠΑ

Ο Μάικα Κρόνιν ανέλαβε τον Καθεδρικό των Αγίων Πάντων στο Μιλγουόκι και έγινε ο πρώτος ανοιχτά τρανς επικεφαλής καθεδρικού ναού στην Επισκοπική Εκκλησία των ΗΠΑ. Ο ίδιος λέει ότι βρήκε στην Εκκλησία έναν χώρο όπου μπορεί να υπάρχει όπως είναι και να υπηρετεί ως ιερέας.
THE LIFO TEAM

σχόλια

14 σχόλια
ωραίο δε λέω... και μακάρι όλοι οι γονείς να αντιδρόυσαν έτσι. Αλλά σαν πολλά παρόμοια γράμματα του τύπου " είσαι γκέι και πέτα τα σκουπίδια, φέρ ψωμί κλπ" δεν μαζεύτηκαν τελευταία; τηλεπάθεια είχαν όλοι αυτοί; http://www.lifo.gr/team/omorfia/40261Όπως και να' χει παραμένει συγκηνητικό.
Τι συγκινητική ιστορία! Και τι συγκινητικοί και οι σχολιασμοί κάτωθεν του άρθρου! Με τέτοιον εκ του ασφαλούς κοινωνικό φιλελευθερισμό (τύπου "αρκεί να μην είναι το παιδί μου!") ας μου επιτραπεί μια πρόβλεψη. Του χρόνου η μεγαλύτερη διαδήλωση πανελλαδικώς θα είναι το Gay parade (& friends). Ε;
είχε τόσο ανοιχτόμυαλη μητέρα και δεν το γνώριζε,απίστευτο!Μα κι αυτή να μην το έχει καταλάβει να του δώσει συμβουλές για το τι να προσέχει με ποιά αγόρια να βγαίνει,τι να τους κάνει για να τους ανάβει,σίγουρα θα έχουν να πούνε πολλά οι δυο τους..συγκινήθηκα,άλλη μια "αληθινή" ιστορία καθημερινότητας.Πόσες τέτοιες "αληθινές" ιστοριίες πρέπει να γράψετε για να πάρουν θάρρος οι κρυφες!
Ενα μεσαιωνικο σχολιο εμφανιζεται σε αρθρο της lifo το 2013. Δεν θελω να στο χαλασω αλλα η μανα μου παρομοια αντιδραση ειχε λιγα χρονια πριν, οταν συζητησαμε για το θεμα. Ο κοσμος εχει προχωρησει. Μην προσπαθεις να τον τραβας πισω μαζι σου.
αν ισχύει, είναι πολύ γλυκό. αλλά πώς ισχύει άπαξ και είναι γράμμα; σε τόσο σοβαρά θέματα η συζήτηση δε γίνεται συνήθως face to face? ή παραείναι ελληνική η νοοτροπία μου;
Πρώτη προτεραιότητα των γονιών είναι να ανατρέφουν σωστά τα παιδιά τους. Και μετά η αγάπη άνευ όρων. Γιατί το να έχεις παιδιά είναι πρωτίστως ευθύνη. Και μετά όλα τα άλλα...
"να ανατρέφουν σωστά τα παιδιά τους" Ετσι! Γιατι πρωτα ειναι η "σωστη" ανατροφη (φανταζομε εννοεις συμφωνα με τα Ελληνοχριστιανικα ιδεωδη) και μετα ερχεται η αγαπη! Ευγε και παλι ευγε!
Εμενα η δικια μου,μανα οταν της το ειπα..Εκανε να μου μιλησει 2 μηνες!Αλλα τωρα που περασαν τ χρονια,με αγαπαει...ακομα ποιο πολυ.Και θελει ν με δει ευτυχισμενο!
Δυστυχώς δεν έχουν πρόβλημα μόνο οι Ελληνίδες μητέρες. Η μάνα του σύντροφου (Γάλλος) του κολλητού μου (Γερμανός) παθαίνει παραλήρημα όταν είναι να τους συναντήσει στο Βερολίνο. Επίσης η μητέρα μου νομίζει ότι η αδελφή μου περνάει κρίση που είναι ομοφυλόφιλη και πιστεύει ότι κάποια μέρα θα βρει ένα παλικάρι να την παντρευτεί. Τουλάχιστον δεν περιμένει πια εγγονάκι μιας που είναι στην κλιμακτήριο.
Πολυ ομορφη απαντηση αν και θα μπορουσε ολο αυτο να γινει εκτος facebook. Μπραβο στην μητερα αυτη παντως. Μακαρι ολοι οι γονεις να σκεφτοντουσαν ετσι!
Τι σημασία έχει? Κάπου κάποτε μια μάνα είπε ακρίβως(ή έστω περίπου) αυτά τα λόγια στον γιο της που εκδηλώθηκε. Ακόμα και στημένο να είναι, μπράβο του που κάνει μια προσπάθεια να παρακινήσει τον κόσμο να ξεκολλήσει από το ταμπού της ομοφυλοφιλίας και από την νοοτροπία του "Δεν έχω θέμα με τους ομοφυλόφιλους αρκεί να μην μπουν μες στο σπίτι μου"!