Κοροϊδεύουν με ρατσιστικά σχόλια τον Κασιδιάρη οι ευρωπαίοι νεοναζιστές

Κοροϊδεύουν με ρατσιστικά σχόλια τον Κασιδιάρη οι ευρωπαίοι νεοναζιστές Facebook Twitter
35

Το δάσκαλό του μοιάζει να βρήκε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Στο ρατσιστικό φόρουμ του σάιτ stormfront.org, ο θεματοθέτης διερωτάται εάν ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής είναι Ευρωπαίος λευκός, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία του. 

Aρκετοί λευκοί αναγνώστες του φόρουμ καταλήγουν πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. 

Κοροϊδεύουν με ρατσιστικά σχόλια τον Κασιδιάρη οι ευρωπαίοι νεοναζιστές Facebook Twitter

 

Μερικά απ' αυτά που γράφτηκαν:

- Μάλλον έχει αφρικανικές ρίζες.

- Μοιάζει με Αιγύπτιο.

- Μοιάζει με Βερβέρο.

- Μοιάζει με Βραζιλιάνο μουλάτο, δεν είναι λευκός.

- Φαίνεται σαν έχει νέγρικο αίμα, δεν θα τον συμπεριλάμβανα στους λευκούς.

- Δεν έχει νέγρικο αίμα, αλλά θα μπορούσε να έχει αίμα από Ρομά από Τούρκους.

- Αν τον έβλεπα στον δρόμο μάλλον θα υπέθετα πως δεν είναι Έλληνας.

- Τα χείλη του είναι μεγάλα, θυμίζουν Αφρικανό.

- Τον συμπαθώ πολύ τον τύπο, αλλά δεν θα συμφωνούσα να παντρευτεί καμία γυναίκα από την οικογένειά μου.

Αρκετοί, μάλιστα, προτείνουν στον Ηλία Κασιδιάρη "να κάνει τεστ DNA για να είναι σίγουρος για την ελληνική-ευρωπαϊκή καταγωγή του".

Το Παρατηρητήριο Δηλώσεων Τσίπρα - Κανέλλη και λοιπών παρανοικών δημοσίευσε αυτήν την φωτο-παρωδία:

Κοροϊδεύουν με ρατσιστικά σχόλια τον Κασιδιάρη οι ευρωπαίοι νεοναζιστές Facebook Twitter

Αναρωτιόμαστε πώς νιώθει τώρα αυτός που η φυλή του αμφισβητείται απ' τους ομοϊδεάτες του και που τα ρατσιστικά σχόλια έχουν ως στόχο τον ίδιο. 

(Επίσης, αναρωτιόμαστε τι θα έλεγαν οι αναγνώστες του stormfront.org αν έβλεπαν φωτογραφία του Μιχαλολιάκου...!)

35

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

20 σχόλια
Το ότι τον κοροϊδεύουν όμως δηλωμένοι ρατσιστές και νεοναζί μετράει ως επιχείρημα "υπέρ" του Κασιδιάρη όταν αντιπαρατίθεται δημόσια με αυτούς που του καταλογίζουν ότι είναι και το ένα και το άλλο...
Μα δεν τον κοροϊδεύουν (ίσα ίσα οι περισσότεροι εκφράζουν το σεβασμό τους) απλά αναρωτιούνται αν είναι αρκετά λευκός.Λίγο σοβάτισμα θέλει και όλα θα φτιάξουν.
τότε αν δεν τον... κοροϊδεύουν και απλά αστειεύονται, δεν έχει νόημα το "Αναρωτιόμαστε πώς νιώθει τώρα αυτός που η φυλή του αμφισβητείται απ' τους ομοϊδεάτες του και που τα ρατσιστικά σχόλια έχουν ως στόχο τον ίδιο."
Δεν είναι παράδοξο; o Κασιδιάρης μισεί και κυνηγάει τους αλλοδαπούς στην Ελλάδα, ενώ σε χώρες όπως Γερμανία η Σουηδία θα τον χτύπησαν με την πρώτη ευκαιρία οι ξανθοί "συνάδελφοι"-ρατσιστές, γιατί μοιάζει με ένα μουλάτο ή τσιγγάνο ....Το θέμα δεν είναι αν o Κασιδιάρης είναι λευκός ευρωπαίος ή όχι, αλλά ότι είναι ένας ψυχοπαθής, που μισεί τους "διαφορετικούς" να αποφεύγει την δική του ψυχική μιζέρια και τα δικά του αισθήματα κατωτερότητας - όπως όλοι οι ρατσιστές. Αυτή είναι η πραγματική φύση της "ανώτερης φυλής"
Η αλήθεια είναι πως όταν το πρωτοείδα μου βγήκε ένα γέλιο χαιρέκακο πολύ....στη συνέχεια σκέφτηκα πως θα ήταν ένα αντίστοιχο θέμα με τον Μιχαλολιάκο,και δεν μου έμεινε άντερο...
Ωραία τα αστειάκια, αλλα πριν τρία χρόνια τον Κασιδιάρη (μπλιάχ) δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, και τώρα ασχολούνται όλοι μαζί του, και τον πληρώνουμε κι απο πάνω, PAS MAL για κασιδιάρη.
Αυτό είναι το καλύτερο παράδειγμα για όσους "αδυνατούν" να καταλάβουν ή εθελοτυφλούν (και συνεχίζουν να ψηφίζουν ή υποστηρίζουν έστω και δια της απάθειας) ότι ο ολοκληρωτισμός δεν καταλαβαίνει τίποτα απολύτως και ότι μια μέρα μπορεί και οι ίδιοι να βρεθούν στην θέση μειονοτικών ομάδων ή ατόμων. Το μόνο που αρκεί είναι κάποιος "ανώτερος", λευκότερος ή απλώς παλαιότερος στην ιεραρχία να τους κατηγορήσει για κάτι. Σιγά το νέο, ότι ο ΗΚ δεν είναι αρκετά "Άριος". Αυτούς περιμένατε για να το δείτε;Άντε, στο επόμενο thread να μας αναλύσουν πόσο Μεξικανός είναι ο πρόεδρος τους!
Bόθρος με βόθρο δε σμίγει!Δε σας έχει κάνει εντύπωση ότι όλα τα Ευρωπαϊκά ακροδεξιά κόμματα, κυρίως τα πιο ακραία ρατσιστικά, δεν έχουν κάνει Ευρωκοινοβουλευτική ομάδα; Αφού όλοι έχουν ένα θέμα με κάποιους άλλους. Πχ είχαν ξεμαλλιαστεί οι Ιταλοί ρατσιστές με τους Ρουμάνους. Αυτοί θέλουν όλοι να κλειστούμε στα μαντριά μας, σε χώρες-φυλακές ως προς το ζήτημα των δικαιωμάτων και των ελευθεριών και εκείνοι να είναι τα μαντρόσκυλα. Μαντρόσκυλα, όχι τσοπαναρέοι. Πρόκειται για κλασική συνταγή συμμαχίας των πολύ-πολύ πάνω, που θα γίνουν ολιγάρχες, με τους πολύ-πολύ κάτω, που θα έχουν αυτό το ρόλο. Μόνη διέξοδος που αφήνουν στους νέους είναι να γίνουν μπράβοι τους. Αυτό πρέπει να σταματήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη ΤΩΡΑ. Η μεσαία τάξη, αν και αποδυναμωμένη οικονομικά, υπάρχει ακόμα. Ως παιδεία, και τρόπος σκέψης. Ας βλέπουμε τόση ασχήμια γύρω μας. Να μην παρασυρόμαστε στο συμπέρασμα ότι αυτό το μέλλον μας αξίζει. Είμαστε πολλοί, εκείνοι που δε μας αξίζει.
Χαχαχαχαχα!!!Να μας πει πως του φαινεται ο ρατσισμος που τρωει κατακεφαλα μπουμερανγκ κι ο ιδιος τωρα και απο ομοϊδεατες του μαλιστα.Τσουζειειειειειει!!!
Καλο θα ηταν να τους το υπενθυμιζουμε πιο συχνα αυτο στους χρυσαυγητες: Κοιταχτε πχ ο Κασιδιαρης ειναι τυπικοτατος Ρομα με π.χ. τυπικα ελαφρως μπλε Ρομα χειλη. Σε τι τον κανει αυτο λιγοτερο Ελληνα?Ειμαι περιεργος να δω τι θα απαντησουν
@Prince Myshkin 10.8.2013 | 12:57Το λεξικό γράφει:  κασίδα: (οικ.) δερματοπάθεια του τριχωτού της κεφαλής, που προκαλεί γενική ή κατά τόπους τριχόπτωση. [μσν. κασίδα ίσως > κασίδ(ιν) `κράνος΄ μεγεθ. -α κασίδιον υποκορ. του κάσσις < λατ. cassis `κράνος΄]  κασιδιάρης: (οικ.) 1. που έχει κασίδα. || για ζώο που έχει χάσει το τρίχωμά του || (ως ουσ.). 2. (μτφ., για πρόσ.) ψωροπερήφανος.
steppenwolf 22:36"Δεν υπάρχει τουρκική λέξη «κασίδ» που να σημαίνει «γδαρμένος» (ή έστω «κασιδιάρης»)"Το google translate λέει πως υπάρχει τουρκική λέξη kasid που σημαίνει γδαρμένος (scratched στα αγγλικά). Δεν σου πέρασε απο τα μυαλό να το μεταφράσεις ε;
@Prince Myshkin 11.8.2013 | 10:22> Το google translate λέει πως υπάρχει τουρκική λέξη kasid που σημαίνει γδαρμένος (scratched στα αγγλικά).Το Google Translate δεν είναι λεξικό. Στα Τουρκικά υπάρχει ρήμα kaşımak που σημαίνει «ξύνω με τα νύχια» (λόγω φαγούρας). Το τρίτο πρόσωπο αορίστου «έξυσε με τα νύχια» είναι kaşıdı. Αυτό μάλλον μπέρδεψε το Google Translate.
@Prince Myshkin, ein SteppenwolfΟύτε 'γω θα εμπιστεύομουν το google translate. Απλό εργαλείο είναι, όχι λεξικό.Μοιάζει, σαν οι δύο γλώσσες, ελληνική - τουρκική, να κάνουν χρήση του ίδιου λατινικού λήμματος.
Μια καλή ιδέα για να ξεμπερδεύουμε με τους νεοναζί είναι να καθιερώσουν διεθνές συνέδριο στα πρότυπα των άλλων κομμάτων. Θα γίνει ο κακός χαμός όταν βρεθούν ανάμεσα σε τόσους ξένους.