4 Αυγούστου 1967. Ο 16χρονος james St James(εικόνα) σκότωσε την οικογένεια του μέσα στο πατρικό του. Πρώτα πυροβόλησε τον πατέρα του δυο φορές στο στήθος, στην συνέχεια πήγε στο δωμάτιο της αδερφής του και την πυροβόλησε στο στήθος , όταν έπεσε στο έδαφος την πυροβόλησε άλλη μια φορά στο πρόσωπο. Στην συνέχεια πυροβόλησε δυο φορές στο κεφάλι την μητέρα του. Λόγω παραφροσύνης δεν κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις του. Νοσηλεύτηκε 6 χρόνια σε ψυχιατρική κλινική. To 1974 άλλαξε το  όνομα του και κανείς δεν έμαθε κάτι για αυτόν.

 

Αύγουστος 2013. Η εφημερίδα «Georgetown Advocate» φέρνει ξανά την ιστορία στο φως με μια αποκάλυψη: Ο άνθρωπος που το 1967 σκότωσε την οικογένεια του σήμερα είναι καθηγητής σε πανεπιστήμιο του Ιllinois!

Στο Milikin University ο James St James διδάσκει ψυχολογία. Μετά την αλλαγή του ονόματος του ο James σπούδασε ψυχολογία και από το 1986 διδάσκει στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.

Οι υπεύθυνοι του πανεπιστημίου ξεπερνώντας το αρχικό σοκ από την αποκάλυψη εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία στηρίζουν τον James. Μάλιστα στην ανακοίνωση  αναφέρονται και στις βραβεύσεις του. Το 1997 είχε κερδίσει το «Teaching Excellence and Leadership Award» στο πανεπιστήμιο του Milikin.