Σκότωσε όλη την οικογένεια του και σήμερα διδάσκει ψυχολογία σε πανεπιστήμιο!

Σκότωσε όλη την οικογένεια του και σήμερα διδάσκει ψυχολογία σε πανεπιστήμιο! Facebook Twitter
O James St James το 1967
17

4 Αυγούστου 1967. Ο 16χρονος james St James(εικόνα) σκότωσε την οικογένεια του μέσα στο πατρικό του. Πρώτα πυροβόλησε τον πατέρα του δυο φορές στο στήθος, στην συνέχεια πήγε στο δωμάτιο της αδερφής του και την πυροβόλησε στο στήθος , όταν έπεσε στο έδαφος την πυροβόλησε άλλη μια φορά στο πρόσωπο. Στην συνέχεια πυροβόλησε δυο φορές στο κεφάλι την μητέρα του. Λόγω παραφροσύνης δεν κρίθηκε ένοχος για τις πράξεις του. Νοσηλεύτηκε 6 χρόνια σε ψυχιατρική κλινική. To 1974 άλλαξε το  όνομα του και κανείς δεν έμαθε κάτι για αυτόν.

Αύγουστος 2013. Η εφημερίδα «Georgetown Advocate» φέρνει ξανά την ιστορία στο φως με μια αποκάλυψη: Ο άνθρωπος που το 1967 σκότωσε την οικογένεια του σήμερα είναι καθηγητής σε πανεπιστήμιο του Ιllinois!

Στο Milikin University ο James St James διδάσκει ψυχολογία. Μετά την αλλαγή του ονόματος του ο James σπούδασε ψυχολογία και από το 1986 διδάσκει στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο.

Οι υπεύθυνοι του πανεπιστημίου ξεπερνώντας το αρχικό σοκ από την αποκάλυψη εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία στηρίζουν τον James. Μάλιστα στην ανακοίνωση  αναφέρονται και στις βραβεύσεις του. Το 1997 είχε κερδίσει το «Teaching Excellence and Leadership Award» στο πανεπιστήμιο του Milikin.

17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

11 σχόλια
είμαι ο μόνος που το θεωρώ λίγο ανησυχητικό;μιλάμε για κατα συρροή δολοφόνο. Ακόμη κι αν είχε τη δυνατότητα να γίνει επιτυχημένος καθηγητής πανεπιστημίου (αποδεδειγμένα) είχε επίσης την ικανότητα να σκοτώσει κόσμο αβέρτα (αποδεδειγμένα)
άσε που το τραγουδούσαν ήδη στο Whiskey-A-Go-Go πολύ νωρίτερα...ο Morrison στο συγκεκριμένο αναφερόταν στην καταπίεση που ένιωθε από τον απολυταχικό ναύαρχο πατέρα του και στις επιρροές από την ιστορία του Οιδίποδα....