Εκπέμπει η νέα ΕΡΤ

Εκπέμπει η νέα ΕΡΤ Facebook Twitter
15

Η ΕΔΤ (Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση) εκπέμπει σήμα εδώ και λίγη ώρα από την παλιά συχνότητα της ΝΕΤ. Στην οθόνη εμφανίζεται η υδρόγειος και το νέο λογότυπο. Πάντως στον τίτλο, δεν υπάρχει το αρχικό για τη Ραδιοφωνία.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, o αρμόδιος υπουργός κ. Καψής διευκρίνισε ότι το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ταινίες και ντοκιμαντέρ, ενώ θα παιρνούν και κάποιες ειδήσεις με τη μορφή τίτλων.

Θα υπάρξει επίσης άμεσα, όπως είπε, προκήρυξη θέσεων ώστε να προστεθούν στο πρόγραμμα και δελτία ειδήσεων.

Ο κ. Καψής δήλωσε εκ νέου ανοιχτός στο διάλογο με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, «χθες το βράδυ ήταν πολύ κοντά στο να δεχτούν τις προτάσεις της κυβέρνησης».

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιδιοκτήτρια του Atlantic επένδυσε 250 εκατ. δολάρια στον όμιλο του CNN και του CBS

TV & Media / Η ιδιοκτήτρια του Atlantic επένδυσε 250 εκατ. δολάρια στον όμιλο του CNN και του CBS

Η Λορίν Πάουελ Τζομπς απέκτησε μετοχές αξίας 250 εκατ. δολαρίων στη Skydance του Ντέιβιντ Έλισον, που συγκεντρώνει πλέον μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
THE LIFO TEAM
ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΜΑΝΠΟΥΡ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ CNN

TV & Media / Η Κριστιάν Αμανπούρ αποχωρεί από το CNN μετά από 43 χρόνια – «Να λέτε πάντα την αλήθεια, όχι να είστε ουδέτεροι»

Η 68χρονη δημοσιογράφος ανακοίνωσε ότι θα αποχαιρετήσει το CNN τον Ιούνιο του 2027, κλείνοντας μια πορεία που την έφερε στα μεγαλύτερα πολεμικά μέτωπα του κόσμου
THE LIFO TEAM
ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΙΛ ΤΖΙΜΙ ΚΙΜΕΛ

TV & Media / Τζίμι Κίμελ κατά Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Την έστειλαν στην Ελλάδα για να γλιτώσει η οικογένεια Τραμπ»

«Ξέρετε, είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία που την παράτησαν τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ όσο και ο Ντόναλντ Τραμπ. Έφαγε διπλή χυλόπιτα από τους Τραμπ, κι αυτό πρέπει να πονάει» σχολίασε ο Τζίμι Κίμελ
THE LIFO TEAM

σχόλια

14 σχόλια
Επιτέλους! Όλα τα μπαράκια είχαν γεμίσει τον τελευταίο μήνα από ανάστατους hipsters σε κατάσταση πανικού, επειδή είχαν τόσο καιρό να δούνε την Μπίλιο και να ακούσουν την φωνή του Θεοφιλόπουλου, του εθνικού μας sportcaster.Ίσως να εναλλάσσεται το σήμα με στατικές φωτογραφίες τους για να ηρεμήσει λίγο το έθνος.
απο που,με ποιουs <<εκπεμπει>> αυτο το πραγμα και κατω υπο ποιεs διαδικασιεs πληρωνει τον οποιονδηποτε ιδιωτη ο ελληναs φορολογουμενοs?που ειναι οι αποφασειs για να δουμε σε ποιουs και ποσα πληρωνει ο ελληναs πολιτηs?