Εκπέμπει η νέα ΕΡΤ

Εκπέμπει η νέα ΕΡΤ Facebook Twitter
15

Η ΕΔΤ (Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση) εκπέμπει σήμα εδώ και λίγη ώρα από την παλιά συχνότητα της ΝΕΤ. Στην οθόνη εμφανίζεται η υδρόγειος και το νέο λογότυπο. Πάντως στον τίτλο, δεν υπάρχει το αρχικό για τη Ραδιοφωνία.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, o αρμόδιος υπουργός κ. Καψής διευκρίνισε ότι το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ταινίες και ντοκιμαντέρ, ενώ θα παιρνούν και κάποιες ειδήσεις με τη μορφή τίτλων.

Θα υπάρξει επίσης άμεσα, όπως είπε, προκήρυξη θέσεων ώστε να προστεθούν στο πρόγραμμα και δελτία ειδήσεων.

Ο κ. Καψής δήλωσε εκ νέου ανοιχτός στο διάλογο με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, «χθες το βράδυ ήταν πολύ κοντά στο να δεχτούν τις προτάσεις της κυβέρνησης».

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

14 σχόλια
Επιτέλους! Όλα τα μπαράκια είχαν γεμίσει τον τελευταίο μήνα από ανάστατους hipsters σε κατάσταση πανικού, επειδή είχαν τόσο καιρό να δούνε την Μπίλιο και να ακούσουν την φωνή του Θεοφιλόπουλου, του εθνικού μας sportcaster.Ίσως να εναλλάσσεται το σήμα με στατικές φωτογραφίες τους για να ηρεμήσει λίγο το έθνος.
απο που,με ποιουs <<εκπεμπει>> αυτο το πραγμα και κατω υπο ποιεs διαδικασιεs πληρωνει τον οποιονδηποτε ιδιωτη ο ελληναs φορολογουμενοs?που ειναι οι αποφασειs για να δουμε σε ποιουs και ποσα πληρωνει ο ελληναs πολιτηs?

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ