«Τατού»-λης

«Τατού»-λης Facebook Twitter
0

Οι αφελείς,δηλαδή οι κανονικοί πολίτες, δεν βλέπουνμεγάλες διαφορές ανάμεσα στουςλαοπρόβλητους αντιπροσώπους τωνβουλευτικών εδράνων· αντίθετα οιπονηρεμένοι κόβουν φάτσες και καταγωγέςγια να βγάλουν συμπέρασμα. Τα σόγια, ταχαιδεμένα παιδιά επιχειρηματιών, οιξενοσπουδασμένοι ή γκόλντεν μπόιςασφαλώς διεκδικούν προνόμια. Οσο η(κάθε) κυβέρνηση διάγει την πρώτητετραετία της και τα στραπάτσα δεν έχουνεμφανισθεί, οι εμπρηστικές συνωμοσίεςυπάρχουν αλλα καπνός δεν αναθρώσκει. Ηστρούγκα κρατάει καλά, η ιεραρχίαδιαπρέπει, ο πρωθυπουργός αισθάνεταιπρώτος μεταξύ «ίσων» και η κοινοβουλευτικήκωμωδία βάζει χρόνια. Μόλις όμως επέλθειη κρίση, οι «αντάρτες» σηκώνουν τα αρματακαι τα φιμωμένα στόματα βρίσκουν τηλαλιά τους. Ο Τατούλης -με το «τατού»του πραξικοπηματία στο κούτελο- ειναιαμιγές δημιούργημα της Νέας Δηοκρατίας.Τι έκανε ο άνθρωπος; Είπε δημοσίως αυτοπου σκέπτονται όλοι στην παράταξη, αλλατο αποσιωπούν για ευνόητους λόγους. Τοπερίεργο ειναι οτι ο αποσυνάγωγος, αφούσερβίρει το φαρμάκι, δεν αποτραβιέταιαπο τα δημόσια πράγματα αηδιασμένοςαπ' όλα κι από τον εαυτό του. Ο διάσημοςδεν επιστρέφει στην άσημη ζωή. Επινοειπαρακαμπτήριους, παριστάνει το δημόσιοκίνδυνο, φιλοδοξεί να ιδρύσει κόμμα. Τημόνη φορά που αξιώθηκε να πει την αλήθειααναγκάζεται να παραδεχθεί οτι φέρθηκεσαν εξωμότης.

Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ