Πάτρικ Ρόκα

Πάτρικ Ρόκα Facebook Twitter
0

Στοδυτικό Δουβλίνο, οι γείτονες τουμεγαλοεπιχειρηματία Πάτρικ Ρόκα άρχισαννα βάζουν κακές σκέψεις με το νου τουςεπειδή τον είδαν -ποιον; Αυτόν που δάνειζετο ελικόπτερό του στον Μπίλ Κλίντον ήσυνόδευε τον Τόνι Μπλερ- να κυκλοφορείστο δρόμο φορώντας πυτζάμες. Ούτε 24 ώρεςδεν πέρασαν, και ο μόλις 41 ετών μεγιστάναςβγήκε από το χρόνο πυροβολώντας -τιάλλο;- το κεφάλι του. Καταπώς δείχνουντα πράγματα δεν είναι ο πρώτος πουεγκαινιάζει αυτό το κατάψυχρο σπορ καιβέβαια δεν θα είναι ο τελευταίος. Αιτία;Η οικονομική ύφεση. Ένας άνθρωπος που,όπως εικάζεται, τα τελευταία χρόνιαείχε αποκομίσει κέρδη 300 εκατομμυρίωνστερλινών από συμφωνίες που είχε συνάψειστην αγορά ακινήτων, φυσικό ήταν να έχειταυτίσει την οικογενειακή του ευτυχία-γυναίκα και τρία παιδιά- με την τύχητων ιρλανδικών τραπεζών. Το οξύμωροείναι ότι οι φτωχοί δεν αυτοκτονούν,απλώς βουλιάζουν στην ένδεια, ενώ οιχρυσοκάνθαροι, που υφίστανται την κρίσησαν χαοτική εισβολή δαιμονικών δυνάμεων,καταλήγουν εξ ενστίκτου στον αυτομηδενισμό.Φαίνεται πως η ζωή αντέχεται από ένασημείο και πάνω για τους δισεκατομμυριούχους- πιο κάτω κυριαρχεί το σκότος όπουκυκλοφορούμε όλοι εμείς.


Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ