Βαράτε με!

Βαράτε με! Facebook Twitter
0
Τοείδαμε κι αυτό, πού άλλου; Στηντηλοψία. Σε μια πλατεία του Τόκιο, έναςπαλιός πυγμάχος ελαφρών βαρών, προφανώςάνεργος και με ισχυρή ροπή στηνευρεσιτεχνία, καλούσε κάθε περαστικό-άνδρες αλλά και γυναίκες- να αφήνειξεκαπίστρωτη την επιθετικότητά του,χτυπώντας τον ανηλεώς. Απαράβατος όρος:να φορέσουν πυγμαχικά γάντια όπως αυτός.Είναι γνωστό ότι έναν πυγμάχο δύσκολατον χτυπάς. Ξέρει να αμύνεται, να αποφεύγειτα χτυπήματα (κροσέ, κορ α κορ, άπερκατ),να χορεύει γύρω σου, οπότε η σύγκρουσηνα μην αποβαίνει σε βάρος του. Δοθέντοςόμως ότι το μικρό ματς απαιτούσε καικάποια αμοιβή για τον πρόθυμο πυγμάχο,αυτός δεχόταν να κάνει τα στραβά μάτια,να εκτίθεται σε κάποιες γροθιές, ναπαριστάνει τον δαρμένο ώστε να ξυπνήσειτην επιθυμία και στον περίγυρο. Οπαρουσιαστής βάφτισε το θέαμα «εξιλαστήριοθύμα» - σωστά και λαθεμένα δηλαδή, διότιούτε θύμα υπήρξε ούτε αληθινός ξυλοδαρμός.Παραδόξως, οι γυναίκες έδειχναν ξεχωριστόζήλο, χτυπούσαν όσο μπορούσαν, επέμενανπαρά τα γέλια του «θύματος», απολάμβαναντα γάντια και τις γκριμάτσες του πυγμάχου,λες και για λίγο ένιωθαν άντρες. Πάντως,ένας περαστικός με βαρύ χέρι -υπάρχουνκι αυτοί- έκανε τον πυγμάχο να τα βρεισκούρα και να εκτραχυνθεί η φαρσοκωμωδία.Όλα τα παιχνίδια κατάγονται απόανθρωποκτονίες.


Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ