ΣTA PODCAST THΣ LIFO

Αρχείο

Αρχείο Facebook Twitter
0

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΦΤΩΧΟΙ
Βασικόμισθό θα παίρνει μέχρι και η Μενεγάκη

Μεθετικό τρόπο αντιμετώπισαν οι τηλεοπτικοίαστέρες τις περικοπές των μισθών τους,ενώ κάποιοι απ' αυτούς υποσχέθηκαν νακάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους γιανα στηρίξουν τα κανάλια στα οποίαεργάζονται. Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε πωςδέχεται τη μείωση του μισθού της στα700 ευρώ το μήνα και τόνισε πως είναιδιατεθειμένη, εκτός από τον Καφέ με τηνΕλένη, να παρουσιάζει τις ειδήσεις, ναπεριγράφει τους ποδοσφαιρικούς αγώνεςκαι να σφουγγαρίζει όλο το κτίριο τουAlpha.

ΓΚΡΕΜΙΣΤΑ ΟΛΑ ΠΙΑ...
Οιυπάλληλοι που κάνουν τσαμπουκάδεςπροάγονται

Σύμφωναμε μια έρευνα της Ιατρικής Σχολής τουΧάρβαρντ, οι εργαζόμενοι που «καταπίνουν»το θυμό τους -αντί να τον εκφράζουν-έχουν λιγότερες προοπτικές προαγωγήςστη δουλειά τους. Μόλις έγιναν γνωστάτα αποτελέσματα της έρευνας, χιλιάδεςεργαζόμενοι άρχισαν να βρίζουν τουςδιευθυντές τους και να κάνουν άγριουςτσαμπουκάδες στο γραφείο. Πολλοίεργαζόμενοι άρχισαν να μαθαίνουνπολεμικές τέχνες και να σπάνε τα γραφείακαι τις καρέκλες τους με ένα χτύπημακαράτε, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί πουπλάκωσαν στα μπουνίδια όλους τουςσυναδέλφους τους για να πάρουν προαγωγή.Η οικονομική κρίση δεν αποτελεί απειλήγια τους χειροδύναμους υπαλλήλους,αφού, αν ο διευθυντής σου ξέρει πωςυπάρχει η πιθανότητα να τον στείλειςστο νοσοκομείο, θα κωλώσει να σουανακοινώσει την απόλυσή σου και θαπροτιμήσει να απολύσει κάποιο χλεμπονιάρηπου είναι του χεριού του.

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Αιτήματα καιεμπρηστικές επιθέσεις

Με πανηγυρικότρόπο γιορτάστηκε την περασμένη Κυριακήστη χώρα μας η Παγκόσμια Ημέρα τηςΓυναίκας. Όλες οι γυναίκες είχαν τοδικαίωμα να μετακινηθούν δωρεάν με ταμέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ παράλληλααπαγορευόταν η είσοδος στους άντρες,οι οποίοι αναγκάστηκαν να μετακινούνταιμε τα πόδια. Πολλοί άντρες διαμαρτυρήθηκανέντονα για προνομιακή μεταχείριση τωνγυναικών επειδή αυτοί δεν είχαν τοδικαίωμα να μετακινούνται δωρεάν με τοτραμ την Παγκόσμια Ημέρα του Άντρα καιαπαιτούν να μετακινούνται δωρεάν όλεςτις μέρες του χρόνου, εκτός από την Ημέρατης Γυναίκας. Οι γυναικείες οργανώσειςαντιτίθενται στις δωρεάν μετακινήσειςτων αντρών, με το επιχείρημα ότι δενυπάρχουν πια άντρες - παράλληλα,αντιπροτείνουν να μετακινούνται δωρεάνοι άντρες την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, οιγυναίκες -εκτός από τα αστικά μέσαμεταφοράς- είχαν δικαίωμα να ταξιδέψουνδωρεάν με τον ΟΣΕ και τα ΚΤΕΛ, και αυτόανάγκασε πολλούς άντρες να κλειδώσουντις γυναίκες τους στα σπίτια τους γιανα μην τους εγκαταλείψουν και πάρουντα βουνά. Η Ένωση Γυναικών Ελλάδος ζητάειαπό τον υπουργό Μεταφορών να επιτρέψειτου χρόνου τις δωρεάν μετακινήσεις καιμε την Ολυμπιακή, ώστε οι κακοποιημένεςΕλληνίδες να μεταναστεύσουν στουςσυγγενείς τους στην Αυστραλία και ναμην κινδυνεύουν να τις κάνουν μαύρεςστο ξύλο οι άντρες τους. Το λαμπρόεορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας αμαύρωσεη εμπρηστική επίθεση εναντίον συρμούτου ΗΣΑΠ που μόλις είχε φτάσει στο σταθμότης Κηφισιάς. Την ευθύνη για την επίθεσηανέλαβαν οι «Συμμορίες Χαραμοφάηδων-ΕξτρεμιστέςΦιλοθέης» και στην προκήρυξή τουςαναφέρουν πως έκαψαν τα βαγόνια τουΗΣΑΠ επειδή οι Φιλιππινέζες, οι Ουκρανέςκαι οι Ινδές υπηρέτριες των μεγαλοαστώνμετακινούνται με τον ηλεκτρικό αγέλαστεςκαι κατσουφιασμένες, ενώ παράλληλαφοράνε και σουτιέν.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ
Αγριεύουν οιγυναίκες και τους κυνηγούν

Προβληματισμόέχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνίαη έρευνα που πραγματοποίησε το ΕλληνικόΣεξολογικό Ινστιτούτο. Σύμφωνα με τηνέρευνα, οι άντρες απεχθάνονται τιςμοντέρνες γυναίκες και προτιμούναμόρφωτες γυναίκες που μετράνε με ταδάχτυλα και ξέρουν, όμως, όλο το ΚάμαΣούτρα απέξω. Αυτό που ενοχλεί ιδιαίτερατους άντρες είναι η επιθετικότητα τωνγυναικών και αυτό που θα επιθυμούσανείναι περισσότερη επικοινωνία. Πολλοίάντρες δήλωσαν πως αποφεύγουν να μένουνμόνοι τους με μια γυναίκα επειδή φοβούνταιπως θα τους βιάσει, ενώ παράλληλα τόνισανπως θα προτιμούσαν, αντί να κάνουναχαλίνωτο σεξ με μια γυναίκα, να συζητούνμαζί της για τα μείζονα προβλήματα τουκαιρού μας. Από την έρευνα προκύπτειπως ο σύγχρονος άντρας δεν θέλει οιγυναίκες να τον βλέπουν μόνο ως ένακομμάτι κρέας ούτε ως σχέση μιας μόνοβραδιάς, ενώ επίσης διεκδικεί το δικαίωμαστον οργασμό. Οι σύγχρονες γυναίκες,από τη μεριά τους, δηλώνουν πως αυτό πουτους ενοχλεί στους άντρες είναι ηαδυναμία ανάληψης πρωτοβουλιών -προφανώς, εννοούν πρωτοβουλίες με τιςοποίες να συμφωνούν και οι ίδιες. Τογεγονός πως οι άνδρες δεν αναλαμβάνουνπια πρωτοβουλίες έχει μετατρέψει τιςγυναίκες από ναζιάρες γατούλες σε άγριεςκυνηγούς. Πολλές γυναίκες αναζητούνστα μπαρ τους ερωτικούς τους συντρόφουςκαι τους κερνάνε ποτά αβέρτα για να τουςμεθύσουν και να τους ρίξουν πιο εύκολαστο κρεβάτι. Η τάση των γυναικών ναγυρνάνε από μπαρ σε μπαρ για να βρουνκάνα καλό τεκνό εξηγεί και την απουσίατους από τις ταραχές του Δεκεμβρίου -προτίμησαν να κάνουν καμάκι στον μπάρμαναντί να κατεβάσουν τη βιτρίνα του Zara.Η έρευνα του Ελληνικού ΣεξολογικούΙνστιτούτου -και η ολοένα αυξανόμενηεπιθετικότητα των γυναικών- δίνει νέεςδιαστάσεις στην πρόσφατη απόδραση απότον Κορυδαλλό. Σύμφωνα με την Αστυνομία,η γυναίκα που επέβαινε στο ελικόπτεροδεν βοήθησε τον Παλαιοκώστα και τονΡιτζάι να αποδράσουν αλλά τους απήγαγεγια να τους χρησιμοποιήσει ως σκεύηηδονής.

Αρχείο
0

ΣTA PODCAST THΣ LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ