Τα «έξυπνα» πλυντήρια της LG συνδυάζουν πρωτοποριακή τεχνολογία με απόλυτη ευκολία

Τα «έξυπνα» πλυντήρια της LG συνδυάζουν πρωτοποριακή τεχνολογία με απόλυτη ευκολία Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η καθαριότητα είναι βασικό κομμάτι της ζωής μας - και ειδικά όσον αφορά τα ρούχα. Με τις νέες συνθήκες, που η προσοχή στην καθαριότητα γίνεται μεγαλύτερη και πιο αναγκαία από ποτέ, χρειαζόμαστε λύσεις που θα μας βοηθούν να προστατεύουμε την υγεία μας, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή.

Ταυτόχρονα, αναζητούμε λύσεις που να μας προσφέρουν ευκολία και ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται να συμβιβαστούμε με ένα από τα δύο. Η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από επιβλαβείς ουσίες, οι οποίες συχνά βρίσκονται μέσα στο σπίτι μας και συγκεκριμένα, στα ρούχα μας. Τα οικιακά αλλεργιογόνα - όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης - είναι ένα παράδειγμα, το οποίο μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στον οργανισμό μας.

Ευτυχώς, χάρη σε καινοτόμες τεχνολογίες που αναπτύσσονται συνεχώς, πλέον έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε όλα όσα χρειαζόμαστε - την υγιεινή, την ασφάλεια και την ευκολία. Τα πλυντήρια ρούχων της LG Electronics (LG), προσφέρουν όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με βαθύ καθαρισμό ρούχων και υφασμάτων. Συγκεκριμένα, η LG έχει αναπτύξει πρωτοποριακές τεχνολογίες ατμού, οι οποίες όχι μόνο φροντίζουν τα ρούχα, αλλά έχουν τη δυνατότητα να εξαλείψουν το 99,9% των οικιακών αλλεργιογόνων και των οσμών.

 

Πώς πραγματοποιείται ο βαθύς καθαρισμός των πλυντηρίων LG;

Με την τεχνολογία Steam+™ τα ρούχα πλένονται σε θερμοκρασία 50-60℃ για 30 λεπτά, όπου αφαιρούνται αποτελεσματικά τα συνήθη οικιακά αλλεργιογόνα και βακτήρια - η αποκλειστική τεχνολογία της LG, έχει λάβει πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation) για την εξάλειψη του 99,9% τους. Το μοναδικό που χρειάζεται να κάνουμε εμείς, είναι απλά να πλένουμε τα ρούχα μας τακτικά έτσι ώστε να παραμένουν καθαρά και υγιεινά.

Ο ατμός υγιεινής που περιλαμβάνουν τα πλυντήρια LG, μεταχειρίζεται τα ρούχα με ειδικό τρόπο, καθαρίζοντας σε βάθος και τα ζεστά ρούχα - όπως πουλόβερ, κασκόλ και παλτό- ενώ τα βρεφικά ρούχα λαμβάνουν ιδιαίτερη περιποίηση με τη λειτουργία SteamSoftener™  έτσι ώστε να είναι ακόμη πιο απαλά. Όσο για τη τεχνολογία TrueSteam™, τα ρούχα βγαίνουν από το πλυντήριο καθαρά και αφράτα, χωρίς να χρειάζεται η χρήση μαλακτικού. Ακόμα και αν θέλετε απλά ένα γρήγορο φρεσκάρισμα, μπορεί να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία χωρίς τη χρήση απορρυπαντικού.

Τέλος, αν το σιδέρωμα δε βρίσκεται ανάμεσα στις αγαπημένες σας ασχολίες, η τεχνολογία Steam+TM των πλυντηρίων LG, αφαιρεί τις ενοχλητικές ζάρες που δημιουργούνται σε πολλά ρούχα, μειώνοντάς τις στο 30% και διευκολύνοντας εξαιρετικά τη διαδικασία του σιδερώματος.

Καθώς έχουμε την ανάγκη να νιώθουμε πως η καθημερινότητά μας χαρακτηρίζεται από καθαριότητα και ασφάλεια, όσο περισσότερο γίνεται, θέλουμε και τις κατάλληλες λύσεις. Χρειαζόμαστε να γνωρίζουμε πως τα ρούχα που φοράμε δε κρύβουν βακτήρια και δεν θα διακινδυνεύσουν την υγεία μας, ακόμα και μέσα στο σπίτι. Η φιλοσοφία πίσω από τις οικιακές συσκευές της LG, έχει ακριβώς αυτό στον πυρήνα της. Με δυνατή απόδοση στην πλύση και πιστοποιημένες αποδείξεις, μας προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία για μία καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο ασφαλή.

Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ