Πέντε χρόνια ΣΚΡΑΤΣ: Όσα θέλετε να μάθετε

Πέντε χρόνια ΣΚΡΑΤΣ: Όσα θέλετε να μάθετε Facebook Twitter
0

Πέντε χρόνια τώρα η Ελλάδα "σκρατσάρει". Το διασκεδαστικό, εύκολο και ιδιαίτερα κερδοφόρο παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε την Άνοιξη του 2014 και από τότε έχει μοιράσει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε κέρδη!

Και για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα, 967.302.782 ευρώ! Πέντε χρόνια τώρα μπαίνουμε σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, διαλέγουμε παιχνίδι, σκρατσάρουμε, κερδίζουμε. Τα ρέστα από το σουπερμάρκετ ή το περίπτερο, όσα κι αν είναι, γίνονται ένα ακόμα παιχνίδι αφού έχουν κυκλοφορήσει 71 διαφορετικά ΣΚΡΑΤΣ αξίας από 1 έως 10 ευρώ. Έτσι βγάλαμε κάποτε τα λεφτά των διακοπών, έτσι αποκτήσαμε τα παπούτσια των ονείρων μας ή εκείνον τον νέο καναπέ που ονειρευόμασταν καιρό!

Πέντε χρόνια ΣΚΡΑΤΣ: Όσα θέλετε να μάθετε Facebook Twitter

Όλα αυτά, μέχρι το 2018 όπου ένας υπερτυχερός κέρδισε για πρώτη φορά το μυθικό ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ στο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «1.000.000€ μετρητά»! Τότε καταλάβαμε ότι το ΣΚΡΑΤΣ δεν μοιράζει μόνο μικροποσά... Μέχρι σήμερα, μάλιστα, 16 τυχεροί παίκτες έχουν κερδίσει 500.000 ευρώ, 23 τυχεροί παίκτες έχουν κερδίσει 200.000 ευρώ, 89 τυχεροί παίκτες έχουν κερδίσει 100.000 ευρώ, 1.008 παίκτες έχουν κερδίσει 10.000 ευρώ και 200 εκατομμύρια ευρώ έχουν μοιραστεί σε τυχερούς παίκτες σε ποσά 50-1.000 ευρώ.

Ποια είναι όμως εκείνα τα δελτία που κερδίζουν; Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει σε ποιο πρακτορείο καταλήγουν; Απάντηση δίνει ένα βίντεο που μας ανοίγει μια πόρτα στα «άδυτα» της παραγωγής του ΣΚΡΑΤΣ. Τελικά, ο άνθρωπος που ξέρει ποια είναι τα δελτία ΣΚΡΑΤΣ που κερδίζουν, δεν υπάρχει

Πώς όμως διασφαλίζεται αυτό; Δες παρακάτω το δίλεπτο βίντεο που εξηγεί τα πάντα...

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ