Απεργία την Πρωτομαγιά

Day 8: Ημέρα Ομορφιάς

Day 8: Ημέρα Ομορφιάς Facebook Twitter
0

Εδώ Τζενάκι. Μετά τη χθεσινή κραιπάλη, πρέπει να χαλαρώσω. Θα αφιερώσω μία ολόκληρη μέρα στον εαυτό μου και στα beauté. Ξέρεις εσύ. Νύχια, μαλλιά, μασάζ, μάσκες προσώπου. Χρειάζομαι ολικό ρεκτιφιέ, για να συνέλθω. Ρεπό έχω, χρόνο έχω, Juke έχω. Φύγαμε. Άλλωστε, Πρωτοχρονιά έρχεται και θες να σε βρει κάπως υπέρλαμπρη, βρε αδερφέ. Μην στα πολυλογώ, η ώρα 9 το πρωί, δεν έχει καλά- καλά ανοίξει το μάτι και βρίσκομαι στο δρόμο για Ζωγράφου και νύχια. Τόσο πρωί δεν σηκώνομαι κανονικά ούτε με σφαίρες, ας όψεται ο στόχος της "υπερλαμπροσύνης" μου.

Day 8: Ημέρα Ομορφιάς Facebook Twitter

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, ότι αν δεν είχε κάμερα οπισθοπορίας το Juke μου, εγώ ακόμη θα έψαχνα πάρκινγκ. Α και να μην ξεχάσω! Χάρη σε αυτό το gadget που η Nissan το λέει Dynamic Control System και στην επιλογή Sport που διαθέτει, ένιωσα σαν πιλότος της φόρμουλα 1 και έφτασα στον προορισμό μου στο άψε - σβήσε! Το προσπερνώ για την ώρα και επανέρχομαι στο θέμα μας. "Πώς θα σε βρει υπέρλαμπρη η Πρωτοχρονιά." 


 

5+1 tips για να γίνεις υπέρλαμπρη:  

  • Πούλιες, πέρλες, φτερά, στρας και πούπουλα κρίνονται απολύτως απαραίτητα για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς. Μη δειλιάσεις. Ντύσου λατέρνα. Μία φορά το χρόνο μπορείς να φορέσεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι. Άντε και τις Απόκριες. 
  • Μανικιούρ- πεντικιούρ στην εντέλεια. Πού πας, χρυσή μου, χωρίς ένα γαλλικό να σε βρει ο καινούργιος χρόνος; Θες να σου πάνε όλα στραβά;  

Day 8: Ημέρα Ομορφιάς Facebook Twitter
 

 

Day 8: Ημέρα Ομορφιάς Facebook Twitter
 

 

Day 8: Ημέρα Ομορφιάς Facebook Twitter

  • Αποτρίχωση τώρα! Μην μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω τους λόγους αναγκαιότητας. Δεν θα 'θελα. Ευχαριστώ.
  • Μασάζ να πάνε κάτω τα φαρμάκια. Και τα πονάκια. Και το άγχος. Απαγορεύεται οποιουδήποτε είδους άγχος και στρες στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς. Είναι γρουσουζιά.  
  • Μαλλί στην πένα. Άβαφες ρίζες, καμένες άκρες, απλυσιά και γενικά χτενίσματα DIY της κακιάς ώρας να μου λείπουν. Εδώ έρχεται ολόκληρο 2016, γίνεται να μην είσαι περιποιημένη; 
  • Προσοχή στο βάψιμο. Το ξέρεις ότι όλες θα φορέσουν εκείνο το βράδυ κόκκινο κραγιόν. κάνε την πρωτοτυπία και διάλεξε ένα άλλο χρώμα. Τόσα κραγιόν έχεις.  

Και τώρα τι κάνουμε; Παραμένουμε ακίνητες μέχρι να περάσει η μέρα η σημερινή, να περάσει και το αύριο και να πάμε υπέρλαμπρες στο πάρτι. 

Day 8: Ημέρα Ομορφιάς Facebook Twitter

  

Μην με παίρνεις στα σοβαρά. Κάνε ό,τι γουστάρεις γενικά. Από εμένα και το Juke μου, πολλά φιλιά και με το καλό να μας μπει το '16! 


* Photo & Video Credits: Θοδωρής Μάρκου

 ** Ευχαριστούμε το Nail Designers (Γ. Ζωγράφου 35, Ζωγράφου) για τη φιλοξενία.

Αγορά
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι»: Γιατί το TikTok μας οδηγεί σε τόσες πολλές αγορές;

Αγορά / Πώς το TikTok σε κάνει να ψωνίζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου του TikTok είναι τόσο καλοί ώστε να μας «πουλάνε» πράγματα; Σε τι διαφέρουν από τους αστραφτερούς influencers του Instagram; Ποιους εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και πώς η εικονική μας σχέση μαζί τους επηρεάζει τις αγορές μας;
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ