Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14-20/1/21)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (14-20/1/21) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, καθώς ο Ουρανός, έπειτα από ένα πεντάμηνο που ήταν ανάδρομος, στις 14/1 επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις αρχίζουν να δρομολογούνται. Ενδεχομένως να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εσόδων, μια και ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της τεχνολογίας. Την ίδια μέρα, ο Ήλιος κάνει την ετήσια σύνοδό του με τον Πλούτωνα στον τομέα της καριέρας και μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να αντιμετωπίσετε διπλωματικά τυχόν πιέσεις από άτομα με εξουσία. Στις 17/1 ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα δημιουργήσει εντάσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό ή ακόμη και με φίλους, δοκιμάζοντας τις σχέσεις σας. Στις 20/1 η σύνοδος Άρη - Ουρανού φέρνει μεταβλητότητα στον οικονομικά σας και πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προσωπικοί σας στόχοι θα αποτελέσουν το βασικό σας μέλημα, καθώς στις 14/1 ο Ουρανός στο ζώδιό σας γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία και, έπειτα από ένα πεντάμηνο ανάδρομης πορείας, μπορείτε πλέον να φτιάξετε το πρόγραμμά σας με περισσότερη σιγουριά. Ιδανική εποχή για να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές με τα έξοδα. Η ετήσια σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα, επίσης στις 14/1, στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης σας δίνει πολλή ενέργεια για να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τη σταδιοδρομία σας, ταυτόχρονα όμως σας κάνει πολύ αυστηρούς με τον εαυτό σας. Στις 17/1 ο Δίας και ο Ουρανός κλειδώνουν σε ένα ισχυρό τετράγωνο που συμβαίνει κάθε 7 χρόνια και η επιθυμία σας να ελευθερωθείτε από οποιουσδήποτε περιορισμούς θα είναι αυξημένη. Ανατρέξτε σε ανατροπές που έγιναν το 2014 και αποφύγετε λάθη του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στις 14/1 ο Ουρανός, ο πλανήτης των εκπλήξεων και των ριζικών αλλαγών, ολοκληρώνει μια πεντάμηνη οπισθοδρόμηση στον Ταύρο και γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, οπότε θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις με περισσή αποφασιστικότητα. Σε πολλά θα έχετε σύμμαχό σας την τεχνολογία, ενώ θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψετε νέες μεθόδους. Η ετήσια σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα επίσης στις 14/1 στον τομέα των κοινών πόρων θα ευνοήσει τη συνεργασία για αμοιβαίο κέρδος με ένα άτομο που θα χρηματοδοτήσει μια ιδέα σας, όμως θα πρέπει να υπάρχει σύμπνοια. Αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας και δείτε πώς θα ωφεληθείτε. Στις 17/1 κορυφώνεται το τετράγωνο Δία – Ουρανού, που πραγματοποιείται κάθε 7 χρόνια, και αφορά ένα ταξίδι ή θέματα σπουδών. Αν ανατρέξετε στο 2014, θα μπορέσετε να αποφύγετε την επανάληψη σφαλμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθάνεστε απομονωμένοι ή μπουχτισμένοι από τις πολλές ώρες μπροστά σε μια οθόνη αν εργάζεστε μέσω τηλεργασίας; Από τις 14/1, που επιστρέφει ο Ουρανός σε ορθόδρομη πορεία έπειτα από μια πεντάμηνη οπισθοδρόμηση στον τομέα της συλλογικής προσπάθειας, μια συνεργασία που μπλόκαρε στα μέσα Αυγούστου θα ολοκληρωθεί με επιτυχία και, απ' ό,τι φαίνεται, θα έχετε περισσότερες ευθύνες αλλά και οικονομικές απολαβές. Στις 14/1 επίσης η ετήσια σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεων αποτελεί μια καλή στιγμή για να αναζητήσετε άτομα που έχουν τις απαραίτητες δεξιότητες, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις συνεργασίες με φίλους. Στις 17/1 κορυφώνεται το τετράγωνο Δία - Ουρανού που συμβαίνει κάθε 7 χρόνια και αν ανατρέξετε στο 2014 θα ξέρετε τι θα πρέπει να αποφύγετε προκειμένου να μην επαναλάβετε λάθη σχετικά με κοινούς πόρους ή φιλικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Οι ευθύνες σας είναι αυξημένες αυτή την εποχή και πρέπει να προσέξετε ώστε να μην ξεπεράσετε τα όριά σας. Ωστόσο, αρχίζουν να γίνονται κάποια θετικά βήματα από τις 14/1 που επιστρέφει ο Ουρανός στον Ταύρο σε ορθόδρομη πορεία έπειτα από μια πεντάμηνη οπισθοδρόμηση που προκαλούσε ανατροπές στον τομέα των φιλοδοξιών. Επειδή μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα υπάρχει κανένας πλανήτης ανάδρομος, μπορείτε να πάρετε ρίσκα και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Η ετήσια σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα, επίσης στις 14/1, στον τομέα της εργασίας δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση, ωστόσο δεν θα λείψουν οι πιέσεις λόγω φόρτου εργασίας. Αναζητήστε τρόπους ώστε να αποβάλετε το άγχος. Στις 17/1 πραγματοποιείται το τετράγωνο Δία - Ουρανού που συμβαίνει κάθε 7 χρόνια. Θυμηθείτε τι επηρέασε τις σχέσεις σας το 2014 και προσέξτε ώστε να μην ξαναδείτε το ίδιο έργο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έπειτα από ένα πεντάμηνο ανατροπών στις σπουδές και σε διαδικαστικές υποθέσεις εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ουρανού στον Ταύρο, από τις 14/1, που επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα συνεχίσετε τις προσπάθειες για την κατάκτηση του στόχου σας και θα δρομολογήσετε ορισμένα σημαντικά ζητήματα. Και καθώς ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της τεχνολογίας, θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα ψηφιακά μέσα στην καθημερινότητά σας. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η ετήσια σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και είναι ιδανική στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή ένα τολμηρό έργο ή να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση που θα έχει ομαλή πορεία. Η ανάγκη σας για απαλλαγή από κάθε είδους περιορισμούς θα είναι έντονη στις 17/1 με το τετράγωνο Δία - Ουρανού που κορυφώνεται κάθε 7 χρόνια, κάνοντας την περίοδο ακατάλληλη για λήψη σημαντικών αποφάσεων. Προσέξτε μην επαναλάβετε εσφαλμένες ενέργειες που κάνατε το 2014.

ΖΥΓΟΣ

Έπειτα από ένα πεντάμηνο ανατροπών στον τομέα των κοινών πόρων εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ουρανού στον Ταύρο, αρχίζει να αλλάζει το σκηνικό από τις 14/1, που επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία. Ενδεχομένως να προκύψει ξαφνικά μια καλή ευκαιρία για να ενώσετε τις δυνάμεις σας για αμοιβαίο κέρδος ή μπορεί να αυξηθεί το εισόδημά σας. Στις 14/1, επίσης, κορυφώνεται η ετήσια σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον τομέα του σπιτιού και θα είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε τον χώρο σας ή τις σχέσεις με μια συγγενή. Προσπαθήστε να συμφιλιωθείτε, αποφεύγοντας τα παιχνίδια εξουσίας. Στις 17/1 το τετράγωνο Δία - Ουρανού που συμβαίνει κάθε 7 χρόνια θα προκαλέσει τριγμούς σε μια ερωτική σχέση, ωστόσο, αν σκεφτείτε τι έγινε το 2014, που προκάλεσε ανατροπές, θα ξέρετε πώς να κινηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εποχή σημαντικών εξελίξεων στον τομέα των σχέσεων, καθώς στις 14/1 επιστρέφει ο Ουρανός στον Ταύρο σε ορθόδρομη πορεία, έπειτα από μια πεντάμηνη οπισθοδρόμηση που πυροδοτούσε ανατροπές, και θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε απ' ό,τι σας προκαλούσε ασφυξία. Ενδεχομένως να ακυρώσετε μια συμφωνία ή ακόμα και την επισημοποίηση της σχέσης σας, αν δεν είστε ικανοποιημένοι. Την ίδια μέρα η ετήσια σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προσδίδει κύρος και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στις 17/1 κορυφώνεται το τετράγωνο Δία - Ουρανού που πραγματοποιείται κάθε 7 χρόνια και με γνώμονα τα λάθη που έγιναν το 2014 μπορείτε να διαφυλάξετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να μην αισθάνεστε καταπιεσμένοι, μια και οι ευθύνες σας θα είναι αυξημένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έπειτα από ένα διάστημα πέντε μηνών συνεχών ανατροπών στον τομέα της εργασίας εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ουρανού, από τις 14/1 μπορεί να προκύψουν νέες ευκαιρίες και να βρείτε μια απασχόληση μέσω Διαδικτύου. Μην ξεχνάτε πως ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της τεχνολογίας και μπορείτε να εργαστείτε ακόμη και από το σπίτι. Την ίδια μέρα η ετήσια σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τη θέλησή σας και μπορείτε να κλείσετε μια καλή συμφωνία που θα αυξήσει το εισόδημά σας. Ιδανική στιγμή για να ανεβάσετε το κασέ σας, προωθώντας τις δεξιότητές σας με δυναμισμό. Στις 17/1 το τετράγωνο Δία - Ουρανού που πραγματοποιείται κάθε 7 χρόνια φέρνει κάποια διλήμματα σχετικά με τα επαγγελματικά ή την εκπαίδευση και πρέπει να αποφύγετε την επανάληψη σφαλμάτων του 2014. Ιδιαίτερη προσοχή στη λήψη αποφάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις 14/1, που επιστρέφει ο Ουρανός σε ορθόδρομη πορεία, και έπειτα από ένα πεντάμηνο απογοητεύσεων, η ερωτική σας ζωή αρχίζει να αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις δεσμεύσεις, καθώς σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε αξιόλογα πρόσωπα που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας. Πολύ καλή εποχή για να αναλάβετε ρίσκα μέσω επενδύσεων. Στις 14/1, επίσης, πραγματοποιείται στο ζώδιό σας η ετήσια σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα, μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσετε την προσωπική ή την επαγγελματική εικόνα σας. Το τετράγωνο του Δία με τον Ουρανό στις 17/1, που συμβαίνει κάθε 7 χρόνια, θα σας προκαλέσει να σπάσετε τα δεσμά από καθετί περιοριστικό και οι πιθανότητες να κάνετε βεβιασμένες κινήσεις θα είναι πολλές. Προσοχή στη διαχείριση των γεγονότων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ το τελευταίο πεντάμηνο εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σας Ουρανού στον Ταύρο, από τις 14/1 όμως, που γίνεται ορθόδρομος, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια ροή τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Αν έχετε βρεθεί σε δίλημμα σχετικά με τον τόπο κατοικίας ή της επαγγελματικής σας στέγης, μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες και πιο συμφέρουσες επιλογές. Την ίδια μέρα η ετήσια σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σας δίνει το θάρρος να τερματίσετε μια τοξική κατάσταση. Στις 17/1 επαναλαμβάνεται το τετράγωνο Δία - Ουρανού έπειτα από 7 χρόνια και ο μόνος τρόπος αποφυγής σφαλμάτων του παρελθόντος είναι να ανατρέξετε στα γεγονότα του 2014. Σπασμωδικές ενέργειες δεν θα έχουν αίσια αποτελέσματα.


ΙΧΘΥΣ

Ο Ουρανός, έπειτα από ένα πεντάμηνο που ήταν ανάδρομος, στις 14/1 επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και αρχίζουν να επιλύονται επικοινωνιακά προβλήματα, με αποτέλεσμα να αυξάνουν οι ευκαιρίες για την προβολή σας και νέες συνεργασίες. Ο Ουρανός, ως πλανήτης της τεχνολογίας, εκτός του ότι θα ευνοήσει την προώθηση νέων ιδεών, θα διευκολύνει θέματα εκπαίδευσης και εμπορικών συναλλαγών. Την ίδια μέρα η ετήσια σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον τομέα της συλλογικής προσπάθειας αποτελεί μια καλή στιγμή για να συνάψετε έξυπνες συμμαχίες. Στις 17/1 το τετράγωνο Δία - Ουρανού, που συμβαίνει κάθε 7 χρόνια, θα σας γυρίσει πίσω στο 2014, προκειμένου να αποφύγετε εσφαλμένες αποφάσεις και ενέργειες σχετικά με ένα ταξίδι ή τις σχέσεις με οικείους.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM