Απεργία την Πρωτομαγιά

Υπόθεση serial shoppers: Ποιος βρίσκεται πίσω απ' όλα;

Υπόθεση serial shoppers: Ποιος βρίσκεται πίσω απ' όλα; Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Τελευταία έχει παρατηρηθεί ένα νέο φαινόμενο στην Ελλάδα, το οποίο έχει τραβήξει την προσοχή μας: Οι serial shoppers

Ίσως αναρωτιέστε ποιοι είναι αυτοί οι serial shoppers και πού βρίσκονται – απ' ότι φαίνεται, βρίσκονται παντού ανάμεσά μας. Eίναι άνθρωποι καθημερινοί και συνηθισμένοι, που η ζωή τους άλλαξε ξαφνικά.

Το ερώτημα είναι, βέβαια, τι τους συνέβη και άλλαξε η ζωή τους τόσο δραστικά; Τι ήταν αυτό που ενεργοποίησε την ανάγκη τους για serial shopping; Μία δημοσιογράφος που έχει αναλάβει να «εξιχνιάσει» την υπόθεση κατάφερε να βρει αυτόπτες μάρτυρες που κοντινοί τους άνθρωποι μετατράπηκαν σε serial shoppers και άρχισαν να ψωνίζουν πολλές μέρες στη σειρά.

 
 
 
 
 

Ποιος όμως ξέρει τα πάντα γι' αυτούς και έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη; Ποιος ξέρει τα πάντα γενικώς; Δεν είναι άλλος από τον συμπαθή σε όλους μας ταξιτζή:

 

Μήπως έχετε παρατηρήσει να αλλάζετε κι εσείς συμπεριφορά, όπως οι άνθρωποι που παρατήρησαν ο Αγρότης, το Μοντέλο, ο Ντελιβεράς, ο Χούλιγκαν και η Κομμώτρια; Μήπως ανακαλύψατε κάποιο κοινό μαζί τους;

Μην ανησυχείτε. Ακόμα κι αν είστε κι εσείς serial shopper, στο Black Friday της MediaMarkt μπορείτε να βρείτε χαμηλές τιμές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, έτσι ώστε να ψωνίζετε χωρίς σταματημό.

Από οικιακές συσκευές, μέχρι smartphones και τηλεοράσεις, οι serial shoppers έχουν ξεκινήσει να θερίζουν ο,τι βρουν - γι' αυτό κάντε τις αγορές σας online με παραλαβή από το κατάστημα, έτσι ώστε να μην περιμένετε λεπτό. Κι αν ανησυχείτε για το αν θα προλάβετε, η λύση υπάρχει, καθώς τα καταστήματα MediaMarkt διαθέτουν πολλές θέσεις δωρεάν parking για να βρεθείτε πρώτοι στη σειρά του ταμείου. 

Αν, μάλιστα, είστε ένας έμπειρος serial shopper και μέλος του MediaMarkt Club μπορεί να κερδίσετε τις αγορές σας και να συνεχίσετε το serial shopping ανενόχλητοι.

Living
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ