Google: Εντυπωσιακά τα νέα Pixel 2 και Pixel 2 XL

Google: Εντυπωσιακά τα νέα Pixel 2 και Pixel 2 XL Facebook Twitter
Με τις δύο νέες αυτές συσκευές της για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους, η Google καλύπτει όλους τους χρήστες.
0

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση των κινητών Pixel 1ης γενιάς, η Google αποκάλυψε σήμερα στην σκηνή τα νέα Google Pixel 2 και το Pixel 2 XL. Οι διαφορές τους με την 1η γενιά, είναι πλέον αισθητές αλλά και οι διαρροές, σχετικά με αυτά τα μοντέλα, φαίνονται αρκετά ακριβείς. Το μικρότερο μοντέλο, το Pixel 2 ίσως να θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον προκάτοχό του, όμως στο Pixel 2 XL η εταιρεία δίνει τον καλύτερό της εαυτό, εφοδιάζοντάς το με ένα πραγματικό όμορφο σχεδιασμό που ακολουθεί την τάση των υπολοίπων, δηλαδή έχει μια μεγάλη οθόνη με σχεδόν εξαφανισμένα πλαίσια και με μια πλάτη που έχει σχεδιασμό δύο τμημάτων, με γυαλί στο πάνω μέρος και μέταλλο να καλύπτει το υπόλοιπο σώμα.

Με τις δύο νέες αυτές συσκευές της για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους, η Google καλύπτει όλους τους χρήστες. Προσφέρει ένα κλασσικά μικρότερο smartphone για όσους δεν θέλουν να κουβαλούν μεγάλα κινητά και από την άλλη δίνει στον κόσμο του Android μια «έξτρα» επιλογή σε εκείνους που γοητεύονται με συσκευές που έχουν υψηλής ανάλυσης οθόνες και καλύπτουν κάθε σημείο της εμπρόσθιας επιφάνειάς τους. Το κοινό τους στοιχείο είναι η απουσία υποδοχής ακουστικών 3.5 mm, κάτι που κάνει τη δυνατότητα σύνδεσης των αναλογικών ακουστικών δυνατή μόνο μέσω USB-C adapter. Και τα δύο ωστόσο, έχουν στερεοφωνικά ηχεία και OLED οθόνες με "Active Edge" πλευρές που "καταλαβαίνουν" τις κινήσεις σας. Επιπλέον, είναι συμβατά με το πρότυπο IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Το Pixel 2 ξεχωρίζει για τα αρκετά μεγάλα bezels με βάση τα σημερινά δεδομένα. Στην οθόνη δεν έχουμε μεγάλες αλλαγές, 5 ιντσών MOLED panel, ανάλυσης 1080p. Μέσα του ζει ο επεξεργαστής Snapdragon 835, διαθέτει κάμερα 12 Megapixel με OIS και αισθητήρα 1/2.6″, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, και φυσικά τρέχει το Android 8.0 Oreo. Θα κυκλοφορήσει μέσα του επόμενου μήνα με τιμή 650 δολάρια για την βασική έκδοση 64GB, ενώ όσοι θέλουν τα 128GB, θα πρέπει να υπολογίζουν 750 δολάρια. Θα διατίθεται σε μπλε, μαύρο και λευκό.

Google: Εντυπωσιακά τα νέα Pixel 2 και Pixel 2 XL Facebook Twitter
To Google Pixel 2 θα κυκλοφορήσει από τις 19 Οκτωβρίου σε τρία χρώματα: μπλε, μαύρο και λευκό.

Το Pixel 2 XL έχει οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 1440x2880px και αναλογία πλευρών 18:9. Tην ευθύνη για την κατασκευή του έχει η LG άρα καταλαβαίνουμε τις επιρροές του από τα δικά της μοντέλα, όπως τις καμπύλες στην άκρη της οθόνης και το μειωμένο του πάχος. Ωστόσο, το Pixel 2 XL ίσως να έχει ελαφρώς μεγαλύτερα bezels μιας και έχουν μπει μπροστά τα στερεοφωνικά ηχεία. Διαθέτει κυκλικό πολωτή για βελτιωμένη ευκρίνεια κάτω από το φως του ηλίου και υπάρχει το χαρακτηριστικό Always On Display μιας και το Oreo προσφέρει native υποστήριξη.  Η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass 5, ενώ υπάρχει γυαλί και στην πλάτη. Το υπόλοιπο σώμα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Από την βασική προστασία στο νερό που είχαν τα προηγούμενα μοντέλα, μετατράπηκε σε πιστοποίηση IP67. Περί των φωτογραφικών του δυνατοτήτων, υπάρχει κύρια κάμερα στα 12 Megapixel με OIS και νέας γενιάς image processing. Διαθέτει Pixel Visual Core και φτάνει πέρα από το HDR+, που είδαμε στα πρώτα Pixels. Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.4. 

Το κόστος του Google Pixel 2 XL που θα κυκλοφορήσει σε λευκό - μαύρο χρώμα είναι 849 δολάρια για την έκδοση των 64GB και 949 δολάρια για την έκδοση των 128GB.

 
Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM