Ο διαγωνισμός της student.com σε στέλνει έτοιμο για τις σπουδές σου στο εξωτερικό

Ο διαγωνισμός της student.com σε στέλνει έτοιμο για τις σπουδές σου στο εξωτερικό Facebook Twitter
Φωτο: Student.com
0

ADVERTORIAL


Ο διαγωνισμός της student.com σε στέλνει έτοιμο για τις σπουδές σου στο εξωτερικό Facebook Twitter
Φωτο: Student.com

 

Οι νικητές του διαγωνισμού έχουν ενημερωθεί μέσω email.

 

Αναμφισβήτητα, το πακετάρισμα πριν φύγετε για σπουδές στο εξωτερικό έχει τις προκλήσεις του. Όταν φτάνεις σε μια ξένη χώρα, είναι πολύ πιθανό να είσαι αγχωμένος και κουρασμένος και να νιώθεις ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνεις. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις, λοιπόν,  είναι να συνειδητοποιήσεις ότι ξέχασες να πάρεις μαζί σου κάτι που το έχεις μεγάλη ανάγκη.


Μην ανησυχείς! Η Student.com, η μεγαλύτερη πλατφόρμα για αναζήτηση, σύγκριση τιμών και ενοικίαση φοιτητικής στέγης, έχει ετοιμάσει μία λίστα με όλα εκείνα τα πράγματα της τελευταίας στιγμής που ενδέχεται να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου. Μην αγχώνεσαι, λοιπόν, απλά διάβασε παρακάτω ποια προϊόντα θα πρέπει να αγοράσεις πριν ξεκινήσεις την νέα σου ζωή στο εξωτερικό.

 

1. Universal φορτιστής

Όταν ζεις στο εξωτερικό, είναι πολύ σημαντικό να φορτίζεις τα διάφορα gadgets σου για να μπορείς ανά πάσα στιγμή να επικοινωνείς με την οικογένεια και τους φίλους σου. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, πάρε μαζί σου έναν Universal φορτιστή, τον οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς σε διάφορες χώρες. Με τις διάφορες ηλεκτρικές συσκευές ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί, οπότε γιατί να αγχώνεσαι; Tip: Καλύτερα να πάρεις δύο φορτιστές, σε περίπτωση που ο πρώτος χαλάσει!


2. Σακίδιο πλάτης

Όπως όλοι οι φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό, έτσι και εσύ πρόκειται σίγουρα να ταξιδέψεις ενώ σπουδάζεις. Ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείς σακίδιο για τα βιβλία σου, κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστείς ένα για τις εξορμήσεις σου στις γύρω χώρες. Αν δεν θες να κουβαλάς ολόκληρη βαλίτσα μαζί σου, τότε  το σακίδιο αποτελεί την ιδανική επιλογή για να χωρέσεις όλα όσα χρειάζεσαι για το Σαββατοκύριακο σου.


3. Είδη πρώτων βοηθειών

Επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορείς να συμβεί, από πόνους στο στομάχι μέχρι φουσκάλες στα πόδια, όλοι χρειαζόμαστε προϊόντα πρώτων βοηθειών σχεδόν σε καθημερινή βάση. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου επιπλέον αυτοκόλλητα τσιρότα. Επίσης, μια καλή ιδέα είναι να προσθέσεις στο κουτί πρώτων βοηθειών συμπληρώματα βιταμίνης C, καθώς θα συναντάς συνέχεια νέους ανθρώπους, νέα μέρη και... νέα μικρόβια. Τα μίνι μάρκετ δεν θα είναι πάντοτε ανοιχτά γύρω σου, επομένως είναι καλύτερο να είσαι προετοιμασμένος!


4. Αδιάβροχο παντός καιρού

Είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι γεγονός ότι σε κάθε πόλη του κόσμου θα βρέξει κάποια στιγμή. Προτιμάς να περπατάς σε μια πόλη σαν τουρίστας με πλαστικό αδιάβροχο μιας χρήσης ή να φοράς το στιλάτο αδιάβροχο που σε κάνει να νιώθεις όμορφα; Τα αδιάβροχα δεν παίρνουν πολύ χώρο στη βαλίτσα σου και επίσης, αν πρόκειται για καλό πανωφόρι, μπορείς να το χρησιμοποιείς ανεξαρτήτως καιρού. Αν δεν σου αρέσει να φοράς αδιάβροχο, τουλάχιστον επένδυσε σε μια καλή ομπρέλα.


5. Παπούτσια για περπάτημα

Σίγουρα θα χρειαστείς ένα καλό ζευγάρι παπούτσια για να γυρίσεις τη χώρα που σε φιλοξενεί. Το πιο πιθανό είναι ότι θα περπατάς πολύ στον καινούριο τόπο διαμονής σου, επομένως θα χρειαστείς άνετα αλλά και ανθεκτικά παπούτσια παντός καιρού. Σκέψου καλά πριν αποφασίσεις τι θα πάρεις!!

Όλα αυτά τα απολύτως απαραίτητα μπορείς να τα αγοράσεις στο Amazon. Για αυτόν τον λόγο, η Student.com, μια δωρεάν πλατφόρμα που προσφέρει προσεκτικά επιλεγμένες φοιτητικές κατοικίες ειδικά σχεδιασμένες για τους φοιτητές, κάνει δώρο σε 2 τυχερούς νικητές από ένα κουπόνι Amazon αξίας 100€. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό.

Και μην ξεχνάς, αν ψάχνεις ακόμα για τη φοιτητική σου κατοικία, επισκέψου τη Student.com  για να κλείσεις το δωματιό σου σήμερα! Θα έχεις τη δυνατότητα να εξερευνήσεις και να συγκρίνεις πληθώρα δωματίων σε περισσότερες από 400 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, προκειμένου να κάνεις τη σωστή επιλογή.


Καλή τύχη!!!

 

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM