Οι έξι θεοί του Ολύμπου γίνονται παιχνίδι

Οι έξι θεοί του Ολύμπου γίνονται παιχνίδι Facebook Twitter
1

ADVERTORIAL

Οι έξι θεοί του Ολύμπου γίνονται παιχνίδι Facebook Twitter

Όταν άκουγα πως τα παιδιά γίνονται αφορμή να γυρίσεις πίσω στα παιδικά σου χρόνια και να θυμηθείς λεπτομέρειες που νόμιζες πως έχεις ξεχάσει, μου φαινόταν υπερβολή. Έρχεται όμως εκείνη η στιγμή που τα δικά σου παιδιά κάνουν κάτι που σου φέρνει στο μυαλό αναμνήσεις από τη δική σου παιδική ηλικία και αισθάνεσαι ότι ξαναζείς εκείνη την περίοδο με έναν περίεργα νοσταλγικό τρόπο, που σε βγάζει για λίγο από τον κόσμο των ενηλίκων και σε προσγειώνει μαλακά στον γνήσιο κόσμο του παιχνιδιού.

Όταν τα PLAYMOBIL μπήκαν για πρώτη φορά στο σπίτι μας χαμογέλασα με συγκίνηση γιατί οι μικρές φιγούρες των 7,5εκ ήταν και δικό μου αγαπημένο παιχνίδι με το οποίο περνούσα ατελείωτες ώρες φτιάχνοντας ιστορίες (και κυρίως αλλάζοντας μαλλιά και ενδυμασίες ανάμεσα στους διαφορετικούς ήρωες).

Τώρα που τα PLAYMOBIL παρουσιάζουν τη νέα σειρά τους εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία η χαρά μου είναι διπλή αφού η εταιρία με τα διαχρονικά παιχνίδια συνδυάζει δύο μεγάλα «κολλήματα» των παιδιών: τις κλασικές φιγούρες PLAYMOBIL και τους θεούς του Ολύμπου που με τις ιστορίες τους (σε μορφή παραμυθιού) έχουν αποκοιμηθεί χιλιάδες παιδιά (μαζί και τα δικά μου).

Οι έξι θεοί του Ολύμπου γίνονται παιχνίδι Facebook Twitter
Οι έξι θεοί του Ολύμπου γίνονται παιχνίδι Facebook Twitter

Η συλλεκτική σειρά περιλαμβάνει έξι από τους θεούς του Ολύμπου που κατέβηκαν από τον Όλυμπο μαζί με τα χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίσουν, και βρήκαν τη θέση τους στα παιδικά δωμάτια, στο ράφι με τα πιο αγαπημένα παιχνίδια.

Ο Δίας, ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός των θεών, με τους κεραυνούς του και η Αθηνά, η θεά της Σοφίας με την πιστή της κουκουβάγια ήταν οι πρώτοι που κατέβηκαν από την κορυφή του Ολύμπου και τους ακολουθήσαν αμέσως μετά και οι υπόλοιποι.

Ο Ποσειδώνας, ο αφέντης των θαλασσών θα βρεθεί στις ελληνικές παραλίες χαρίζοντας παιχνίδι και γνώση, η Άρτεμις με το χαρακτηριστικό της ελάφι θα μοιραστεί τα μυστικά των δασών και της άγριας ζωής, Δήμητρα θα μας μάθει τα πάντα για τις καλλιέργειες και τους γεωργούς ενώ ο Ερμής, ο αγγελιαφόρος του Ολύμπου, θα μας συντροφεύει μικρούς και μεγάλους μοιράζοντας τα μηνύματα που στέλνουν οι θεοί μεταξύ τους.

Οι έξι θεοί του Ολύμπου γίνονται παιχνίδι Facebook Twitter
Οι έξι θεοί του Ολύμπου γίνονται παιχνίδι Facebook Twitter

Οι φιγούρες των θεών έχουν σχεδιαστεί με υψηλή ποιότητα όπως όλα τα PLAYMOBIL και με προσοχή στην λεπτομέρεια, ώστε να αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χαρακτηριστικά του κάθε θεού που τον κάνουν μοναδικό. Η νέα σειρά με τους Αρχαίους Έλληνες θεούς δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες αλλά και να μάθουν την ελληνική μυθολογία μέσα από τις κάρτες που συνοδεύουν την κάθε φιγούρα.

Μέσα από κάθε θεό, τα παιδιά θα ανακαλύψουν τους μύθους και τα επιτεύγματα τους και εμείς θα βρούμε μια καλή αφορμή να θυμηθούμε λεπτομέρειες που έχουμε ξεχάσει, αλλά και να παίξουμε δίνοντας στις πράξεις των θεών του Ολύμπου ένα μέρος της δικής μας φαντασίας.

Και οι έξι συλλεκτικές φιγούρες της PLAYMOBIL, κατάλληλες για παιδιά ηλικίας 4+ ετών είναι ήδη διαθέσιμες στα καταστήματα, έτοιμες να δώσουν στα παιδιά μας ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού αλλά και σ' εμάς συναισθήματα συγκίνησης για το κλασικό και αγαπημένο παιχνίδι που πέρασε από τα δικά μας χέρια και τώρα βρίσκεται στα χέρια των παιδιών μας.

Οι έξι θεοί του Ολύμπου γίνονται παιχνίδι Facebook Twitter
|article_no_max_width|
Επιχειρείν/Market
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM