Ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας, ο σεφ Βασίλης Καλλίδης και ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος
Ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας, ο σεφ Βασίλης Καλλίδης και ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος

 

Για εσάς υπάρχει κάποια λέξη που στο άκουσμά της και μόνο ξυπνάει το ηφαίστειο που κρύβετε μέσα σας και είστε έτοιμοι για έκρηξη; Για μένα η λέξη αυτή που αποτελεί «κόκκινο πανί» και μπορεί να με μεταμορφώσει σε ταύρο είναι το «αδύνατον». Με άλλα λόγια, δεν αντέχω την αρνητική διάθεση των ανθρώπων μπροστά σε μια νέα ιδέα, σε ένα καινούριο εγχείρημα, σε μια καινοτόμα πρωτοβουλία. Σε κάθε προσπάθεια που εσύ κάνεις, εκείνοι να σου λένε «δεν γίνεται», «δεν θα τα καταφέρεις», «είναι δύσκολο σχεδόν ακατόρθωτο». Τότε βέβαια είναι που πεισμώνω ακόμα περισσότερο και δεν εγκαταλείπω μέχρι την πολυπόθητη επιτυχία.

 

Μάρκος Μαρκόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Δημήτρης Ουγγαρέζος
Μάρκος Μαρκόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Δημήτρης Ουγγαρέζος


Όπως τότε που αποφάσισα να κόψω το τσιγάρο. Κανείς δεν πίστευε ότι θα έφερνα εις πέρας την αποστολή μου, «ακατόρθωτο» μου έλεγαν και όσο εγώ άκουγα αυτό το ακατόρθωτο τόσο πιο πολύ επικεντρωνόμουν στο στόχο μου. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως χωρίς τη βοήθεια της Nobacco, της πρώτης εταιρείας ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα, σήμερα δεν θα είχα απαλλαγεί τόσο εύκολα από μια βλαβερή συνήθεια αρκετών χρόνων.


Κι αν μέχρι σήμερα ο συνδυασμός της υψηλής γαστρονομίας και της ζαχαροπλαστικής με το ηλεκτρονικό τσιγάρο έμοιαζε ακατόρθωτος πλέον, με τη νέα γκάμα υγρών αναπλήρωσης της σειράς Mon Dessert από τη Nobacco, το άτμισμα γίνεται μια απολαυστική και gourmet συνήθεια. Πώς; Χάρη στη συνεργασία της Nobacco με την ομάδα των Mon Dessert, τον πετυχημένο pastry chef Διονύση Αλέρτα αλλά και τη σφραγίδα ποιότητας του τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΜΒΙΑ). Έτσι, μια σειρά από ευφάνταστες γεύσεις, που μπορεί κανείς να δοκιμάσει μόνο σε ένα εκλεπτυσμένο ζαχαροπλαστείο, θα συναρπάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

 

Δελή Αρετή – Product Marketing Manager NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης – Διευθυντής Επικοινωνίας NOBACCO
Δελή Αρετή – Product Marketing Manager NOBACCO, Μάρκος Μαρκόπουλος – Διευθύνων Σύμβουλος NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης – Διευθυντής Επικοινωνίας NOBACCO


- Στο Mon Dessert Cheezit, θα απολαύσεις τη λαχταριστή γεύση ενός cheesecake με τη μπισκοτένια βάση να δένει με την αφράτη κρέμα από φραγκοστάφυλο και ολοκληρώνεται με ένα σιρόπι βατόμουρου και φράουλας.


- Το Mon Dessert Sabayon Chocolat υπόσχεται μια συγκλονιστική εμπειρία ατμίσματος, με επίκεντρο και βασικό συστατικό την αγαπημένη σοκολάτα. Στον ουρανίσκο μένει μία γεύση πλούσιας μους σοκολάτας που απογειώνεται γευστικά από μία ανάλαφρη crème patisserie.

 

Δελή Αρετή – Product Marketing Manager NOBACCO, Νικόλας Γαλανόπουλος – Γενικός Διευθυντής NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Βασίλης Καλλίδης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης – Διευθυντής Επικοινωνίας NOBACCO
Δελή Αρετή – Product Marketing Manager NOBACCO, Νικόλας Γαλανόπουλος – Γενικός Διευθυντής NOBACCO, Διονύσης Αλέρτας, Βασίλης Καλλίδης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης – Διευθυντής Επικοινωνίας NOBACCO


- Για τους λάτρεις των φρούτων, δημιουργήθηκε το Mon Dessert Melon Past(e), αφού σε κατακτά με το δροσερό χυμό πεπονιού που συνοδεύεται από φρέσκο αχλάδι, μοσχολέμονο και βερίκοκο. Στο γευστικό προφίλ κυριαρχεί το δροσερό πεπόνι που εναλλάσσεται με το όξινο lime και ολοκληρώνεται με τη γλυκάδα του βερίκοκου απογειώνοντας την απόλαυση!


- Η λαχταριστή κρέμα βανίλιας πασπαλισμένη με αυθεντικό φιστίκι Αιγίνης πλαισιώνεται από μαύρη ζάχαρη σβησμένη με μία ιδέα από μπαχαρικά. Όλα αυτά, στο Mon Dessert Cream Nuts, όπου η απόλυτη ισορροπία γεύσεων θα ανταμείψει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

 


Οι πρώτες τέσσερις γεύσεις, που παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση της Nobacco στο Hard Rock Café Athens υπό τους ήχους της Live Rock μπάντας, είναι μόνο η αρχή καθώς οι νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής θα αποτελέσουν έμπνευση για τη δημιουργία επιπλέον νέων γεύσεων που θα εμπλουτίσουν την γκάμα υγρών αναπλήρωσης της σειράς Mon Dessert. Άλλωστε η προώθηση καινοτόμων προϊόντων από τη Nobacco δεν είναι κάτι καινούριο. Μόλις πριν από μερικούς μήνες, η εταιρεία παρουσίασε το =ISSON, την πιο κομψή, σύγχρονη και ελαφριά συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου με απόλυτη εργονομία και πλούσια πλεονεκτήματα.


Όλα για το άτμισμα θα τα βρεις σε ένα κατάστημα της Nobacco ή στο eshop της εταιρείας.