Το νέο ηλεκτρικό Opel Corsa-e φορτίζεται παντού
Το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e θα κυκλοφορεί στους ευρωπαϊκούς δρόμους από την άνοιξη του 2020.

Το νέο ηλεκτρικό Opel Corsa-e φορτίζεται παντού

Η δυνατότητα πολλαπλών επιλογών φόρτισης είναι εξίσου σημαντική με τους ταχύτερους χρόνους φόρτισης, με το Corsa-e να τα εξασφαλίζει αμφότερα.

Η Opel προσφέρει ποικιλία και ταχύτητα στους τρόπους φόρτισης του νέου ηλεκτρικού της μοντέλου, το οποίο αναμένεται το 2020. Με την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία να ετοιμάζεται να κινηθεί ηλεκτρικά στην πλειοψηφία της, οι επιλογές φόρτισης, ειδικά στην Ευρώπη, διακρίνονται για την ποικιλία τους.

 

Έτσι, λοιπόν, οι ιδιοκτήτες του αμιγώς ηλεκτρικού Corsa-e, το οποίο θα κυκλοφορεί στους ευρωπαϊκούς δρόμους από την άνοιξη του 2020, δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς η Opel προσφέρει τις κατάλληλες επιλογές φόρτισης. Τι περιλαμβάνουν αυτές; Από μια σειρά καλωδίων για σύνδεση σε πρίζες και σταθμούς φόρτισης μέχρι επιτοίχιους πίνακες και έναν καινοτόμο «παγκόσμιο φορτιστή».

 

Το νέο ηλεκτρικό Opel Corsa-e φορτίζεται παντού

 

Η δυνατότητα πολλαπλών επιλογών φόρτισης είναι εξίσου σημαντική με τους ταχύτερους χρόνους φόρτισης, με το Corsa-e να τα εξασφαλίζει αμφότερα χάρη σε ισχυρούς ενσωματωμένους φορτιστές.

 

Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε τα συστήματα infotainment Multimedia Navi και Multimedia Navi Pro, καθώς και την υπηρεσία Free2Move Services (δεν διατίθεται προς το παρόν στην Ελλάδα), τα οποία προσφέρουν πρακτικές λύσεις για ηλεκτροκίνητα οχήματα, για χρήση μέσω εφαρμογών, ενώ τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν κι άλλες υπηρεσίες της σειράς e-Services για τα ηλεκτρικά οχήματα της Opel.

 

Το νέο ηλεκτρικό Opel Corsa-e φορτίζεται παντού

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ