Προς σχόλιο 09:01:
Ναι, δεν μου αρέσει η κατάσταση ''Μπάρμπα'' σε κανέναν τομέα της ζωής μου, δηλαδή το να πηγαίνω όπου φυσάει ο άνεμος.
Ναι μεγαλώνοντας μπορεί να αλλάζουμε κάποιες απόψεις και να αναθεωρούμε κάποια πράγματα, το ίδιο κάνω κι εγώ αλλά κάποιες σταθερές καλό θα ήταν να έχουμε όλοι.
Οι περισσότεροι σε όλα τα θέματα είναι ό,τι βολεύει την κάθε φορά, τη μια μέρα, την άλλη νύχτα, αλλάζουν απόψεις σαν τα πουκάμισα και η επιφανειακότητα διαπερνά ολόκληρη τη ζωή τους.
Καθόλου αμετακίνητος δεν είμαι, αλλά ούτε και φύλλο που το παρασύρει ο άνεμος, πότε εδώ και πότε εκεί.
Δεν εμμένω στις απόψεις μου όταν δεν υπάρχει λόγος και όταν έχει να μου πει κάτι ο άλλος, που τις περισσότερες φορές δεν έχει να πει κάτι συγκεκριμένο πέρα από γενικότητες, πίστε΄ψε με έχω κάνει πολλές και διάφορες συζητήσεις με πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου.
Ας πούμε, δεν μου απάντησες ούτε εσύ ούτε κάποιος άλλος σχετικά με αυτό που ανέφερα και στο προηγούμενο σχόλιό μου, δηλαδή πώς λέγεται αν όχι έρωτας το να σε έλκει πέρα από σαρκικά και το σύνολο της προσωπικότητας κάποιου ανθρώπου;
Εσύ πώς το λες, αν όχι έρωτα;
Ποτέ δεν ζητάω συμβουλές, προτροπές ίσως να ακούσω.
Ούτε δίνω συμβουλές και δεν μου αρέσει.
Κυρίως εδώ μέσα, αλοίμονο αν ζητούσα συμβουλές. Κι αντίθετες γνώμες ακούω αλλά συνήθως εδώ μέσα είναι γενικόλογες επειδή οι περισσότεροι σχολιάζουν ουδέτερα φοβούμενοι μην εκτεθούν, χωρίς καθόλου ενσυναίσθηση και χωρίς να χρησιμοποιούν και να εκθέτουν παραδείγματα από τη δική τους ζωή ώστε να γίνει φανερή η αντίθεση και να τονιστεί το σωστό της αντίθετης γνώμης.

Σχολιάζει ο/η