Ερώτηση κρίσεως γιατί στη θεωρία όλοι καλά τα λέμε αλλά ας σκεφτούμε λίγο και την πράξη.

Αν ο φίλος σου εξομολογητρια ήθελε να φορέσει ένα φούξια τάγκα ,γιατί θα του άρεσε και γιατί δε θα πίστευε σε μια σεξιστική και στερεοτυπικη κατηγοριοποιηση των χρωμάτων ,θα το δεχοσουν και θα του έλεγες "φορά μωρό μου ο,τι θες ,δικό σου είναι το σώμα και ας μας κοιτάνε όλοι ,εγώ σε στηρίζω " ή θα του έλεγες "εγώ δεν έρχομαι έτσι μαζί σου θα με κάνεις ρεζίλι;".

Το να μην του αρέσει κάτι που φοράς και να μη θέλει να υποστεί όλα τα βλέμματα πάνω σας όταν θα πάτε για ένα μπάνιο (γιατί ναι με τον Κωλο έξω όλα τα βλέμματα εκεί θα είναι ) είναι δίκαιωμαά του και καλώς το εκφράζει αρκεί φυσικά να το κάνει κόσμια και όχι ακραία. Αντίστοιχα και εσύ οφείλεις να ακούς τους προβληματισμούς τους.

Προσωπικά θεωρώ πολύ δευτερα αυτά τα μαγιό και σημειωτέον δεν έχω κανέναν ηθικό λόγο που το λέω προτιμώ να δω ένα γυμνό σώμα παρά ένα τόσο δεύτερο, κατά τη γνώμη μου, είδος μαγιό.

Τέλος το ότι έχεις ωραίο σώμα δε σημαίνει ότι μια άλλη γυναίκα με μη ωραίο σώμα δεν μπορεί να το βάλει αν θέλει. Όχι στο λέω ,γιατί λες για τον φίλο σου που σου είπε ότι δεν του άρεσε , αλλά και εσύ αμέσως υπόνοιες πως μια που δεν το υποστηρίζει ίσως δε θα έπρεπε να το φορά. Αν θέλετε λοιπόν να φοράτε ο,τι θέλετε αδιαφορώντας για πιθανή δυσφορία των γύρω σας ,θα δεχεστε να φοράνε και όλοι οι άλλοι ο,τι γουστάρουν....

Σχολιάζει ο/η