ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

Δεν φταίτε εσείς, οι γονείς φταίνε που σας μεγαλώνουν σε γυάλα.

Κορίτσι μου καλό, τα πράγματα είναι πολύ απλά, κι αν θέλεις άκουσέ με, θα μπορούσα να είμαι μαμά σου.

Οι άνθρωποι παντού άνθρωποι είναι. Αυτό και καλό και κακό είναι. Το διαδίκτυο καλώς ή κακώς είναι κομμάτι της σύγχρονης ζωής, οπότε όσο λογικότερα κι ασφαλέστερα το χρησιμοποιείς τόσο το καλύτερο για σένα.

Πρώτον καλό είναι να έχεις εσύ τον αποκλειστικό έλεγχο των πληροφοριών που θέλεις να μοιράζεσαι για τον εαυτό σου, κι όχι άλλοι.
Δεύτερον, δεν είναι ανάγκη να δίνουμε όλα μας τα στοιχεία, ούτε είναι σώφρον να πιστεύουμε όσα αναρτούν οι άλλοι για τον εαυτό τους. (θα μπορούσε άνετα να έχει διπλό λογαριασμό για οτιδήποτε πιο "πονηρό").
Τρίτον, σωστά οι συναντήσεις γίνονται σε δημόσιο χώρο, παρουσία "μαρτύρων", με κάποιο μηχανισμό ασφάλειας σε περίπτωση στραβώματος. Αυτά έπρεπε να τα ξέρεις από το σπίτι σου και να ακολουθείς πρωτόκολλο, είτε οι άγνωστοι είναι από ιδιωτικά (χα!) σχολεία, είτε όχι.
Και τέταρτον και τελευταίο, μην "υποχρεώνεις" τον εαυτό σου να αισθανθεί είτε έτσι, είτε αλλιώς. Κατά πάσα πιθανότητα ο 28χρονος ούτε σήριαλ κίλλερ είναι που ψάχνει νεαρά θύματα, ούτε θα έπρεπε να σκέφτεται να στεφανωθεί επειδή έφτασε σε ηλικία γάμου. Αφήστε τους ανθρώπους να σας εκπλήξουν ευχάριστα, τηρώντας πάντα μερικά βααικά μέτρα ασφαλείας.

Σχολιάζει ο/η