Καλησπέρα φίλτατη,
Αρχικά, αυτή η εποχή που διανύουμε είναι μια αρκετά δύσκολη εποχη για όλους. Πιστεψε με ο εγκλεισμός στο σπίτι και η απομόνωση και στήριξη για επικοινωνία μέσω μίας οθόνης μας έχει αποξενώσει όλους (εξαίρεση αποτελουν οι infulencers etc για αυτους είναι μία χρυσή εποχή ΧΔ ).
Στο θέμα μας όμως, δεν αξίζει πραγματικά να στεναχωριεσαι για τετοια άτομα ! Σου το λέει ένα ατομο που έχει περάσει πολλές ωρες φιλοσοφώντας την ζωή πάνω στο τομέα φιλιες, έρωτες, άνθρωποι και στο συμπερασμα που έχω καταλήξει είναι ... ΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ! Υπάρχουν δισεκατομύρια ανρθωποι στον πλανήτη που περιμένουν να σε γνωρίσουν και να τους γνωρίσεις .... και να σου πώ και ένα αλλο μυστικό ?? Οτι δεν αξιζει καλύτερα να φυγει ;) Γιατι αν όντως άξιζε θα έμενε ! Αυτο μην το ξεχνάς ποτέ !
Η συμβούλη που μπορώ να σου δώσω είναι να διοργανώσεις κανενα movie night εξ αποστασεως με τα παιδια που μιλάς και βιντεοκλήσεις κάθε φορά που μπορείτε ! Ακόμη, εκμεταλλεύσου το #stayhome και βρες και άλλα πραγματα να κάνεις ! Μία καινούργια γλώσσα?? Σειρές κτλ είμαι σίγουρη οτι κάτι θα βρείς !
Η ζωη συνεχίζεται και ειναι γεμάτη εκπλήξεις
Coronafreehugs and Good Luck !! :)

Σχολιάζει ο/η