Ξεκίνησε την επαγγελματική σου καριέρα μέσα από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Ξεκίνησε την επαγγελματική σου καριέρα μέσα από την Coca-Cola Τρία Έψιλον Facebook Twitter
0

Αναζητάς να εξελιχθείς επαγγελματικά, μέσα σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον με σημαντικές δυνατότητες εξέλιξης; Τότε, το Rise, το Πρόγραμμα Management Trainee της Coca-Cola Τρία Έψιλον, σε περιμένει να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι και τις 13 Μαΐου, με ένα κλικ εδώ!

Τα τελευταία 28 χρόνια, περισσότεροι από 150 νέοι έχουν σταδιοδρομήσει τόσο μέσα στην εταιρεία όσο και ευρύτερα στον Όμιλο Coca-Cola HBC, μέσω του Προγράμματος, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις. Μήπως τελικά ήρθε η στιγμή να είσαι εσύ η επόμενη ανακάλυψη της Coca-Cola Τρία Έψιλον;


Στο Rise Management Trainee Πρόγραμμα μπορεί να συμμετάσχει όποιος είναι απόφοιτος πανεπιστημίου με μέχρι 2 έτη εργασιακή εμπειρία, έχει άριστες γνώσεις ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή (Windows, MS Office) και φυσικά όποιος έχει διάθεση για διαρκή μάθηση δίπλα σε αναγνωρισμένα στελέχη, θέλει να ξεχωρίζει σε ό,τι κάνει, να γίνεται συνεχώς καλύτερος και να επιθυμεί να εξελίσσεται σε ένα περιβάλλον «απαιτητικό» με γρήγορους ρυθμούς.

Η διαδικασία επιλογής μέσα από διάφορα στάδια επιτρέπει να γνωρίσουν οι άνθρωποι της εταιρείας καλύτερα τους υποψηφίους, τους ενθαρρύνει να αναδείξουν τις δεξιότητές τους και να μοιραστούν μαζί με τα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον τους στόχους, τα ενδιαφέροντα και τα όνειρά τους.

Περνώντας με επιτυχία τη διαδικασία επιλογής μέσα από προσωπικές συνεντεύξεις, τεστ δεξιοτήτων και ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας, μπορείς να γίνεις εσύ ένας από τους Management Trainees που θα ξεκινήσουν μία διετή διαδρομή στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, μια εταιρεία 1.500 εργαζομένων, το 40% σχεδόν των οποίων ανήκει στη Γενιά Υ. Στη δική σου γενιά!


Σε όλη τη διαδικασία, το δυναμικό εργασιακό περιβάλλον αλλά και οι συνάδελφοι της Coca-Cola Τρία Έψιλον που θα βρίσκονται δίπλα στους νέους Management Trainees αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν, να δώσουν νέα κίνητρα, συνεχή έμπνευση και γνώσεις. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, οι νέοι ενθαρρύνονται να αναπτύσσουν καθημερινά τα ταλέντα τους και να προετοιμάζονται για να αναλάβουν θέσεις ευθύνης στο μέλλον.

Ξεκίνησε την επαγγελματική σου καριέρα μέσα από την Coca-Cola Τρία Έψιλον Facebook Twitter


Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δείχνει με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη της στη νέα γενιά και μέσα από το Rise Management Trainee επενδύει σε νέους με φιλοδοξίες, ενέργεια, όνειρα, αναζητώντας σε όλη τη διαδικασία τις ιδέες και το «νέο» που ο καθένας φέρνει μαζί του, τα μοναδικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον κάθε υποψήφιο.


Αξίζει να πούμε ότι η εταιρεία διακρίθηκε πρόσφατα ως ένας από τους 10 κορυφαίους εργοδότες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, κατακτώντας την 7η θέση στην έρευνα Best Workplaces 2018, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια αξιολόγηση εργασιακού περιβάλλοντος. Έγινε έτσι, η μόνη εταιρεία του κλάδου τροφίμων και ποτών που βρίσκεται ταυτόχρονα στην πρώτη δεκάδα των δύο σημαντικότερων ερευνών για το εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας.

Πρόκειται για την έρευνα Best Workplaces του Great Place to Work με την ακαδημαϊκή συμβολή του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece και για την έρευνα για τη Γενιά Υ του kariera.gr, σε συνεργασία με το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι δύο αυτές διακρίσεις, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς στην έρευνα Best Workplaces το αποτέλεσμα καθορίζει κατά 70% η ανώνυμη αξιολόγηση των ίδιων των εργαζομένων, ενώ στην έρευνα για τη Γενιά Υ πρόκειται για αυθόρμητες απαντήσεις των νέων στην ερώτηση σε ποια εταιρεία θα επιθυμούσαν να εργαστούν.


Εάν θες να δεις τι έχουν να πουν οι συμμετέχοντες στο Rise Management Trainee από προηγούμενα χρόνια που είναι πλέον στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον, για το Πρόγραμμα, κάνε κλικ εδώ.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για δηλώσεις συμμετοχής κάνε κλικ στο Rise. Εκεί βρίσκονται αναλυτικές λεπτομέρειες και οδηγίες για όλη τη διαδικασία της επιλογής και της διετούς ανάπτυξης. Η προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής είναι η 13η Μαΐου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM