Τι θα γίνει στον 7ο κύκλο του GOT;

Τι θα γίνει στον 7ο κύκλο του GOT; Facebook Twitter
Στον έβδομο κύκλο της σειράς που έρχεται θα δούμε την Ντενέρις να έχει κλείσει εισιτήριο πρώτη θέση για Γουέστερος.
0

 ADVERTORIAL

Τι θα γίνει στον 7ο κύκλο του GOT; Facebook Twitter
Θυμάστε τον Κόκκινο Γάμο; Τώρα έχουμε τον Μωβ. Αυτόν, που έκανε σύσσωμο το κοινό να σηκωθεί από τον καναπέ και να ζητοκραυγάσει.

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου θα συνεχίσουμε για να κλείσουμε τη μικρή αυτή ανασκόπηση λίγο πριν τον πολυπόθητο 7ο που άργησε και πολύ μας έχει καψουρέψει... Γιατί αυτή η αναμονή κάποιες φορές ανάβει φωτιές. Όχι πάντα βέβαια αλλά στην περίπτωσή μας μάλλον τα κατάφερε. Φταίνε και λίγο τα teasers, φταίει και λίγο η οπαδική προσήλωση για αυτό το παραμύθι που μας έχει ταξιδέψει σε σκοτεινές εποχές που όλα συνέβαιναν με μια ξεδιάντροπη ευκολία σαν να είναι τα απολύτως παράλογα τα πιο φυσιολογικά συμβάντα.

Δολοφονίες, δολοπλοκίες, συμμαχίες, λυκοφιλίες, μαγεία, μπόλικο σεξ, συναρπαστικές μάχες και μυθικά πλάσματα. Όλα σε μια μεγάλη ιστορία που αφηγείται πολλές άλλες μικρότερες, οι οποίες αρμονικά συνδέονται και αλληλοεπηρεάζονται στο βωμό της δίψας για εξουσία. Όλοι οι GOTικοί ήδη έχουμε ξεκινήσει τα σενάρια για τους άλλους δύο κύκλους που η παραγωγή μας έχει προαναγγείλει.

Αλλά ας επιστρέψουμε στους κύκλους 4ος – 5ος – 6ος που ήταν εξίσου απολαυστικοί αν όχι περισσότερο. Δεν ξέρω ποιος βγήκε τελικά νικητής. Για αυτό ας το πάρουμε συνολικά. Όλοι μας άρεσαν και όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για την πρωτοφανή αυτή παγκόσμια επιτυχία.

Τι θα γίνει στον 7ο κύκλο του GOT; Facebook Twitter

Όλα αυτά τα είδαμε και θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε ταυτόχρονα με την Αμερική, πάντα από τη Nova. Τους προηγούμενους κύκλους, μπορούμε όλοι, μυημένοι και μη, να τους απολαύσουμε για πρώτη φορά σε ένα Box Set της σειράς. Δηλαδή; δηλαδή θα είναι διαθέσιμα όλα τα επεισόδια και των 6 προηγούμενων κύκλων της, από τις υπηρεσίες Nova On Demand (& Nova GO).

Στον 4ο κύκλο, η δράση ασφαλώς δεν σταματάει. Ο μπάσταρδος Τζον Σνόου μπλεγμένος με τα ψυχολογικά και τις επιλογές του, σε ένα Τείχος που κινδυνεύει την ίδια στιγμή που στην πρωτεύουσα γίνεται του κουτρούλι ο γάμος. Και μια και είπα γάμος. Θυμάστε τον Κόκκινο Γάμο; Τώρα έχουμε τον Μωβ. Αυτόν, που έκανε σύσσωμο το κοινό να σηκωθεί από τον καναπέ και να ζητοκραυγάσει. Ίσως η μεγαλύτερη στιγμή ικανοποίησης που πήρα μέχρι τώρα από τη σειρά. Παράλληλα, στο Έσσος η θεούλα Καλίσι συνεχίζει τη δύσκολη πορεία της και ο πόλεμος σαν να ηρεμεί για λίγο, χωρίς νικητές. Πάλι ασφαλώς η αγωνία είναι στα κόκκινα, με ανατροπές και αποκαλύψεις να χρωματίζουν συνεχώς την πορεία των γεγονότων.

Στον 5ο κύκλο, έχουμε ασφαλώς πάλι ανατροπές που χωρίς αυτές δεν νοείται GOT. Σε αυτόν τον κύκλο θα χαρούμε το αγοροκόριτσο Άρυα που αναχωρεί προς το Μπραάβος για να στήσει έναν χαρακτήρα στην ιστορία που αποκτάει όλο και περισσότερους fans. Ο Στάννις Μπαράθηον θριαμβεύει προς το παρών στο Βορρά ενώ μια από τις αγαπημένες στιγμές του κύκλου και όχι μόνο έρχεται από την μεγάλη αδυναμία μου που ακούσει στο όνομα Τύριον. Αυτός ο χαρακτήρας που καλύτερο ηθοποιό δεν θα μπορούσαν να βρουν για να τον ενσαρκώσει, απειλείται με τη ζωή του και καταφέρνει να δραπετεύσει από το Κινγκς Λάντινγκ. Αλλά όχι έτσι απλά. Ο νάνος «γίγαντας» της ιστορίας μας, δεν θα αφήσει τους μεγάλους προδότες της ζωής του έτσι απλά. Θα φροντίσει πατέρας και γυναίκα που αγάπησε να τον θυμούνται για πάντα. Μιας και θα είναι ο τελευταίος που θα δουν σε αυτή την ρημάδα τη ζωή. Στην άλλη πλευρά του Εσσος για να μην ξεχνιόμαστε, η μητέρα των δράκων Νταινέρυς έχει απομείνει πλέον μόνη, με τους δράκους αλυσοδεμένους και τον αιώνια καψούρη Σερ Τζόρα Μόρμοντ στην «εξορία», ενώ ο Νταάριο πολεμάει μακριά.

Τι θα γίνει στον 7ο κύκλο του GOT; Facebook Twitter
Τους προηγούμενους κύκλους, μπορούμε όλοι, μυημένοι και μη, να τους απολαύσουμε για πρώτη φορά σε ένα Box Set της σειράς. Δηλαδή; δηλαδή θα είναι διαθέσιμα όλα τα επεισόδια και των 6 προηγούμενων κύκλων της, από τις υπηρεσίες Nova On Demand (& Nova GO).

Και ερχόμαστε στον περσινό 6ο κύκλο. Ο Στάννις όσο χάρηκε χάρηκε και πλέον έχει ηττηθεί στο Βορρά, με τους Μπόλτον να ενισχύονται και να συνεχίζουν την κυριαρχία τους. Η ξανθιά μικροκαμωμένη Καλίσι χάνει και άλλο έδαφος όταν ο μεγαλύτερος δράκος της δεν είναι και πολύ καλό παιδί, ενώ το Μήρην βρίσκεται στα χέρια του Τύριον που προσπαθεί να κρατήσει τα μπόσικα. Στην «πρωτεύουσα» οι Λάννιστερ παραμένουν δυνατοί αν και τα ευσεβόπουλα τους έχουν κάνει τη ζωή δύσκολη, με την Σέρσεϊ να περιμένει μια δίκη και τον φλωράκο γιο και βασιλιά Τόμμεν να είναι πιόνι των φόβων και της απάθειάς του. Πόλεμος πάλι μυρίζει μεταξύ των Λάννιστερ και του Ντορν αλλά η Σέρσει μετά και την πασαρέλα της ντροπής, έχει φουλάρει μίσος και εκδίκηση το ρεζερβουάρ και τα κάνει όλα μπουρλώτο (άλλη είναι η λέξη αλλά ας αρκεστούμε σε αυτή για την ώρα).

Στον έβδομο κύκλο της σειράς που έρχεται θα δούμε την Ντενέρις να έχει κλείσει εισιτήριο πρώτη θέση για Γουέστερος. Όσο για την Άρια και αυτή πιο δυνατή από ποτέ επιστρέφει στο Γούεστερος με την εξίσου θεαματική Σέρσει Λάννιστερ να βασιλεύει πλέον στα επτά βασίλεια. Γυναικεία υπόθεση; Για να δούμε...

Τι θα γίνει στον 7ο κύκλο του GOT; Facebook Twitter
Για αυτό, με τη Νova να είναι ο απόλυτος προορισμός για το GOT, μπορούμε να χαρούμε όλη την ιστορία από την αρχή και να προετοιμαστούμε να απολαύσουμε αποκλειστικά και ταυτόχρονα με την Αμερική τον καταιγιστικό, νέο 7ο κύκλο.

Για αυτό, με τη Νova να είναι ο απόλυτος προορισμός για το GOT, μπορούμε να χαρούμε όλη την ιστορία από την αρχή και να προετοιμαστούμε να απολαύσουμε αποκλειστικά και ταυτόχρονα με την Αμερική τον καταιγιστικό, νέο 7ο κύκλο.

Για τους βιβλιολάτρεις, ενημερωτικά ο 4ος κύκλος αναφέρεται στο δεύτερο μισό του τρίτου βιβλίου της σειράς «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου - Θύελλα από ατσάλι» (A Storm of Swords), με αποσπάσματα από το τέταρτο «Βορά Ορνίων» (A Feast for Crows) και το πέμπτο βιβλίο «Ο Χορός των Δράκων» (A Dance with Dragons). Ο 5ος κύκλος αναφέρεται πάλι στο «Βορά Ορνίων» και το «Ο Χορός των Δράκων» καθώς και σε κάποια κεφάλαια από το «Θύελλα από ατσάλι». Ο 6ος κύκλος στηρίζεται σε αποσπάσματά από το «Βορά Ορνίων», από το «Ο Χορός των Δράκων» και από το βιβλίο «Οι άνεμοι του χειμώνα» (The Winds of Winter). Ο 7ος κύκλος αναφέρεται στα δύο τελευταία ακυκλοφόρητα βιβλία, «Οι άνεμοι του χειμώνα» και το «Όνειρο της άνοιξης» (A Dream of Spring).

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ