Τα (ξανα)βλέπουμε ΟΛΑ! 6 GOT για τα μάτια σας μόνο

Τα (ξανα)βλέπουμε ΟΛΑ! 6 GOT για τα μάτια σας μόνο Facebook Twitter
Πηγή: IMDB
0

ADVERTORIAL

Τα (ξανα)βλέπουμε ΟΛΑ! 6 GOT για τα μάτια σας μόνο Facebook Twitter
Πηγή: IMDB

 

Λοιπόν αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών και γούστων. Σε λίγες εβδομάδες ξεκινάει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο 7ος κύκλος. Τον περιμένουμε από την επομένη που τελείωσε ο 6ος αλλά ας μην το κάνουμε περαιτέρω θέμα, καθότι αρρωστάκια με την μπάλα (φωτιάς) εκεί κάτω στα Επτά Βασίλεια.

Επειδή όμως πάει καιρός και επειδή μία φορά ίσον καμία, σας έχω νέα, και τι νέα... Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι υπηρεσίες Nova On Demand (& Nova GO) θα φιλοξενήσουν το Box Set της σειράς. What? Oh yes. Θα διατίθενται στις υπηρεσίες όλα τα επεισόδια και των 6 κύκλων της σειράς για να τα βλέπεις όποτε θες.

Αυτό σημαίνει βασικά δύο πράγματα: Για όσους είναι GOTικοί, ξεκινάμε τα επόμενα ΣΚ συγκεντρώσεις, με σκοπό να θυμηθούμε, να κλάψουμε, να γελάσουμε, να τα πάρουμε στο κρανίο και να ανεβάσουμε λίγο θερμοκρασίες γιατί ως γνωστόν «winter is coming».

Τα (ξανα)βλέπουμε ΟΛΑ! 6 GOT για τα μάτια σας μόνο Facebook Twitter
Πηγή: IMDB

Για όσους ΔΕΝ τα έχουν δει, ένα θα σας πω: Έφτασε ετούτη η ώρα και για εσάς! Έχετε τη μοναδική ευκαιρία και μάλιστα χωρίς να ξεροσταλιάζετε κάθε εβδομάδα και μετά μήνες για να δείτε την συνέχεια. Έχετε τη μοναδική λέγω τούτη ευκαιρία να δείτε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παραμύθια που έχουν γραφτεί ποτέ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που θεωρείται η πιο επιτυχημένη σειρά όλων των εποχών. Όπως δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη γεμίσει ράφια με 239 βραβεία! Ακόμα το σκέφτεστε; Δείτε τον πρώτο κύκλο και αν δεν κολλήσετε, θα ντυθώ Καλίσι και θα περπατάω πάνω κάτω την Ερμού, με θέα τη Βουλή.

Τα (ξανα)βλέπουμε ΟΛΑ! 6 GOT για τα μάτια σας μόνο Facebook Twitter
Πηγή: IMDB

Γιατί σε ποιον δεν αρέσουν τα παραμύθια;

Το δικό μας ξεκινάει 298 χρόνια μετά την κατάκτηση της ηπείρου του Γουέστερος από τον Αίγκον τον Κατακτητή. Ο κόσμος αυτός, με στοιχεία που θυμίζουν το δικό μας παρελθόν κάπου στον Μεσαίωνα, είναι τελικά πολύ διαφορετικός.

Έχει μυθικά πλάσματα, έχει εποχές που κρατάνε για χρόνια, έχει βασίλεια που θυμίζουν τις δικές μας πόλεις-κράτη με τους άρχοντες και τους υπηκόους, έχει όμως ένα Στέμμα. Και ο πυρετός της εξουσίας αρρωσταίνει κάθε υποψήφιο βασιλιά, που θα κάνει τα πάντα, εντός και εκτός ηθικών αξιών, για να την κατακτήσει. Πολύ πιο άγρια, ξεδιάντροπα και ανήθικα από όσο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Τα (ξανα)βλέπουμε ΟΛΑ! 6 GOT για τα μάτια σας μόνο Facebook Twitter
Πηγή: IMDB

Προδοσίες, πάθη, δολοπλοκίες, έρωτες και κόντρα έρωτες, μαγεία και μπόλικη εκδίκηση θα παρασύρουν τους ήρωες της ιστορίας στο πιο θανατηφόρο παιχνίδι από όλα, που δεν είναι άλλο από το Παιχνίδι του Στέμματος.

Ξεκινήστε οι άσωτοι, ξαναβλέπουμε εμείς που δεν έχουμε χάσει επεισόδιο/τρέιλερ/αφιέρωμα/τρολ/you name it και οι συζητήσεις θα πάρουν φωτιά, λίγο πριν αρχίσει ο 7ος κύκλος. Γιατί μπορούμε όποτε θέλουμε, με το Nova On Demand να δούμε όλους τους κύκλους που προηγήθηκαν μαζεμένους. Α, και που 'στε, παλικάρια: Όπως και στους προηγούμενους κύκλους, έτσι και τώρα, ο 7ος κύκλος θα παίζεται αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα πάντα με την Αμερική. Stay tuned!

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ