Τα τρίποντα της Εθνικής σας στέλνουν ταξίδι με την AEGEAN

Τα τρίποντα της Εθνικής σας στέλνουν ταξίδι με την AEGEAN Facebook Twitter
0

Ταξίδια και μίλια προσφέρει η AEGEAN, ο Αποκλειστικός Αερομεταφορέας των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2019.

Πώς;

Μέσα από τη σελίδα hooptrips.gr, η AEGEAN έχει δημιουργήσει ένα digital γήπεδο και το παρκέ θα γεμίσει με τους προορισμούς της.
Η διαδικασία είναι απλή: Το digital γήπεδο είναι χωρισμένο σε 5 θέσεις, γύρω από το τόξο της γραμμής των τριπόντων. Σε κάθε μία από τις 5 θέσεις αντιστοιχεί και ένας διαφορετικός προορισμός της AEGEAN, ο οποίος αλλάζει σε κάθε ημίχρονο.


Κάθε συμμετέχοντας, πριν από κάθε ημίχρονο των αγώνων της Εθνικής Ομάδας καλείται να μαντέψει τον παίκτη της Εθνικής και τη θέση-προορισμό από την οποία θα βάλει τρίποντο! Το καλύτερο είναι ότι κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει και στα δύο ημίχρονα του κάθε αγώνα!


Μπείτε στο hooptrips.gr, μαντέψτε σωστά από ποια θέση και ποιος παίκτης θα βάλει τρίποντο και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς νικητές!

Από το κέντρο του γηπέδου ή μήπως...από τη Βαρκελώνη, το Μιλάνο ή το Παρίσι;

Καλή επιτυχία στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ και σε εσάς!

Δείτε το video:

 

Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια της AEGEAN

facebook

youtube

instagram

twitter

linkedin

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ