Τα τερατάκια που απειλούν τον χυμό σου είναι το παιχνίδι του καλοκαιριού!

0

ADVERTORIAL

Το καλοκαίρι θέλει παιχνίδι!  Ναι ναι, ακόμα κι εκείνα τα καυτά μεσημέρια που είσαι μόνος ή μόνη σου στον καναπέ  του σπιτιού σου και δε θέλεις να σηκωθείς για κανένα λόγο. 'Η όταν περιμένεις υπομονετικά τα μέσα μεταφοράς που καθυστερούν προκλητικά, πάρε το κινητό στα χέρια, άνοιξε ένα Frulite, παίξε το πιο πιο fun παιχνίδι του καλοκαιριού και κέρδισε απίστευτα δώρα.

Τα τερατάκια που απειλούν τον χυμό σου είναι το παιχνίδι του καλοκαιριού! Facebook Twitter
Νέο Challenge! Ksezoumise_to και κέρδισε από smartphone μέχρι χυμούς που θα σας δώσουν την ευκαιρία για ακόμα περισσότερο παιχνίδι! L

 

Τα πράγματα είναι απλά και κυρίως διασκεδαστικά! Όταν νιώθεις ότι ξεζουμίζεσαι, παρ'το αλλιώς και ξεζούμισέ το. Πώς; Με τo νέο challenge του Frulite που σε καλεί να διαλέξεις τη γεύση που σου αρέσει ανάμεσα σε μια σειρά από απολαυστικούς συνδυασμούς (ο ανανάς - καρύδα είναι μια δροσιστική αποκάλυψη!). Aφού διαλέξεις τη γεύση, μένει να κατεβάσεις στο κινητό σου την εφαρμογή Frulite Creeps και να δεις την έκπληξη που σε περιμένει όταν πλησιάσεις την κάμερα της συσκευής σου στο λογότυπο της συσκευασίας!

Τρισδιάστατα τερατάκια εμφανίζονται απειλητικά και έτοιμα να πιουν το χυμό σου. Στόχος σου είναι να τα αντιμετωπίσεις, να τα καταστρέψεις και να σώσεις το αγαπημένο σου Frulite! Μόλις ξεκινήσει η διαδικασία θα έχεις σώσει και τη δική σου διάθεση που αλλάζει καθώς η βαρεμάρα μετατρέπεται σε διασκέδαση. Αντί να βαριέσαι, μπορείς να παίζεις...

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να αλλάξεις τις ανούσιες στιγμές της μέρας; Ίσως και να υπάρχει αλλά να μην το ξέρουμε ακόμα, αφού τα challenges που ετοιμάζει κάθε φορά η Frulite (θα δούμε πολλά νέα challenges στο άμεσο μέλλον) γίνονται όλο και πιο fun.

Τα τερατάκια που απειλούν τον χυμό σου είναι το παιχνίδι του καλοκαιριού! Facebook Twitter
Τρισδιάστατα τερατάκια εμφανίζονται απειλητικά και έτοιμα να πιουν τον χυμό σου. Στόχος σου είναι να τα αντιμετωπίσεις, να τα καταστρέψεις και να σώσεις το αγαπημένο σου Frulite!

Κι αν είσαι από αυτούς που δεν του αρέσουν τα μοναχικά παιχνίδια, φώναξε τους φίλους σου! Διαλέξτε ο καθένας τον χυμό του, δώστε σύνθημα έναρξης και το Frulite Creeps μπορεί να γίνει το παιχνίδι της παρέας για όλο το καλοκαίρι! Οι ώρες της βαρεμάρας αλλάζουν και γίνονται παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως. Κι επειδή το παιχνίδι πρέπει να ανταμείβεται, το Frulite σας προσφέρει δώρα – έκπληξη: από smartphone μέχρι χυμούς που θα σας δώσουν την ευκαιρία για ακόμα περισσότερο παιχνίδι! Γράψτε το high score σας και πάρτε μέρος στον super διαγωνισμό μέσα από το σύνθημα του καλοκαιριού: ksezoumise_to!

Τα τερατάκια του Frulite Creeps περιμένουν να τα συνθλίψεις! Πιες τον αγαπημένο σου χυμό, μείνε συντονισμένος στο  ksezoumiseto.gr για όλα τα νέα challenges που έρχονται και ξεζούμισε κάθε στιγμή. Γιατί στη ζωή, εσύ διαλέγεις τη γεύση!

Τα τερατάκια που απειλούν τον χυμό σου είναι το παιχνίδι του καλοκαιριού! Facebook Twitter
To Frulite σε προκαλεί να ξεζουμίσεις κάθε στιγμή με μια σειρά από απίθανες προκλήσεις! Μείνε συντονισμένος γιατί έρχονται και άλλα challenges.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM