ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

Σημαντική συνεργασία της L'Oréal Paris με τo κανάλι Novalifε

Σημαντική συνεργασία της L'Oréal Paris με τo κανάλι Novalifε Facebook Twitter
0

Η L'Oréal Paris εξασφάλισε σημαντική προβολή του brand Elvive Color-Vive χορηγώντας τη ζώνη του Novalifε, «Happy Women, Happy Times», η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την L'Oréal Paris και το εν λόγω brand.
Η ζώνη περιελάμβανε ανάλαφρες καλοκαιρινές ταινίες που έχουν αγαπηθεί από το γυναικείο κοινό.


Ειδικά για την ενέργεια σχεδιάστηκε creative media plan το οποίο περιελάμβανε tags στα trailers της ζώνης και stings πριν από την έναρξη των ταινιών που προβάλλονταν κάθε Δευτέρα, στις 21:00.

Το Novalifε είναι το αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, το οποίο διαθέτει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, εξαιρετικές σειρές, ανατρεπτικά talk shows και τις καλύτερες εκπομπές για κάθε προτίμηση. Το Novalifε είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές της Nova και Nova 3Play, και από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του έχει ανέβει στις προτιμήσεις των συνδρομητών.

Η συγκεκριμένη χορηγία συνέδεσε με ιδανικό τρόπο ένα premium brand με το ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, το Novalifε και την πιο γυναικεία και καλοκαιρινή του ζώνη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το: http://www.novamedia.gr/loreal

0

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM