Μετά από δύο εντυπωσιακούς προκριματικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι 16 καλύτεροι χορευτές ετοιμάζονται να δώσουν μοναδικά 1vs1 battles το Σάββατο 01/06, στις 7:30 μ.μ. στο Hotel Ermou, διεκδικώντας το χρυσό εισιτήριο για τον παγκόσμιο τελικό.

 

Πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι 16 απίθανοι χορευτές της ελληνικής street dance σκηνής που προκρίθηκαν από τις δύο αναμετρήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: DaHouse Mark, Marilena, Magda, Hako, Papa Tom, Maria, B-Boy G-Space, Dimas, Myrto, Icer, Blont, Maria, Sara, Chocolate Muffin, Lil Cli & Rekoz.

 

Red Bull Dance Your Style: Ο ελληνικός τελικός του μεγαλύτερου street dance διαγωνισμού το Σάββατο 1η Ιουνίου!

 

Οι χορευτές συναντιούνται για πρώτη φορά στο stage του Hotel Ermou με σκοπό να διαγωνιστούν σε εντυπωσιακά 1vs1 χορευτικά battles κερδίζοντας την ψήφο του κοινού που θα τους ταξιδέψει τον Οκτώβριο στο Παρίσι για να αναμετρηθούν με τους νικητές 30 χωρών.

 

Έλα να τους παρακολουθήσεις από κοντά και ψήφισε αυτόν που θέλεις να νικήσει. Η βραδιά υπόσχεται πολύ χορό, αλλά και μοναδικά happenings, με τον hip hop artist "12os Pithikos" να παίρνει ρόλο MC του διαγωνισμού, music side acts, arcade dance battles από το Vodafone CU & ένα πολλά υποσχόμενο after party με LIVE εμφάνιση από τους INCO.

 

Red Bull Dance Your Style: Ο ελληνικός τελικός του μεγαλύτερου street dance διαγωνισμού το Σάββατο 1η Ιουνίου!

 

Μπορεί κανείς να προμηθευτεί το εισιτήριο του από το Ticket Master καθώς και τα καταστήματα Public.

 

Όλες τις εξελίξεις του διαγωνισμού από το Rise TV.


Live moments, video & photos στο facebook & στο Instagram.Πληροφορίες σχετικά με την Προπώληση Εισιτηρίων για τον Τελικό, 01/06 στις 19:30:

 

Τρόποι πληρωμής

Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:

- https://www.ticketmaster.gr/

- Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 89 38 111 (Δευτ – Κυρ: 9.00 – 21.00)

Με μετρητά:

- Στο χώρο της εκδήλωσης 01/06/2019 (16:00 – 18:30)

- Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

 

Τιμές εισιτηρίων

VIP (OPEN BAR): 20 €

Γενικής Εισόδου (+1 Red Bull): 10 € (Από 12/5/2019)


ΑΜΕΑ Αμαξίδια: Δωρεάν είσοδος για αμαξίδια (για να κλείσετε τη θέση σας παρακαλούμε επικοινωνείτε με το info.gr@redbull.com)


Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 11 ετών