Το πρόσωπό σου ως ελευθερία έκφρασης!

Το πρόσωπό σου ως ελευθερία έκφρασης! Facebook Twitter
0

 Συμφωνούμε όλοι ότι η ομορφιά είναι ζήτημα υποκειμενικό. Αλλά πάλι, πόσο υποκειμενικό; Καμιά φορά έρχεται εκείνη η στιγμή που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και νιώθεις ότι είσαι όμορφη στο πλαίσιο κάποιων κανόνων που σου έχουν τεθεί. Χωρίς τη συναίνεσή σου. Στερεότυπα ομορφιάς. Κλισέ κανόνες στυλ. Αλήθεια σε αφορούν;

καλλυντικά 3ΙΝΑ (προφέρεται ΜΙΝΑ) άλλαξαν αυτούς τους κανόνες ή ακόμα καλύτερα  κατήργησαν κάθε έννοια μέσα από το τη φιλοσοφία τους «My Way, My Rules». Αν η ίδια σου η εικόνα δεν είναι το μέσο της δικής σου προσωπικής έκφρασης τότε τι είναι αυτό που μπορεί να σου δώσει την απόλυτη ελευθερία;

Εκφράσου ελεύθερα, θέσε τους κανόνες σου και κάνε κλικ. Ανέβασε μία φωτογραφία σου στο Instagram με hashtags #3ΙΝΑ και #INSTA3INA και δώσε τη δική σου εικόνα περί ομορφιάς. Μην ξεχνάς ότι ωραίο θα είναι πάντα το αυθεντικό!

Γι' αυτό τα προϊόντα της 3ΙΝΑ δε μιλούν για τελειότητα, αλλά για αυθεντικότητα. Δεν χρειάζεται να καλύψεις τα χαρακτηριστικά σου δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση, αλλά να τα αναδείξεις μέσα από το make up σου. Η φυσικότητα, η προσωπικότητα και το self expression είναι το ζητούμενο πίσω από τη φιλοσοφία τους. Αυτή η φιλοσοφία σε κάνει να δεις τα πράγματα αλλιώς… Να έχεις το θάρρος να επιβάλεις τους δικούς σου κανόνες και να μην αφήνεις τίποτα να σου επιβάλλεται αυτεξούσια.

Και αν όλα τα παραπάνω είναι έμπνευση για να εκφραστείς ελεύθερα, τώρα έχεις και ένα φανταστικό κίνητρο για να το κάνεις! Το μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνουν τα καλλυντικά 3ΙΝΑ σε συνεργασία με τη LiFO. Μέχρι και τις 5 Ιουνίου (23:59) έχεις τη δυνατότητα να ανεβάσεις στο Instagram μία φωτογραφία σου με hashtags #3ΙΝΑ και #INSTA3INA, διεκδικώντας το μεγάλο δώρο που είναι καλλυντικά  3ΙΝΑ για μία ολόκληρη χρονιά!

Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να πάρεις το smartphone σου, να βγάλεις μία selfie, χωρίς φόβο και κυρίως χωρίς να απομακρύνεσαι από αυτό που πρεσβεύεις, και να ανεβάσεις τη δική σου οπτική του "My Way, My Rules" στο Instagram. Enjoy it!

Δείτε τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού εδώ.

Γνωρίστε καλύτερα τα καλλυντικά 3ΙΝΑ:

  • Από κοντά σε δύο καταστήματα την Αθήνα (ένα στο The Mall Athens, επίπεδο 1 & ένα στον Κορυδαλλό, στην οδό Ταξιαρχών 59)
  • Στα social media ακολουθώντας τους λογαριασμούς 3ΙΝΑ στο Facebook και στο Instagram
Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ