Πώς θα γίνεις συμπαρουσιαστής της Ευαγγελίας και του Arva στο CooL.E.R. Chipster Fridays για ένα μήνα

Πώς θα γίνεις συμπαρουσιαστής της Ευαγγελίας και του Arva στο CooL.E.R. Chipster Fridays για ένα μήνα Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Πώς θα γίνεις συμπαρουσιαστής της Ευαγγελίας και του Arva στο CooL.E.R. Chipster Fridays για ένα μήνα Facebook Twitter
Χωρίς δεύτερη σκέψη ακολούθησα το chipster van με την Ευαγγελία και τον Arva σε ένα event που τα είχε όλα

Πάντα ξεχώριζα για το προσωπικό μου στυλ! Για άλλους είμαι ένας εκκεντρικός τύπος και για άλλους απλά αστείος. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι απαρατήρητος δεν περνώ! Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να συμμετάσχω στον πιο... τρυπάτο διαγωνισμό από τo Τσακίρης Τρυπάτο για την ανάδειξη του Ultimate Chipster!

Η αλήθεια είναι πως αγαπώ τον εαυτό μου ακριβώς όπως είναι! Με πυκνό μαλλί, χτενισμένο χωρίστρα, ξυπνώ το τέρας της ζήλιας σε συνομήλικούς μου που έχουν ήδη αρχίσει και... τα χάνουν! Το στυλ μου γίνεται ακόμη πιο χαρακτηριστικό χάρη στο μακρύ, στριφτό μουστάκι μου! Εξαιρετική επιλογή για νευρωτικούς, όπως εγώ, που διαρκώς κουνούν αμήχανα χέρια και πόδια. Άλλωστε τα μαλλιά και το μουστάκι δεν είναι απλές τυχαίες τρίχες, είναι τρίχες με άποψη, είναι hair – statement. Και εάν και για τους περισσότερους ανθρώπους αποτελούν πρόβλημα, για μένα όμως ακόμη και τα μυωπικά μου μάτια με τα μεγάλα, τετράγωνα, κοκκάλινα γυαλιά είναι μέρος της γοητείας και της ιδιαίτερης chipster εμφάνισής μου. Το ξεχωριστό μου γούστο αντανακλάται και στις επιλογές μου σε ρούχα και αξεσουάρ, από καρό πουκάμισα, χρωματιστά στενά παντελόνια μέχρι παπιγιόν, δαχτυλίδια, κορδέλες και τιράντες. Τα περίεργα μαλλιά, τα γεμάτα χάρη μούσια και μουστάκια, τα τρελά ρούχα και τα έξαλλα αξεσουάρ, όλο αυτό το αυθεντικό στυλ είναι που κάνει τον chipster να ξεχωρίζει!

Πώς θα γίνεις συμπαρουσιαστής της Ευαγγελίας και του Arva στο CooL.E.R. Chipster Fridays για ένα μήνα Facebook Twitter
Από τη στιγμή που έμαθα για τον Ultimate Chipster διαγωνισμό στην εκπομπή Cool.E.R. Chipster Fridays στο Mad TV, ήξερα ότι έπρεπε να λάβω μέρος

Από τη στιγμή που έμαθα για τον Ultimate Chipster διαγωνισμό #RoadTrypato, ήξερα ότι έπρεπε να λάβω μέρος. Ο λόγος δεν είναι μόνο το πάθος μου για τις εκρηκτικές γεύσεις των Tsakiris Trypato Chips ή το επικό fashion style που διαθέτω, αλλά η πρόκληση να ξεχωρίσω ανάμεσα σε άλλους συνυποψήφιους chipsters και η πιο cool εμπειρία να γίνω παρουσιαστής για ένα μήνα στο Cool.E.R. Chipster Fridays στο Mad TV, στο πλάι της Ευαγγελίας και του Arva!

Πώς θα γίνεις συμπαρουσιαστής της Ευαγγελίας και του Arva στο CooL.E.R. Chipster Fridays για ένα μήνα Facebook Twitter
Το βλέπω σαν μια πρόκληση να ξεχωρίσω ανάμεσα σε άλλους συνυποψήφιους και σαν μια cool εμπειρία

Χωρίς δεύτερη σκέψη ακολούθησα το chipster van σε μία εμπειρία με μπόλικα τραγανά πατατάκια, μόδα, ξέφρενη μουσική και... τσιγκελωτά μουστάκια! Εκεί γνώρισα καινούριους φίλους, συνάντησα από κοντά την Ευαγγελία και τον Arva κι ένιωσα κι εγώ σαν παρουσιαστής αφού είχα την ευκαιρία να προβάλω τον cool εαυτό μου δημιουργώντας το δικό μου video στο οποίο εξηγούσα όλους αυτούς τους - εμφανείς φυσικά – λόγους για τους οποίους είμαι εγώ ο απόλυτος chipster! Ανέβασα και μία φωτογραφία μου στη σελίδα www.roadtrypato.gr όπου κι εσύ μπορείς να ψηφίσεις και να επιβεβαιώσεις ότι διαθέτω το στυλ και όλα τα προσόντα που χρειάζονται για να είμαι ο Ultimate Chipster! Όσες περισσότερες ψήφοι τόσο περισσότερο ανεβαίνει το chipster – o – meter που ξεχωρίζει τους true chipsters από τους almost και semi chipster! Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού οι δέκα πρώτοι σε βαθμολογία θα περάσουν από casting στο chipsteroσυμβούλιο του Mad TV και ένας από αυτούς θα γίνει ο συμπαρουσιαστής της Ευαγγελίας και του Arva στο Cool.E.R. Chipster Fridays για ένα μήνα!

Πώς θα γίνεις συμπαρουσιαστής της Ευαγγελίας και του Arva στο CooL.E.R. Chipster Fridays για ένα μήνα Facebook Twitter
Τα μαλλιά και το μουστάκι δεν είναι απλές τυχαίες τρίχες, είναι τρίχες με άποψη, είναι hair – statement

Μέχρι και την Κυριακή 26 Ιουνίου τo Τσακίρης Τρυπάτο θα ταξιδεύει με το chipster van και τους παρουσιαστές της εκπομπής Cool.Ε.R. ψάχνωντας τον Ultimate Chipster στους δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας. Ως τότε έχετε την ευκαιρία να με ψηφίσετε ή να λάβετε κι εσείς μέρος στο διαγωνισμό από το Τσακίρης Τρυπάτο, ανεβάζοντας τη δική σας τρελή chipserophoto και να ανταγωνιστείτε το ιδιαίτερο chipster στυλ μου! Όπως και να'χει, ας κερδίσει ο καλύτερος!


*Από τον Γιώργο Μιχόπουλο

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ