Μπορεί μια συνηθισμένη βραδιά στην πλατεία Συντάγματος να μετατραπεί σε ένα φαντασμαγορικό show που θυμίζει τελετή έναρξης Παγκοσμίου Κυπέλλου; 

 

Μπορεί όταν είναι ο ΟΠΑΠ που αναλαμβάνει να χαρίσει στους ανυποψίαστους παρευρισκόμενους μία ξεχωριστή έκπληξη, δείχνοντας πως-με τη βοήθεια της τεχνολογίας- ένα καλοκαιρινό βράδυ στην «καρδιά της πόλης» μπορεί να κλέψει λίγη από την αστρόσκονη και τον παλμό της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του κόσμου. 

 

Αρχικά, τίποτε δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε. Το γήπεδο στήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, οι θεατές έκατσαν στις εξέδρες και οι επίδοξοι «μπαλαδόροι» ενημερώθηκαν ότι θα έπαιζαν απλώς ένα 3on3 αμέσως μόλις έδυε ο ήλιος.

 

Όταν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, όμως, διαπίστωσαν ότι οι διοργανωτές είχαν ξεχάσει να σχεδιάσουν τη διαγράμμιση στο γήπεδο. Αλλά, όπως συμβαίνει συχνά, είχαν βιαστεί να βγάλουν συμπέρασμα.

 

Γιατί ξαφνικά τα φώτα έσβησαν και δέσμες λέιζερ άρχισαν να «ζωγραφίζουν» τη σέντρα, τη μικρή και μεγάλη περιοχή, αλλά και τη βούλα του πέναλτι. Η εικόνα ήταν τόσο φουτουριστική που έλειπαν μόνο ο Νταρθ Βέιντερ, ο Χαν Σόλο, ο Τσουμπάκα και τ' άλλα παιδιά από τον Πόλεμο των Άστρων.

 

Θεατές και παίκτες έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Το «μυστικό» του ΟΠΑΠ είχε πλέον αποκαλυφθεί αφού μπροστά τους είχαν το πρώτο γήπεδο με λέιζερ διαγράμμιση στην Ελλάδα.

 

Όταν το ματς τελείωσε οι πάντες είχαν πια συνειδητοποιήσει ότι έζησαν μια πρωτόγνωρη ποδοσφαιρική εμπειρία σαν αυτές που ζουν τούτες τις μέρες όσοι βρίσκονται στα γήπεδα της Ρωσίας.

 

Δείτε το βίντεο: