Όταν ο Samuel L. Jackson αφηγείται το Game of Thrones

Όταν ο Samuel L. Jackson αφηγείται το Game of Thrones Facebook Twitter
O αγαπημένος των πολλών και πασίγνωστος ηθοποιός, με την χαρακτηριστική αν μη τι άλλο φωνή- Samuel L. Jackson, μας λέει με έναν άλλο τρόπο, δικό του, τι έχει συμβεί στους πρώτους 6 κύκλους.
0

ADVERTORIAL

 

 

“The first you need to know about this world is… No. Not dragons. F*ck those dragons! Focus!”. Κάπως έτσι ξεκινάει το παρακάτω ΗΒΟ video με τίτλο “Game of Thrones Beginner’s Guide” που σημαίνει «Οδηγός για αρχάριους στο Game of thrones».

Για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, η ΝΕΑ σεζόν ξεκίνησε και έχουμε δει ήδη τα 2 πρώτα επεισόδια! Να είναι καλά η Nova που τα παίζει, αποκλειστικά και ταυτόχρονα με την Αμερική κάθε κάθε Κυριακή στις 04:00 τα ξημερώματα, για όλους όσοι δεν εργάζονται ή έχουν αϋπνίες, αλλά και στις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας αν είστε από τους υπομονετικούς.

Σε αυτό λοιπόν το βίντεο ο αγαπημένος των πολλών και πασίγνωστος ηθοποιός, με την χαρακτηριστική αν μη τι άλλο φωνή- Samuel L. Jackson, μας λέει με έναν άλλο τρόπο, δικό του, τι έχει συμβεί στους πρώτους 6 κύκλους.

Απλά απολαυστικός και με το αντιστοίχως επιτυχημένο μοντάζ αλλά και τα ηχητικά χαλιά που συνοδεύουν τις σκηνές. Χαρακτηριστικό για παράδειγμα το σημείο που αναφέρεται στους Σταρκ: “Nice family, huh? Don’t get attached. I’m just saying.” Ή στο σημείο που αναφέρεται στον στρατό των Λευκών Οδοιπόρων «The Whitewalkers, the scary mothefuckers» και πολλά πολλά άλλα.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό απλά τα σπάει. Και εκτός από χαβαλέ, η αλήθεια είναι ότι τα λέει όλα (τουλάχιστον τα βασικά για να μπεις στο κλίμα) και αυτό σε μόλις 7 λεπτά και 40 δεύτερα...

Παρ' όλα αυτά αν επιθυμείτε το real thing, μπορείτε να δείτε όλους τους προηγούμενους κύκλους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση στην  υπηρεσία  Nova On Demand και Nova GO

Δείτε το video:

 

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ