Οι εθελοντές της GloVo στέλνουν το μήνυμά τους κατά των διατροφικών διαταραχών

Οι εθελοντές της GloVo στέλνουν το μήνυμά τους κατά των διατροφικών διαταραχών Facebook Twitter
0

Δύο εβδομάδες σχεδόν μετά και τα συναισθήματα από το τριήμερο συνέδριο της GloVo έχουν διατηρηθεί ζωντανά, σε αμείωτο βαθμό. Το GloVo.Con “ACTion FACTory: The Art of Volunteerism” ήταν μία εξαιρετική, αναζωογονητική εμπειρία, μία ευκαιρία για νέες γνωριμίες, νέα ανοίγματα και νέους τρόπους σκέψης.

Εξαιρετικές ομιλίες, που δεν έχετε παρά να γραφτείτε στην πλατφόρμα της GloVo, όπου σύντομα θα είναι διαθέσιμες, και να τις παρακολουθήσετε, χαρούμενη ατμόσφαιρα, pancakes, τυριά, παγωτά, άνθρωποι που μια συζήτηση μαζί τους έφτανε για να σε εμπνεύσει, και φυσικά εθελοντικές δράσεις! Ο καλλιτεχνικός χώρος εκδηλώσεων Dudu Loft υποδέχθηκε και φιλοξένησε για τρεις ημέρες τους 190 συμμετέχοντες του συνεδρίου, σε ένα περιβάλλον γεμάτο ενέργεια, ενθουσιασμό και χαρά.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν συνολικά 8 ομιλίες, στοχευμένες στην προσωπική εξέλιξη, στις νέες αναδυόμενες οικονομίες και στην εκπλήρωση των ονείρων τους.

Την τρίτη ημέρα του συνεδρίου διεξήχθησαν 7 εθελοντικές δράσεις σε όλη την Αθήνα, με στόχο να δοθεί βοήθεια, αλλά και χαμόγελα, σε όσο το δυνατόν περισσότερες ευπαθείς ομάδες και οργανισμούς. Η προθυμία και η όρεξη για προσφορά ήταν εμφανής πριν και μετά τις δράσεις, με την διάθεση των εθελοντών στα ύψη να γεμίζει τον χώρο του συνεδρίου με ζωντάνια και θετική ενέργεια!

Στα πλαίσια της εθελοντικής δράσης B.eat: Beating Eating Disorders, η ψυχολόγος Μαρίτα Γεραρχάκη, από τον οργανισμό ΑΝΑΣΑ, που στηρίζει άτομα με διατροφικές διαταραχές, μίλησε για το ιδιαίτερα ευαίσθητο και σύγχρονο αυτό κοινωνικό ζήτημα. Στη συνέχεια, οι εθελοντές της GloVo – Global Volunteers’ Platform δημιούργησαν μία ταινία μικρού μήκους, διάρκειας τεσσάρων περίπου λεπτών, με θέμα τις διατροφικές διαταραχές, με αληθινές μαρτυρίες, και με στόχο να ευαισθητοποιήσουν, αλλά και να παρακινήσουν τα άτομα που πάσχουν από τέτοιου είδους διαταραχές να ζητήσουν βοήθεια και υποστήριξη.

Credits:

Σενάριο: Ευηλένια Τσιμπούρα, Δημήτρης Παπαλόης

Σκηνοθεσία/ Μοντάζ : Γιάννης Παπαναστασόπουλος

Ηχοληψία: Άγγελος Ζόγκος

Στο κλείσιμο του συνεδρίου όλοι μαζί, συμμετέχοντες και οργανωτική, ονειρεύτηκαν και σχεδίασαν τα επόμενα βήματα της GloVo και μοιράστηκαν πολύτιμες στιγμές και σκέψεις, σε ένα κλίμα ασφάλειας και ηρεμίας.

Ανυπομονούμε για το επόμενο συνέδριο και επιφυλασσόμαστε για ένα ακόμη πιο εκπαιδευτικό, ψυχαγωγικό και διαδραστικό τριήμερο, με τον πήχη να ανεβαίνει συνεχώς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ