Ο πιο κακός του GOT έρχεται στον 7ο κύκλο

Ο πιο κακός του GOT έρχεται στον 7ο κύκλο Facebook Twitter
Αν νομίζουμε ότι έχουμε δει τους χειρότερους, μάλλον πλανώμεθα πλάνην οικτράν.
0

 ADVERTORIAL

Ο πιο κακός του GOT έρχεται στον 7ο κύκλο Facebook Twitter

Τον τελευταίο μήνα, περιμένοντας τη μεγάλη πρεμιέρα του Game of Thrones στις 16 Ιουλίου (που θα δούμε ταυτόχρονα με την Αμερική αποκλειστικά στη Nova) έχουμε χαρεί από την αρχή όλο το στόρι.  Έχω φίλους που έρχονται με σημειώσεις τύπου “και ο τάδε χαρακτήρας άλλαξε ηθοποιό στον επόμενο κύκλο” και “ο δείνα ηθοποιός άλλαξε μετά από δύο κύκλους” και δώσε σημείωση στη σημείωση. Πάλι καλά που στο Nova On Demand και Nova GO μπορείτε δείτε και τους 6 προηγούμενους κύκλους και να θυμάστε και να κάνετε αναλύσεις άλλου ύψους, βάθους και επιπέδου.

Ο πιο κακός του GOT έρχεται στον 7ο κύκλο Facebook Twitter

Βλέποντας πάλι όλη την ιστορία από την αρχή, θυμηθήκαμε και τους κακούς του παραμυθιού. Δεν ήταν λίγοι και το κυριότερο έκαναν διαγωνισμό όχι μόνο αγριάδας αλλά το κυριότερο πόσο ψηλά στο αντιπαθόμετρο του κόσμου έφτασαν. Η μεγαλύτερη μάχη βέβαια δόθηκε μεταξύ Joffrey και Ramsay. Θα έδινα χρυσό και στους δύο αν μπορούσα, αλλά ας κάνω και γω λίγο υπομονή. Έπεται συνέχεια.

«Μετά από αυτή τη σεζόν, ο Ramsay θα δείχνει σαν παιδάκι».

Αν νομίζουμε ότι έχουμε δει τους χειρότερους, μάλλον πλανώμεθα πλάνην οικτράν. Ο δανός ηθοποιός Pilou Asbæk που ενσαρκώνει τον Euron Greyjoy, μίλησε στο Empire magazine για έναν χαρακτήρα που μπροστά του οι Joffrey Baratheon και Ramsay Bolton θα δείχνουν γατάκια. Είπε συγκεκριμένα: «Μετά από αυτή τη σεζόν, ο Ramsay θα δείχνει σαν παιδάκι».

Θυμίζουμε ότι τον Euron Greyjoy τον πρωτοείδαμε την προηγούμενη σεζόν να επιστρέφει στα Iron Islands, με συνοπτικές διαδικασίες να σκοτώνει τον αδελφό του Balon, να καταλαμβάνει τον Salt Throne και να ψάχνει να βρει για να «κανονίσει» αντιστοίχως και τα ανήψια του. Ναι, η αλήθεια είναι ότι αυτός ο χαρακτήρας έχει δείξει από νωρίς τα δόντια του, οπότε μπορούμε να περιμένουμε πολλά.

Ο πιο κακός του GOT έρχεται στον 7ο κύκλο Facebook Twitter

Πολλά από αυτόν, πολλά όμως και από όλους τους διεκδικητές του Σιδερένιου Θρόνου που θα μας δείξουν τα νύχια τους πάλι στην μεγάλη Πρεμιέρα της 16 Ιουλίου. Κρατήστε ημερομηνία, βάλτε υπενθύμιση αν και με όλο αυτό το χαμό, ποιος να το ξεχάσει. Αποκλειστικά και μόνο από τη Nova, ταυτόχρονα με την Αμερική, θα απολαύσουμε για άλλη μια φορά, τη σειρά των σειρών. Αυτήν την πρεμιέρα δεν πρόκειται να τη χάσουμε με τίποτα.

Αλλά πέρα από τον πιο –ίσως, θα δείξει- κακό, θα δούμε και πολλούς να καίγονται, τους περισσότερους που έχουν καεί σε μία σκηνή. Ήδη από τα trailers έχουμε δει τα τεράστια πια «παιδιά» της Καλίσι να πετάνε φωτιές και όποιον πάρει ο δράκος.

Συγκεκριμένα, σε αυτή τη σεζόν, σπάνε ρεκόρ -σε ταινία ή σειρά- για το πόσοι παίρνουν φωτιά σε μια σκηνή. Η υπεύθυνη ομάδα δούλεψε πυρετωδώς, με τον υπεύθυνο που έχει κερδίσει ήδη ένα Emmy για τη δουλειά που έκανε στην 5η σεζόν βάζοντας φωτιά σε 20 ανθρώπους σε μία μέρα, τώρα να το καταφέρνει σε μία μόλις λήψη!

Ο υπεύθυνος της σειράς David Benioff είπε χαρακτηριστικά στο Entertainment Weekly, ότι πράγματι ο stunt coordinator της σειράς έχει βαλθεί να μπει στο Guinness.

Μάλιστα σε μια μόλις σειρά από γεγονότα που εκτυλίσσονται μπαίνουν 73 φωτιές, επίσης κινηματογραφικό και τηλεοπτικό ρεκόρ όπως αναφέρει ο ίδιος ο υπεύθυνος των κασκαντέρ Rowley Irlam.

Όλα τα παραπάνω όπως καταλαβαίνετε δεν γίνονται άνευ ρίσκου. Και για αυτό είναι άξια προσοχής και γίνονται από επαγγελματίες που παίζουν κάθε φορά με την ακεραιότητά τους. Χωρίς πλάκα.

Ο 7ος κύκλος θα είναι σκληρός. Να μου πείτε, γιατί οι άλλοι τι ήταν; Λιβάδια και πεταλουδίτσες; Όχι, η αλήθεια είναι ότι είδαμε να πέφτουν πολλά κεφάλια. Για του λόγου του αληθές πέτυχα video στο YouTube που αριθμεί 150,966 θανάτους του GOT σε 21 λεπτά.

WHAT??? Oh yeah…

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΟΛΥ SPLATTER!!!

Μετράμε αντίστροφα. Η πιο επιτυχημένη σειρά ever έρχεται θυμίζουμε κάνει Πρεμιέρα στις 16/7 αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική.

Ακονίζουμε τα μάτια μας.

9 και σήμερα.

 

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ