Νιώστε το μπάσο - η Sony προσθέτει νέα ακουστικά στην EXTRA BASSTM σειρά της

Νιώστε το μπάσο - η Sony προσθέτει νέα ακουστικά στην EXTRA BASSTM σειρά της Facebook Twitter
0

Η Sony ανακοινώνει σήμερα μια δυναμική προσθήκη στη σειρά ήχου της αφιερωμένη στην παροχή δυναμικού μπάσου. Επεκτείνοντας την EXTRA BASSTM σειρά της, τα ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-XB900N διευκολύνουν περισσότερο από ποτέ τους λάτρεις της μουσικής, ώστε να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους κομμάτια όπου κι αν βρίσκονται με δυνατό ήχο και χρήσιμες, έξυπνες λειτουργίες.

Νιώστε το μπάσο και ξεχάστε τους θορύβους με τα WH-XB900N ακουστικά

Ακούστε τα μπάσα και τίποτα άλλο με τα νέα ασύρματα ακουστικά WH-XB900N χάρη στη λειτουργία ψηφιακής εξουδετέρωσης θορύβου, η οποία εμποδίζει τους περιβαλλοντικούς θορύβους, ώστε να μπορείτε να ακούτε το κάθε κομμάτι σε απίστευτη λεπτομέρεια. Παράλληλα, στις περιπτώσεις που θα χρειαστεί να ακούσετε τους άλλους γύρω σας, τα ακουστικά WH-XB900N διαθέτουν μια γρήγορη λειτουργία «προσοχής». Απλώς αγγίξτε το κάλυμμα από το δεξί ακουστικό σας, για να μειώσετε γρήγορα την ένταση της μουσικής, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στις συνομιλίες και στους εξωτερικούς ήχους. Η λειτουργία αφής, σας επιτρέπει να κάνετε «swipe» στο touchpad του δεξί ακουστικού για να αναπαράγετε μουσική, να πατήσετε παύση, να επιστρέψετε σε προηγούμενο τραγούδι, να παραλείψετε τραγούδια και να ρυθμίσετε την ένταση. Ιδανικό για χρήση εν κινήσει!

Τα ακουστικά WH-XB900N παρέχουν μέχρι και 30 ώρες μουσικής με ασύρματη ελευθερία, επιτρέποντας στους λάτρεις των μπάσων, να βυθίζονται στη μουσική από το πρωί έως το βράδυ. Τα ακουστικά WH-XB900N διαθέτουν επίσης λειτουργία γρήγορης φόρτισης, η οποία παρέχει έως και μία ώρα ασύρματης αναπαραγωγής μετά από μόλις δέκα λεπτά φόρτισης.

Τα ακουστικά είναι βελτιστοποιημένα για το Google Assistant, το Amazon Alexa και τον εγγενή βοηθό του smartphone, όπως το Siri, βοηθώντας στην παροχή μιας πιο έξυπνης, hands-free, φωνητικά ελεγχόμενης εμπειρίας. Απλώς πατήστε το προσαρμοσμένο κουμπί και ζητήστε από τον προτιμώμενο φωνητικό βοηθό, να αναπαράγει τα αγαπημένα σας κομμάτια και πολλά άλλα.

EXTRA BASS ™ χτύποι/beats

Η EXTRA BASS™ σειρά της Sony έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει ισχυρή, βαθιά και εξαιρετικά ενισχυμένη απόκριση μπάσων, καθιστώντας την ιδανική για τους οπαδούς της μουσικής των κορυφαίων τραγουδιών στα charts. Τον πολυπόθητο EXTRA BASSTM ήχο της Sony, μπορείτε να τον απολαύσετε στη σειρά φορητών ασύρματων ηχείων, ακουστικών και συστημάτων ήχου υψηλής ισχύος.

Στη CES 2019, η Sony ανακοίνωσε τα τρία νέα φορητά ασύρματα ηχεία XB32, XB22 και XB12, καθώς και το ηχείο υψηλής ισχύος XB72. Ακόμα, πρόσφατα, η Sony πρόσθεσε τα ακουστικά WH-XB700 στη σειρά. Διαθέσιμα από τον Απρίλιο, αυτά τα ακουστικά περιλαμβάνουν βελτιωμένη φωνητική ευκρίνεια, συμβατότητα φωνητικού ελέγχου και ασύρματη ελευθερία με εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες.

Διαθεσιμότητα

  • Τα WH-XB900N θα είναι διαθέσιμα σε μπλε και μαύρο χρώμα, από τον Ιούλιο του 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα σειρά EXTRA BASSTM, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:
https://www.sony.gr/electronics/extra-bass-products

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ