Νέοι ταλαντούχοι εργαζόμενοι στο δυναμικό της WIND

Νέοι ταλαντούχοι εργαζόμενοι στο δυναμικό της WIND Facebook Twitter
0

Η WIND υποδέχεται τους 10 ταλαντούχους νέους που ξεχώρισαν μέσα από τη συστηματική και απαιτητική τρίμηνη διαδικασία επιλογής του προγράμματος Young Talents.

Τα νέα μέλη του Graduate Trainee προγράμματος της WIND επιλέχθηκαν μέσα από εκατοντάδες αιτήσεις, με βάση τις εξαιρετικές επιδόσεις τους σε μια digital συνέντευξη, σε online test λογισμού, και στο WIND Simulation Day, όπου πέρασαν μια ολόκληρη μέρα στα γραφεία της εταιρίας, συμμετέχοντας σε εργασιακές προσομοιώσεις και σε συνεντεύξεις με την ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού και τους Mentors του προγράμματος.

Με σκοπό, μέσα από τον θεσμό WIND Young Talents, Graduate Trainee Program, να στηρίξει τους νέους που οραματίζονται μια καριέρα στη χώρα μας, η WIND, για 3η χρονιά, προσκάλεσε υποψηφίους με γνώσεις, πάθος και όρεξη να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να «δείξουν ότι το 'χουν». Και για ακόμα μια χρονιά το πρόγραμμα προσέλκυσε υποψηφίους τόσο από πόλεις εκτός Αττικής όσο και από το εξωτερικό.

Οι 10 νέοι που μόλις εχτές ξεκίνησαν το συναρπαστικό επαγγελματικό τους ταξίδι στην WIND με σύμβαση αορίστου χρόνου, αφού γνωρίσουν τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες της εταιρίας μέσα από δομημένες παρουσιάσεις και επισκέψεις στα σημεία επαφής με τους πελάτες, θα αναλάβουν ρόλους εξάμηνης διάρκειας σε 3 διαφορετικά τμήματα.

Έτσι, θα συνεισφέρουν με τις γνώσεις και τις φρέσκιες ιδέες τους στην εξέλιξη της εταιρίας και θα αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν καλύτερα τις κλίσεις τους και τα ενδιαφέροντά τους. Στο τέλος τις 18μηνης περιόδου ανάπτυξής τους, θα αναλάβουν τον οριστικό τους ρόλο στην ομάδα εργασίας που τους ταιριάζει περισσότερο.

Όπως ανέφερε η Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς, υποδεχόμενη τα νέα ταλέντα: ''Το WIND Young Talents, ένας θεσμός άρρηκτα δεμένος με τις αξίες και την κουλτούρα της εταιρίας μας, αποτελεί ένα πρόγραμμα ένταξης και ανάπτυξης νέων επιστημόνων στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για 3η χρονιά καλωσορίζουμε νέους ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν το όραμά μας και να συνεισφέρουν στην εξέλιξη της Εμπειρίας των Πελατών μας και της εταιρίας μας. Τους ευχόμαστε καλή αρχή στην επιδίωξη των επαγγελματικών τους ονείρων.»

 

Νέοι ταλαντούχοι εργαζόμενοι στο δυναμικό της WIND Facebook Twitter

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM
«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM