Η αρχή έγινε πριν κάποιους μήνες με το ΑΚΤΟ Innovation Lab by OOZOO. Ένα εργαστήριο καινοτομίας για σπουδαστές και αποφοίτους του ΑΚΤΟ, μέσα από το οποίο το γνωστό brand ρολογιών OOZOO έδωσε τη δυνατότητα σε νέους Έλληνες σχεδιαστές να σχεδιάσουν πρωτοποριακά ρολόγια OOZOO.

 

Από όλα τα σχέδια ξεχώρισε η πρόταση του 22χρονου σχεδιαστή Φώτη Καμπόλη με το σχέδιο Drop, πάνω στην ιδέα της σταγόνας που πέφτει στο νερό. Αυτή η σταγόνα στο νερό σχημάτισε γρήγορα ομόκεντρους κύκλους καλοσύνης, που άρχισαν να εξαπλώνονται. Το σχέδιο υλοποιήθηκε σε 3 χρωματικούς συνδυασμούς από την ΟΟΖΟΟ, που μάλιστα το προσφέρει εντελώς δωρεάν για ένα σπουδαίο σκοπό: την ενίσχυση του οργανισμού Το Χαμόγελο Του Παιδιού.

 

Έτσι προέκυψε το ρολόι Drop από ένα νέο Έλληνα σχεδιαστή και την OOZOO, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά μέσα από το eshop του Χαμόγελου με χαραγμένο το λογότυπο του οργανισμού στο πίσω μέρος του ρολογιού και στην premium συσκευασία του. Και το πιο σημαντικό: όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των πολλών δράσεων του Χαμόγελου.

 

Μια σταγόνα χαμόγελο

 

Το Χαμόγελο του Παιδιού ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό. Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα Το Χαμόγελο του Παιδιού, έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού, είναι ο μεγαλύτερος εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός στην Ελλάδα που υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά.

 

Η φιλοσοφία της ΟΟΖΟΟ να στηρίζει τους νέους που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους ταίριαξε απόλυτα με Το Χαμόγελο του Παιδιού. Ακόμα περισσότερο, η ιδέα των ομόκεντρων κύκλων που μεγαλώνουν, ενώνονται και γίνονται ένα, ταυτίζεται με την τελευταία φράση στο ημερολόγιο του μικρού Ανδρέα: «Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε, αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε».

 

Το ρολόι Drop διατίθεται αποκλειστικά μέσα από το e-shop του www.hamogelo.gr και στο τηλ: 2107647760
facebookinstagramtwitteryoutube | hamogelo
facebookinstagramyoutube | oozoogreece
#adropofsmile | #xamogeloxoozoo