WeFor: Μία κοινότητα νέων που μιλά για όλα όσα απασχολούν την κοινωνία μας

WeFor: Μία κοινότητα νέων που μιλά για όλα όσα απασχολούν την κοινωνία μας Facebook Twitter
0

Το WeFor αποτελεί μια κοινότητα νέων με πυξίδα το όραμά της και εφόδιο τις αξίες της. Σκοπός του WeFor είναι να μιλήσει για όλα εκείνα τα θέματα που δίνουν ρυθμό στην καθημερινή ζωή, επηρεάζουν την κοινωνία και προβληματίζουν, χωρίς πολιτικό χρώμα, υιοθετώντας νέες προσεγγίσεις και πρακτικές.


Πότε αποφασίσαμε να βυθιστούμε στην απάθεια; Πότε καταλήξαμε ότι είναι αποδεκτό να εκφραστούμε μέσα από την αδιαφορία; Πότε είπαμε ότι πρόβλημα δεν υπάρχει εφόσον δεν συμβαίνει σε εμάς; Πότε, αρχίσαμε να απαιτούμε λιγότερα από τους εαυτούς μας και τους γύρω μας;


Με αυτές τις ερωτήσεις γεννήθηκε η ιδέα του WeFor, ενός οργανισμού που κινείται από μια ετερόκλιτη αλλά δραστήρια και καταρτισμένη ομάδα, με στόχο να ψάξει απαντήσεις και να συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας κοινωνίας συμμετοχικής, ενεργής, φιλόξενης. Η ομάδα του WeFor πιστεύει στην εφευρετικότητα του ανθρώπου, στη δυνατότητα του για καλό, στην επιλογή του να είναι αεικίνητος. Πιστεύει πως πρέπει επιτέλους να συζητηθούν επαρκώς κάποια θέματα ζωτικής σημασίας που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Πιστεύει πως ήρθε η ώρα η νέα γενιά να πάρει τη σκυτάλη και να τερματίσει το στίβο της κοινωνικής οκνηρίας.


Το WeFor οραματίζεται να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο εκτυλίσσεται μια συζήτηση στη χώρα μας, προκαλώντας το διάλογο. Μέσα από διάφορες δράσεις αλλά και μια κεντρική, ετήσια εκδήλωση, το WeFor, θα αφιερώνει κάθε χρόνο σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα προς ανάπτυξη και αναδιαμόρφωση.


Για να γίνετε μέρος των εξελίξεων και των δράσεων του WeFor, ακολουθήστε τους στα social media, γιατί
«Αν όχι τώρα, πότε; Αν όχι εμείς, ποιος;»


wefor.gr
Facebook
Instagram
LinkedIn

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 ΦΕΡΕ - ΚΕΡΔΙΣΕ: Η WATT+VOLT κληρώνει 10.000€ στον υπερτυχερό που θα φέρει τον λογαριασμό του σε ένα κατάστημα!

Market news / «ΦΕΡΕ - ΚΕΡΔΙΣΕ»: Η WATT+VOLT κληρώνει 10.000€ στον υπερτυχερό που θα φέρει τον λογαριασμό του σε ένα κατάστημα

Γιατί στη WATT+VOLT οι εκπλήξεις δε σταματάνε ποτέ ενώ ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενέργειας, θέτει τους καταναλωτές στον πυρήνα των προτεραιοτήτων της φροντίζοντας με πρωτότυπες πρωτοβουλίες και ενέργειες να βγαίνουν όλοι νικητές.
THE LIFO TEAM
Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή…και συνεχίζει!

Market news / Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας: Το Beegin έκανε την αρχή και συνεχίζει

Μέσα από το beegin.gr, όλοι μπορούν να μάθουν για το μέγεθος της καταστροφής που έπληξε την Βόρεια Εύβοια, το καλοκαίρι του 2021, αλλά και πώς μπορούν, με δύο απλά βήματα να στηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία και μέσω αυτής, τους ανθρώπους, τις μέλισσες και τελικά, τη φύση στη Βόρεια Εύβοια.
THE LIFO TEAM
Γιορτή παράδοσης σύγχρονου γηπέδου 5x5 στη Β. Εύβοια από τον ΔΕΣΜΟ σε ανταπόκριση των πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή.

Market news / Γιορτή παράδοσης σύγχρονου γηπέδου 5x5 στη Β. Εύβοια από τον ΔΕΣΜΟ σε ανταπόκριση των πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή

Μόλις 8 μήνες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και χάρη στην υποστήριξη δωρητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η ομάδα του Δεσμού παρέδωσε ένα σύγχρονο γήπεδο 5Χ5 στη Λίμνη Ευβοίας.
THE LIFO TEAM
Novibet: Οκτώ Υποψηφιότητες στα EGR Marketing & Innovation Awards 2022

Market news / Novibet: Οκτώ Υποψηφιότητες στα EGR Marketing & Innovation Awards 2022

Με στόχο να προσφέρει στα μέλη της την καλύτερη δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας, η εταιρεία υλοποιεί επικοινωνιακά πλάνα βασισμένα σε πρωτοποριακές και ευρηματικές ιδέες, δημιουργώντας νέα trends και αλλάζοντας τα δεδομένα στον κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας.
THE LIFO TEAM
Ο Όμιλος Druckfarben καλωσόρισε τους συνεργάτες του στις νέες σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της KRAFT Paints & BIOCLIMA

Market news / Ο Όμιλος Druckfarben καλωσόρισε τους συνεργάτες του στις νέες σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις της KRAFT Paints & BIOCLIMA

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να γνωρίσουν από κοντά  τα Πιστοποιημένα Δομικά Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης BIOCLIMA®.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ