Vans: Νέα δυναμική προσθήκη στο roaster της Ginger Communications

Vans: Νέα δυναμική προσθήκη στο roaster της Ginger Communications Facebook Twitter
0

Η εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας Ginger Communications ανακοινώνει τη συνεργασία της με το No1 action sports brand υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ και σύμβολο της δημιουργικής εξερεύνησης Vans®, brand της εταιρείας VF (NYSE: VFC).

Η Vans® προωθεί τη δημιουργική αναζήτηση μέσω της νεανικής & αυθεντικής street κουλτούρας, των action sports, της τέχνης και της μουσικής, προσφέροντας προοδευτικές πλατφόρμες σε φυσικό και διαδικτυακό χώρο, όπως τις: Vans Musicians Wanted, Vans Park Series, Vans Triple Crown of Surfing®, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, αλλά και το “House of Vans, τον πολυχώρο δημιουργικής έκφρασης και hub για τη διεθνή μουσική.

Οι αυθεντικές συλλογές της Vans® πωλούνται σε 97 χώρες μέσω ενός δικτύου θυγατρικών εταιρειών και διανομέων ενώ το brand διαθέτει περισσότερα από 2.000 καταστήματα λιανικής παγκοσμίως.

Η νέα συνεργασία σηματοδοτεί ακόμη μία σημαντική προσθήκη στο portfolio της Ginger Communications, επεκτείνοντας τη δυναμική της παρουσία στον χώρο των Δημοσίων Σχέσεων. Μέρος των βασικών δράσεων της Ginger θα αποτελέσει η στρατηγική προβολή και ενίσχυση του brand μέσω media, seasonal events, KOLs, local communities & influencers καθώς και η ανάπτυξη του δικτύου των ambassadors με στόχο τη δημιουργία ενός loyal Vans® Family.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ACS: Εύκολη και ευέλικτη παραλαβή δεμάτων με το “My favourite ACS Locker”

Market news / ACS: Εύκολη και ευέλικτη παραλαβή δεμάτων με το “My favourite ACS Locker”

Τα δέματα θα είναι διαθέσιμα για αυτόματη παραλαβή 24 ώρες το 24ωρο από το αγαπημένο ACS Locker, ή εναλλακτικά από κάποιο κατάστημα ACS που θα έχει προεπιλέξει αντίστοιχα ο πελάτης-παραλήπτης μέσω της ACiStant.
THE LIFO TEAM
Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Market news / Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Η Coca-Cola εμπνέεται από την μουσική και συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, για 3η διαδοχική χρονιά, τοποθετώντας την gen-z στο επίκεντρο της νέας της παγκόσμιας καμπάνιας.
THE LIFO TEAM