Τα «Days of Play» επιστρέφουν για ακόμα μία χρονιά με προσφορές για τους φίλους του PlayStation σε όλο τον κόσμο

Τα «Days of Play» επιστρέφουν για ακόμα μία χρονιά με προσφορές για τους φίλους του PlayStation σε όλο τον κόσμο Facebook Twitter
0

Οι μοναδικές προσφορές των «Days of Play» ξεκινούν την Δευτέρα στις 25/05 και θα ισχύσουν έως και τις 08 Ιουνίου 2020, με μειωμένες τιμές σε κορυφαία παιχνίδια, PlayStation VR headset και στην ετήσια συνδρομή PS Plus.

Αναλυτικότερα, κάποιες από τις προσφορές «Days of Play» είναι οι εξής:

  • PlayStation VR headset από €199,99*
  • 12μηνη συνδρομή PlayStation Plus με €42*
  • Μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών PS4 τίτλων από €19,99*, όπως τα συναρπαστικά:

- Days Gone

- Death Stranding

- Nioh II

  • Η μοναδική σειρά αποκλειστικών τίτλων PlayStation Hits στα €14,99*:

- The Last of Us Remastered

- God of War

- GT Sport

Τα νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς οι μοναδικές προσφορές των «Days of Play», θα καταφθάσουν και στο PlayStation Store σε κορυφαίους τίτλους και στη συνδρομή PS Plus**, από τις 3 έως τις 17 Ιουνίου. Αν δε θέλετε να χάσετε τα νεότερα σχετικά με τις μοναδικές προσφορές, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο PS Blog και στην ειδική ιστοσελίδα των «Days of Play».

Τα «Days of Play» επιστρέφουν για ακόμα μία χρονιά με προσφορές για τους φίλους του PlayStation σε όλο τον κόσμο Facebook Twitter

*Ενδεικτική Λιανική Τιμή. Ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

** Το PlayStation Plus αφορά συνδρομές που βρίσκονται σε ισχύ, μέχρι να καταργηθούν. Οι επαναλαμβανόμενες χρεώσεις για συνδρομές θα πραγματοποιούνται αυτόματα σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής που έχει καταχωρηθεί στον λογαριασμό σας για το PlayStation Network και με τη συχνότητα που έχετε επιλέξει, κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ