«Run for the oceans»: H intersport για τέταρτη χρονιά, στηρίζει την πρωτοβουλία της adidas σε συνεργασία με την Parley

“Run for the oceans”: τρέξε μαζί μας για καλό σκοπό! Facebook Twitter
0

Η Intersport, για τέταρτη χρονιά στηρίζει τη σημαντική παγκόσμια πρωτοβουλία της adidas σε συνεργασία με την Parley, τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό που εστιάζει στην προστασία των ωκεανών. Το running event Run For the Oceans επιστρέφει, για να ενώσει τις αθλητικές κοινότητες σε όλον τον πλανήτη, που τρέχουν για το καλό των ωκεανών.

Είναι γεγονός πως η πλαστική ρύπανση αποτελεί την κύρια περιβαλλοντική απειλή για τον πλανήτη. Έρευνες δείχνουν πως μέχρι το 2050, η ποσότητα των πλαστικών στους ωκεανούς θα είναι μεγαλύτερη από αυτή των ψαριών. Αν σκεφτεί κανείς πως κάθε δεύτερη ανάσα που παίρνουμε, την οφείλουμε στην ύπαρξη των ωκεανών, το πρόβλημα των πλαστικών αποβλήτων μας επηρεάζει όλους και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ενωθούμε και να τρέξουμε για το καλό των ωκεανών! Μόνο μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να βοηθήσουμε στο πρόβλημα της πλαστικής ρύπανσης.

Η adidas φέτος, συνεργάζεται με το «Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης» και μέσα από το εμβληματικό πρόγραμμα Typhoon Project, ταξιδεύει με το νορβηγικής κατασκευής πλοίο 72 μέτρων ιδιοκτησίας του Ιδρύματος. Μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό, πραγματοποιεί μεγάλης κλίμακας παράκτιους καθαρισμούς στην Ελλάδα. Από τις 23 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου για κάθε 10 λεπτά δραστηριότητας, η αdidas και το «Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης» θα απομακρύνουν το ισοδύναμο βάρος ενός πλαστικού μπουκαλιού από τις ελληνικές θάλασσες και ακτές.

Με σκοπό να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερα λεπτά που μεταφράζονται σε πλαστικά μπουκάλια, η INTERSPORT με την adidas σε καλούν να τρέξεις και να καταγράψεις λεπτά μέσα από το επίσημο running group της INTERSPORT στην εφαρμογή adidas Runtastic. Κατέβασε την εφαρμογή adidas Runtastic, κάνε join στο RFTO Challenge, αναζήτησε το group “INTERSPORT Runners” και κάνε join.

Και οι δράσεις, δε σταματούν εδώ, καθώς το Run For the Oceans”, θα κορυφωθεί στις 2 Ιουνίου με ένα μοναδικό running event, όπου η INTERSPORT team παρέα με τους adidas Runners Athens θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία τρεξίματος μαζεύοντας running minutes για πιο καθαρές θάλασσες!

Για την προετοιμασία σου στο event, το μεγαλύτερο running community είναι εδώ για να σε βοηθήσει: η INTERSPORT σε συνεργασία με τους adidas Runners προσφέρει οργανωμένα running sessions με coaches, καθ’όλη τη διάρκεια της πρωτοβουλίας, με αφετηρία τα INTERSPORT Stores σε Ερμού, Γλυφάδα και The Mall Athens. Δες το πρόγραμμα των προπονήσεων και κλείσε τη θέση σου εδώ.

Σύμμαχός σου στο δρόμο προς ένα μέλλον απαλλαγμένο από το πλαστικό είναι η sustainable συλλογή adidas Parley που θα βρεις στην INTERSPORT, κατασκευασμένη από Parley Ocean Plastic, υλικό αποτελούμενο από πλαστικά απόβλητα που αναχαιτίζονται από παραλίες και ακτές. Από την αρχή της συνεργασίας το 2015, η adidas έχει φτιάξει περισσότερα από 50 εκατομμύρια ζευγάρια παπούτσια με Parley Ocean Plastic και σχεδόν 18 εκατομμύρια ζευγάρια μόνο το 2021, εμποδίζοντάς τη μόλυνση των ωκεανών.

Ακόμη, από το 2017, η adidas και η Parley έχουν ενώσει πάνω από 8,2 εκατομμύρια δρομείς παγκοσμίως, τρέχοντας συνολικά περισσότερα από 81,7 εκατομμύρια χιλιόμετρα, μέσω της πρωτοβουλίας «Run for the Oceans».

Μεμονωμένα μπορούμε να αναλάβουμε δράση, μαζί όμως μπορούμε να ασκήσουμε ουσιαστική επιρροή και να κερδίσουμε αυτήν τη φαινομενικά αδύνατη αποστολή. Τρέξε και εσύ μαζί μας για το καλό των ωκεανών!

 

@intersportgr

#TheHeartOfSports

#intersportgr

#runfortheoceans

#adidasgr

 

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Market news / Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Smart Drive

Η νέα μοντέρνα τηλεοπτική καμπάνια της Anytime, παρουσιάζει τέσσερις πρωταγωνιστές να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινή τους μετακίνηση με το αυτοκίνητό τους.
THE LIFO TEAM
Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Market news / Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Η νέα μεγάλη τοιχογραφία σε κτίριο που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 31 απέναντι από την εμβληματική «τριλογία» (Πανεπιστήμιο, Ακαδημία, Βιβλιοθήκη), δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς και φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης street artist Atek.
THE LIFO TEAM
Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Market news / Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Tο νέο απόλυτα φορητό laptop 16 ιντσών HUAWEI Matebook D16, το ελαφρύτερο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2 και άλλα προϊόντα με τεχνολογία αιχμής ήταν οι πρωταγωνιστές.
THE LIFO TEAM
Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Market news / Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου δια ζώσης Ημερίδων Ενημέρωσης με ενδιαφερόμενους φοιτητές στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM
Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Market news / Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Ερευνώντας 600 ερωτηθέντες από οργανισμούς που εκτείνονται σε 12 γεωγραφικές περιοχές και ασχολούνται με ποικίλους τομείς, η έρευνα παρέχει ένα «στιγμιότυπο» των εμπειριών που έχουν βιώσει εργαζόμενοι που ανήκουν στην LGBT+ κοινότητα.
THE LIFO TEAM
Ψωνίζω στη γειτονιά και στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις!

Market news / «Ψωνίζω στη γειτονιά»: Το πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς που στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις

Ήδη 25.000 μικρές επιχειρήσεις είναι μέλη του προγράμματος και της αναπτυσσόμενης αυτής κοινότητας απολαμβάνοντας οφέλη και προνόμια  χωρίς καμία επιβάρυνση.
THE LIFO TEAM
ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Market news / ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Το Child Friendly Healthcare Initiative είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία με την οποία αναγνωρίζεται η δέσμευση των πιστοποιημένων νοσοκομείων προς τα δικαιώματα των παιδιών και την ποιότητα της περίθαλψης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ