Roche Bobois: Ξεκινούν οι "Exceptional days" με εξαιρετικές τιμές σε όλες τις συλλογές

8 Exceptional days: Μία φορά τον χρόνο εξαιρετικές τιμές σε όλες τις συλλογές Facebook Twitter
0

Οι νέες συλλογές για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2021 εκφράζουν για άλλη μια φορά τη κινητήριο δύναμη της Roche Bobois για δημιουργικότητα και πρωτοποριακό design.

To 2021 είναι επίσης η χρονιά που ο γαλλικός οίκος Roche Bobois γιορτάζει τα 50 χρόνια από τη δημιουργία του διάσημου καθιστικού Mah Jong.

Το καθιστικό Mah Jong σχεδιάστηκε το 1971 και γεννήθηκε από τη συνάντηση δύο ταλαντούχων ανδρών: Του οραματιστή επιχειρηματία και συνιδρυτή του οίκου Roche Bobois, Philippe Roche και του Hans Hopfer, ενός εξαιρετικά ταλαντούχου σχεδιαστή που μέσω της δημιουργικότητας του κατάφερε να συλλάβει και να προβλέψει τον μεταβαλλόμενο τρόπο ζωής μας.

Avant -garde τη στιγμή της δημιουργίας του και ένα εμβληματικό κομμάτι σήμερα, το καθιστικό Mah Jong ντυμένο με υφάσματα από διάσημους οίκους όπως Kenzo Takada, Jean Paul Gaultier ή Missoni Home, παραμένει μια κατασκευή που αποτελεί έκφραση ελευθερίας, και έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό σημείο αναφοράς όσον αφορά τη δημιουργικότητα και την προσαρμοστικότητα του.

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Roche Bobois, φανταστείτε ένα lifestyle που δημιουργήθηκε ειδικά για εσάς και επωφεληθείτε από τις 8 Exceptional Days και τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές σε όλες τις συλλογές.

Χαλάνδρι, Λ. Κηφισίας 248, Τ. 210 6711700,  ΑΛΜΟΣ, Λ. Ποσειδώνος 55,Τ. 210 9859040

www.roche-bobois.com

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το χωράφι μέχρι το πιάτο: Το πρώτο οικοσύστημα mentoring & εκπαίδευσης για επαγγελματίες τροφίμου

Market news / Από το χωράφι μέχρι το πιάτο: Το πρώτο οικοσύστημα mentoring & εκπαίδευσης για επαγγελματίες τροφίμου

Απευθύνεται σε αγρότες, παραγωγούς τροφίμων, επιχειρηματίες και επαγγελματίες της εστίασης, chefs και ειδικούς με κοινό όραμα το μέλλον της διατροφής στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM
Η Huawei παρουσιάζει τη σειρά HUAWEI WATCH GT 6: Το πιο προηγμένο outdoor smartwatch στην ιστορία της

Market news / Η Huawei παρουσιάζει τη σειρά HUAWEI WATCH GT 6: Το πιο προηγμένο outdoor smartwatch στην ιστορία της

Στις 19 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι, η Huawei θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά smartwatches για υπαίθριες δραστηριότητες, μαζί με μια σειρά καινοτόμων προϊόντων στο πλαίσιο του Global Innovative Launch.
THE LIFO TEAM
Παπαστράτος: Νέα πρωτοβουλία για την αποτροπή της πρόσβασης των ανηλίκων σε προϊόντα νικοτίνης

Market news / Παπαστράτος: Νέα πρωτοβουλία για την αποτροπή της πρόσβασης των ανηλίκων σε προϊόντα νικοτίνης

Μια ολοκληρωμένη στρατηγική ευαισθητοποίησης και ψηφιακής καινοτομίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Τεχνητής Νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM