Φωτιά στη Σύρο

Το παιχνίδι γίνεται καλύτερο…

Το παιχνίδι γίνεται καλύτερο… Facebook Twitter
0

Η Stoiximan, διατηρώντας στον πυρήνα της τη βασική αξία της συνεχούς βελτίωσης και της τεχνολογικής υπεροχής, εγκαινιάζει τη μετάβασή της σε μια τεχνολογική εποχή που ακολουθεί τα πρότυπα της διαρκούς καινοτομίας, της ευελιξίας και της προσαρμογής στις πρόσφατες εξελισσόμενες τεχνολογικές απαιτήσεις.

Η κορυφαία και μεγαλύτερη ελληνική στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της ενσωματώνει νέες μεθόδους εργασίας, εγκαινιάζοντας τη μεθοδολογία Scrum στις ομάδες του τμήματος Technology και το Agile framework στο σύνολο της εταιρείας, υλοποιώντας το όραμά της για την ανάπτυξη τεχνολογίας που θα βελτιώνει την εμπειρία των ανθρώπων που την εμπιστεύονται για την ψυχαγωγία τους.

Το παιχνίδι γίνεται καλύτερο… Facebook Twitter

Σε αυτή την κατεύθυνση, η Stoiximan με επίκεντρο τον άνθρωπο επιδιώκει συνεχώς να προσφέρει κίνητρα και ένα υποστηρικτικό και ταυτόχρονα ελκυστικό περιβάλλον, που θα επιτρέπει στην ομάδα της να αποδίδει αποτελεσματικά για την ανάπτυξη τεχνολογικά προηγμένων ψηφιακών προϊόντων. Η Stoiximan αποτελεί σήμερα τον Νο1 online gaming provider στην Ελλάδα, επενδύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, φιλοδοξώντας μάλιστα μέσα στο 2018 να μεγαλώσει το στελεχιακό της δυναμικό με περισσότερα από 150 νέα μέλη.

Το παιχνίδι γίνεται καλύτερο… Facebook Twitter

Πρόσφατα, η ομάδα του τμήματος Technology της Stoiximan γιόρτασε αυτή την μετάβαση με το Scrumeet, μία εκδήλωση που διοργανώθηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό στον πολυχώρο Αθηναΐς. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, τα εβδομήντα μέλη της παρακολούθησαν την παρουσίαση του Άρη Δημαράκη, CTO της Stoiximan, ο οποίος μίλησε για το μέλλον και τους στόχους του τμήματος καθώς και της καλύτερης συνεργασίας των ομάδων μέσω της φιλοσοφίας του Agile. Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα  να μάθουν εμπειρικά τις αξίες του Scrum μέσω ομαδικών διαδραστικών παιχνιδιών που σκοπό είχαν τη διασκέδαση αλλά και την ενδυνάμωση των σχέσεων της ομάδας.

Η μέθοδος Scrum περιγράφει ένα σύνολο αξιών και αρχών για την ανάπτυξη λογισμικού, σύμφωνα με τις οποίες οι απαιτήσεις και οι λύσεις εξελίσσονται μέσα από τη αυτο-οργάνωση δια-λειτουργικών ομάδων.

Το παιχνίδι γίνεται καλύτερο… Facebook Twitter

Σε δήλωσή του ο κ. Άρης Δημαράκης, CTO της Stoiximan, σημείωσε: «Στόχος μας είναι να μεγιστοποιήσουμε την ικανοποίηση των μελών μας, να ενισχύσουμε τη δύναμη και την αυτονομία της ομάδας όσο μεγαλώνουμε, να ενδυναμώσουμε τη συνεργασία μας και να συνεχίσουμε να δημιουργούμε με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και προϊόντων μας. Στη Stoiximan αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είμαστε στη διαδικασία μετατροπής του τμήματος Τεχνολογίας σε μια μονάδα που αποκαλούμε 'Product Development', δημιουργώντας τις πρώτες ομάδες Scrum. Στον ραγδαία εξελισσόμενο κόσμο της τεχνολογίας, η υιοθέτηση μεγάλων αλλαγών αλλά και η προσαρμογή σε αυτές είναι απαραίτητη. Έτσι και εμείς στη Stoiximan, επιδιώκουμε συνεχώς να κινούμαστε και να κοιτάμε μπροστά. Να γινόμαστε καλύτεροι, ανεξάντλητοι, ευέλικτοι, πιο δυνατοί. Γιατί πιστεύουμε πολύ στη δύναμη της συνεργασίας και στους ίδιους τους ανθρώπους μας, από τους οποίους αντλούμε την σημερινή  αξία της Stoiximan, για να μπορούμε να κάνουμε κάθε μέρα πράξη την αποστολή μας, να βελτιώνουμε  συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας για να κάνουμε πάντα το παιχνίδι καλύτερο...για όλους. Μεταβαίνουμε στην επόμενη τεχνολογική εποχή, εστιάζοντας στους ανθρώπους μας αλλά και στην εξής αρχή: να δημιουργούμε projects γύρω από ανθρώπους με κίνητρο, να προσφέρουμε την υποστήριξη που χρειάζονται και φυσικά την εμπιστοσύνη μας για να κατακτήσουν τους στόχους που θέτουμε».

0

Φωτιά στη Σύρο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Ανακηρύχθηκαν οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης σε 13 Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Market news / ΤΕΧΑΝ & ΦΟΔΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: Οι νικητές του Μεγάλου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης

Μαθητές από 200 σχολικά τμήματα των 13 Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχαν ενεργά στον διαγωνισμό της ΤΕΧΑΝ δείχνοντας τον δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
THE LIFO TEAM