Ο ΗΡΩΝ συμμετέχει στην Έκθεση Supply Chain and Logistics με δικό του εντυπωσιακό περίπτερο

Ο ΗΡΩΝ συμμετέχει στην Έκθεση Supply Chain and Logistics με δικό του εντυπωσιακό περίπτερο Facebook Twitter
0

Για δέκατη χρονιά, η εταιρία o.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics διοργάνωσαν την Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017» (Supply Chain and Logistics 2017) στο Metropolitan Expo, στις 4-5-6 Νοεμβρίου. Στην έκθεση έλαβαν χώρα συνεδριακά events για τις τελευταίες εξελίξεις σε όλους τους κρίκους της εφοδιαστικής αλυσίδας με κύριο μήνυμα την επέκταση των ελληνικών logistics σε ξένες αγορές. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η έκθεση διοργανώθηκε με επιτυχία προσελκύοντας επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους της Βιομηχανίας, της Βιοτεχνίας και των Εμπορευματικών Μεταφορών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

O ΗΡΩΝ συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση με δικό του εντυπωσιακό περίπτερο, μοντέρνου σχεδιασμού. Εκεί εκπρόσωποι του ομίλου ήρθαν σε επαφή τόσο με υπάρχοντες πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας, όσο και με δυνητικούς πελάτες τους οποίους ενημέρωσαν για τα προσφερόμενα προγράμματα προς ιδιώτες, επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Ο ΗΡΩΝ, ο πρώτος ιδιώτης παραγωγός και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας που λειτούργησε στην Ελλάδα είναι από το 2012 και μετά, ο ιδιώτης προμηθευτής με τους περισσότερους πελάτες μέσης τάσης, εκπροσωπώντας πλέον περισσότερες από 890 βιομηχανίες και επιχειρήσεις. Συνεπώς, δεν θα μπορούσε να λείπει από το κορυφαίο αυτό γεγονός της ελληνικής βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Market news / Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Η μάρκα Αλλατίνη ανανεώνει τα αγαπημένα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά και ενισχύει την απολαυστική σειρά λανσάροντας τα ΓΕΜΑΤΑ ΜΑΧ σε δύο δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς.
THE LIFO TEAM
Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Market news / Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Η αγαπημένη ΦΙΞ Άνευ διευρύνει το ρεπερτόριο των επιλογών μας, με 3 προτάσεις χωρίς αλκοόλ: την κλασική ΦΙΞ Άνευ με την αυθεντική γεύση μπύρας, τη ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι και τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι.
THE LIFO TEAM